Vierailija

Olen niin harmissani koska Finnmatkojen toimisto lopetettiin Turussa. En tykkää ostaa monta sataa,jopa tuhansia maksavaa lomamatkaa kuin sikaa säkissä netistä tai asioida hunajata maksavissa matkatoimistonumeroissa ja saada siten luuripalvelua. Kyllä miellän parhaaksi henklökohtaisen matkatoimistopalvelun ja sillä sipuli!
Nuorille tämä sopii, mutta iäkäs pariskunta haluaa henkilökohtaista palvelua,kiitos.
nim.merkki voi voi

Kommentit (6)

Vierailija

Jos olet valmis maksamaan muutaman satasen extraa hlökohtaisesta palvelusta niin kannattaa käyttää Suomen kalleimman matkanjärjestäjän, Lomamatkojen (Matka-Vekka), palveluita.

Vierailija

Ymmärrän hyvin viestiketjun aloittajaa. Kyllä henkilökohtainen palvelu on aina paras vaihto-ehto mikäli tahtoo matkan suunnitteluun ammattilaisen opastusta ja neuvoja. Ehkäpä nykyinen sukupolvi, joka netissä on tottunut sukkuloimaan, ei ymmärrä että tämäntapainen netistä matkojen tilaaminen ei onnistu kivuttomasti aivan kaikilta. Itsekin vielä viisitoista vuotta sitten asioin mieluimmin matkatoimistossa kuin että olisin netistä matkojani tilaillut.

Puhelimen välityksellä ei kyllä kaikkea pysty selvittämään, puhumattakaan siitä että nykyään tuollainen \"palvelu\" on hinnoiteltu aivan turhan kalliiksi.

Ikävä kyllä nykyinen kilpailutilanne tälläkin alalla on johtanut siihen että matkatoimisto toisensa jälkeen on joutunut sulkemaan ovensa.

Hämärästi muistelisin että olisin jostakin matkastani, aivan muutaman vuoden sisällä, asioinut Matka-Vekan toimistossa ja ei siitä kyllä mitään ihmeempää hinnankorostusta tullut.

Igors

Vierailija

Igorsille: Matka-Vekalla (Lomamatkat) vain saa maksaa paljon rankemmin kuin samoista matkoista muilla matkanjärjestäjillä. Lomamatkojen bisnes perustuukin hlökohtaiseen myyntiin jossa paikanpäällä tulleelle myydään jopa satasia kalliimmalla vastaava matka kuin jos sen olisi eri firmalta ostanyt netistä/puhelimessa.

Vielä isommin ero korostuu äkkilähdöissä kun jopa samaan hotelliin samalla lennolla Lomamatkojen hinta on jopa yli kaksinkertainen kuin sillä toisella firmalla.

Vierailija

Säästökeinohan tuo on ilman muuta. Jos osaa käyttää internetiä, voi alustavasti katsoa matkoja sitä kautta ja sitten soittaa puhelinpalveluun. Ei jokaisessa pikkukapungissa ja kylässä voi olla matkanjärjestäjän toimistoa tietenkään ja mitä enemmän butiikkeja olisi, sitä enemmän se nostaisi matkojen hintoja. Eli ota ja valitse.
Joku taas moittii sitä miksi halutaan painettuja matkaesitteitä... no sehän on tietysti vain yksi kateuden ilmaisu kun ei ehkä voi matkaa itse edes ostaa.

Jos on tumpelo puhelinkeskustelija, kirjoittaa tärkeät asiat muistilapulle niin muistaa ne kysyä.
FM:n matkoja eivät myy muut kuin oma toimsto ja puhelinpalvelu, se vaikuttaa alentavasti hintoihin ja on siis asiakkaan etu.

Vierailija

Minusta on väärin että tuhannet reissaajat maksavat esimerkiksi AM ryhmän paksun ja kalliin esitteen. Pelkästään luonnon kannalta rekkatolkulla kemikaaleilla höystettyä paperia on paha asia.
Arvostan matkatoimistoja jotka markkinoi ilman
mammuttiluetteloita

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat