Kuka varttuu mitäkin

Vierailija

Kaveri tuikkasi työpoksiin pienen viestin että saapuu kotosuomeen tuotapikaa ja avaa matkailuun liittyvän palstan jonkin lupauksen pohjalta?
Täällä saattaa olla asiaa vartuvia käymässä tai kirjoittelemassa,joten käsikset,kuvasarjat kuntoon.

T.sala-salama

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

Ajatus siististä palstasta on kiva.
Nykyisellään tämä kuvaharrastukseni on vähän jumissa.Oma palsta ei oikein pure,hukkuu tuonne bittitaivaaseen,mutta hyvien kirjoittajien myötä tulisi kuvillekin katsojia.
Katsojilta kommenteja. Joten minä seuraan Tirlittanin roksin jälkiä ja mikäli kuville on tilaa,niin laitanpa muutamia reisumuistoja esille.

cannon

Vierailija

Kuvia,videoita,kertomuksia.Noin pääpiirteissä.
Sivut ei ongelma. Mutta unohdin suomalaiten perussynnin. Kateuden.14 vuoteen ei nettiyhteyksissä mitään häikkää. Viime syksystä lähtien aika kerkeää kiusaa vakoiluohjelmia myöten. Toinen kiusa on sivuston pyörittäjä. Kotimaan touhut on keskittynyt liki yhteen tai hitaus ja epävarmuus aiheutti hylkäämisen. Sitten testattiin ulkolaisia ja nyt pitäisi valinta tehdä.Kirjautumispakko tulee ja lisäksi valvonta.
Tietysti keskustelu,mielipidesivukin. Valvontaraati on tiukka. Minua ei häiritse vaikka kirjoittelen Tirlittanin kera kahdestaan, mutta näistä roskakanavista ei jaksa innostua.

Vierailija

Jos vähänkin reissaa työ tai loma-asioissa kannattaa jättää (mahdolliset) harmit ylläpidolle.
Kännykällä pystyy seuraamaan sensorin hommat.
Tosin kirjautumisvelvoite rajaa yleensä häiriköt pois.

Hyvä asia, jos päästään noista Alma Tour kertomuksista eroon. Kirjallinen ilmoitus ettei aterioita, niin vielä tankkaa selitystä. Jepulis

Vierailija

Jes loistavaa kun saadaan palsta jonne ei sitten kellään ole mitään asiaa. Vain luotettavat pari kamua otetaan mukaan ja auta armias jos sanallakin eri mieltä virallisen politiikan kanssa niin bannia tulee loppuelämäksi.

t. pikkunatsi!

Vierailija

Palsta on avoin lukijoille. Kun sisältö on valvottua,niin lopputulos on hyvä. Joten en ymmärrä mitään hakaristivertauksia. Lisäksi tuo valvonta, yleensä riittää kun pahimman äyskijän poistaa, niin homma toimii. Matkailijat osaavat käyttäytyä. Käsittääkseni sivustosta rakennetaan lukupaikkaa ja kuvien selailumestaa ilman mainosläpyköitä ja epämääräistä keskustelua.

Vierailija

Tämän, niinkuin monen muunkin ketjun kommenteista voi vetää sen johtopäätöksen että kunnolla valvotulle, asialliselle matkailupalstalle on tarvetta Suomenmaassa.

Ihmiset ovat tympääntyneet jatkuvaan kuran heittoon, hurlum hei palstoja on jo aivan riittämiin.
Tirlittan.

Vierailija

Tämän, niinkuin monen muunkin ketjun kommenteista voi vetää sen johtopäätöksen että kunnolla valvotulle, asialliselle matkailupalstalle on tarvetta Suomenmaassa.

Ihmiset ovat tympääntyneet jatkuvaan kuran heittoon, hurlum hei palstoja on jo aivan riittämiin.
Tirlittan.

Vierailija

Kun istuu valvomossa niin häiriöitä on helppo järjestää.Kone poimii \"tutut\" ip-tunnukset. Joten ei muuta kuin härnäämään.Välillä kone takertelee,pysähtyilee, hukkaa kirjoituksen, tai kirjoittaa eri lailla. Eli sotkee lopputuloksen.
Muistaaksen tälläkin palstalla jotkut on valitanut asiasta. Lehden toimitus on pahassa välikädessä, koska käsittääkseni koko sivusto
on ostettu pakettina.

Vierailija

Hurlun hei, osuva termi näille \"vapaille\" ketjuille.Reissaajalle tietoa on paljonkin, harmi että valtaosa on virheellistä. Joko tarkoituksella tai jäänyt vuosien myötä huonon muistin varaan, tai muuten vanhentunut. Joku kohde voi säilyä ennallaan kymmeniä vuosia. Vastaavasti eräät asiat muuttuu jopa vuodessa aivan uusiksi. On selvä että tuota viestimäärää ei kukaan jaksa valvoa, mutta kirjautumisvelvoitteen alla jäsenet on lähempänä totuutta eikä kukaan heitä päättömiä juttuja.
Tietysti menneistä reissuista saa kertoa ja sen hetken tavoista. Maailma toimii erilailla nyt kuin Kalevi Keinäsen aikoihin.
Oleellista tuossa,että lukijat tietävät tapahtumien ajankohdan.

Vierailija

Tämä ketju olisi kuulunut tuonne liki suljettuun entiseen, mutta en muistanut että kaverini ei mene minneen,missä kerjätään rekisteritietoja.
Eli varjelee työläppäriä. Itsellä vuorostaan oli rekisteröitymisvaikeuksia (liekö ruostunut) sinne yrittäessä niin jatkoin täällä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat