Bonuksia matkatoimistoilta.

Vierailija

Matkanjärjestäjät voisivat jakaa bonuksia, kuten kaupatkin tekee.Kaksi,kolme, tai viisi matkaa tietyssä ajassa yhden matkatoimiston matkoilla oikeuttaisi alennuksiin.Näin asiakkaat käyttäisivät useammin matkanjärjestäjää , joka jakaa parhaat bonukset.Myös käteisellä yhdessä erässä matkansa maksava saisi matkan edullisemmin, kuin henkilö, joka maksaa matkansa vaikkava kuudessa erässä.Finnair jakaa piste-etuina bonuksia.Tukkuostaja saa isommista eristä tietyn prosentin alennusta, kuin tippaostaja.Lämmitysöljyäkin saan edullisemmin, kun maksan laskuni yhdessä erässä käteisellä.Eikö matkanjärjestäjä voisi toimia samoin?. Olisiko ehdotus varteenotettava kys. Ulpukka

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

Tietynlaisia bonuksia on olemassa. Jos teet selvän listan vaikkapa 5 matkasta ja pyydät matkanjärjestäjältä tarjouksen kokonaisuudesta niin kyllä yksi matka on ilmainen,tai hyvin edukas.
Yleisessä markkinoinnissa on riski luokitella ihmisiä eri arvoisiksi. Myös tuo bonuskortti on
jopa kielteisessä ajatuskuviossa. Mikäli 800 e matkasta saisi 1% eli 8 e niin eipä paljoa heilauta.Mikäli hyöty olisi 10% niin käytännössä hinnat nousisi tuo verran.Korttilaiset hyväksyisi,muut vaihtaisi eri matkatoimistoon.
Hinnat on aika kilpaillut tällä erää.Sisältö lomista on palveluiden osalta riisuttua. Lisäksi joutuvat eri syistä myymään jopa puoleen hintaan, niin pahaa pelkään että ei ole lahjoja luvassa lomasktorilla.

Vierailija

No voi rähmä! Olisi ollut niin mukava leikitellä ajatuksella että aina kun matkan tilaa ja S-etukorttia vilauttaa, niin jo ropisee bonuksia tilille.
Tirlittan.

Vierailija

Itse kyllä välttäisin sellaista firmaa joka jakaa bonuksia. Tarkoittaa käytännössä että hintoja on korotettu ja systeemin pyörittäminenkin maksaa.

Haetko ostoksesi Cittarilta satasella kun saat 3 euroa bonusta vai viereisestä halpakaupasta samat tavarat 75 eurolla? ;)

No täältä tosin saa jo bonusta matkoista:
http://www.s-matkat.fi/

Parin-kolmen vuoden kuluttua luultavasti ryhtyvät itsekin matkanjärjestäjiksi ja jokunen vuosi lisää niin Suomeen tulee S-BONUS Airways jonka lennoista ja pakettimatkoista saa bonusta ;)

Vierailija

Erilaisia \"palkintoseteleitä\"on tullut myös matkanjärjestäjiltä, edellisen käytimme Hki-Vantaalla pari viikkoa sitten. En nyt suurta painoa sille anna mutta onpahan jotain.
Finnairin pisteetkin ovat nyt säästökuurilla, katsoin omaa tiliäni ja sama lento v. 2008 ja tänä vuonna tuottaa pisteitä eri tavalla eli nyt huomattavasti vähemmän.
Tarjoavat reittilennolle business-luokkaa turistiluokan sijaan, en ottanut edellisellä kerralla, mutta jos nyt samalle reitille tulee sama tarjous, otan sen kun matkustan yksin. Siihen tietysti joutuu käyttämään pisteitään mutta väliäpä sillä, johinkinhan ne täytyy käyttää.
Valmismatkoja saa edullisesti muutenkin eli noin kuukautta ennen lähtöä on jo hinta alentunut ja käytännössä aina on päästy silloinkin sinne minne on haluttu ja myös \"toivehotelliin\".
Jos saa bonusta, silloin on kyllä hintoja jo korotettu, eli niin se liike-elämä toimii.

Vierailija

Mitä tulee Finnairin lomalentojen pisteisiin niin täytyy kahden vuoden ajan lentää joka viikko lomelennolla kaukomaille ennenkuin pääsee Platinum-tasolle jonka kortilla jo jotain saakin. Tavallisilla peruskorteilla ei saa muuta kuin pisteitä mutta niillä pisteillä ei tee mitään.

Paitsi teitty jos haluaa ostaa 1300e telkkarin 1800 eurolla ja 10 000 pisteellä tai 10e Muumi-mukin 19 eurolla ja 1000 pisteellä.

Platinum-luokkaa kuluunottamatta niillä pisteillä ei ole mitään arvoia ja silläkään tasolla niillä ei paljoa saa.

Tietty jos vaikka käy 10 kertaa jollain 4500e bisneslipulla kaukomailla ja saa sitten ostaa pisteillään satasella Hesa-Turku lennot ja arvostaa sitä niin sitten ;)

Vierailija

Lomalentoja harrastan vähemmän, enemmän muita lentoja. Vaikeata on myös tietää missä kannattaa näyttää sitä Plus-korttiaan, mutta sen mukaan en ainakaan minä ostojani tee että saisin Finnair-pisteitä. Parasta on se että pisteitä saa reittilennoilla käyttää Business-luokan maksuna, siihen niitä käytän kun lähettävät tekstiviestin ja kysyvät asiaa.Käytän paljon muita kun Finnairin lentoja, mutta myös niitä tietysti.
Jo Euroopan valmismatkojen lennoilla saa 2000 pistettä, se on aika paljon verrattuna muihin pistemääriin.

Vierailija

Onhan olemassa S-matkat (Area), josta saa S-bonuksia, sekä myös ensi kesän aurinkomatkojen joistain matkoista saa S-bonuksia.
Bonukseksi voi myös rinnastaa mielestäni aurinkomatkojen aurinkosäästösysteemin, jossa matkan hinnasta saa - 6 %.
Myös S-bonus järjestelmään kuuluu useita hotelleja ja erilaisia matkapaketteja.
MeMa

Vierailija

Edelliselle vastaajalle kysymys, mitä tarkoittaa säästäminen AM-tilille, josta sitten saa 6% alennusta matkan hinnasta?Itse maksan matkani aina ennen reissua käteisellä, enkä koskaan ole saanut mitään alennuksia.Maalaisjärkeni sanoo, että käteisasiakas olisi etuoikeutettu ensisijassa bonuksiin, mutta näin ei sitten ole.Ulpukka

Vierailija

Merkkiuskollisuus maksaa. Olen vertaillut eräiden
lehtien lukijamatkoja (yleensä vaki tilaajille) niin matkat on jopa kolmanneksen kalliinpia. Lisäksi niiden aikataulu kohdistuu hiljaisiin ajankohtiin, joten lähtöhinta on hyvin alhainen,eli tehdään tuottoisaa kauppaa.
Myöskin eräät kauppaketjut tätä harrastaa.

Vierailija

Sivullisena sanon sen että AM:llä on ainakin ollut käytössä AM-tili jolle laitetaan rahaa kuukausittain ja se sitoo ostamaan AM:n matkan, alennusta saa mutta jos et ostakaan sitä matkaa, siitä rangaistaan eli kaikkia rahojasi et saa takaisin. Se on siis etukäteissäästöä ja rahat ovat matkanjärjestäjän käytettävissä. Ei ole tuo lainkaan houkutellut, sen sitovuudenkaan takia. Maksan matkamme aina käteisellä silloin kun lasku tulee ja saan ostaa valmsimatkatkin sieltä mistä haluan.
S-matkoista en tiedä mitään... tuleeko niitä AM:llekin jo eli varmaan joitain määrättyjä kohteita vai miten?

Vierailija

vastaus Ulpukalle !
Aurinkosäästö on sellainen systeemi, että teet sopimuksen Aurinkomatkojen kanssa ja säästät määrätyn summan kuukaudessa etukäteen ja sit saat 6 % alennuksen matkan hinnasta (eli voi myös ajatella että saat 6 % koron säästöllesi)
Me olemme harrastaneet Aurinkomatkojen vähän pidemmälle suuntautuvia kiertomatkoja ja ne on sen verran kalliita että maksu on luonnistunut hyvin näin etukäteen säästäen. Jos rahaa on kekrtynyt enemmän kun on matkan hinta, sen voi jättää siemeneksi seuraavaa matkaa varten tai sit palauttavat tilille. Me on näin säästetty aina sekä matkan hinta, että usien vielä käyttörahatkin.
MeMa

Vierailija

Muutamien lehtien kautta markkinoitavat erikoismatkat (joilla on joku opas täältä) sisältävät ohjelmaa ja myös usein ruokailuja, silti ne ovat hinnaltaan korkeampia. Samoin on Tema-matkat.
Brittein saarilla olen ollut teemamatkalla eli erikoismatkalla, hinta hiukkasen huimasi, mutta oli hintansa väärti.

Vierailija

Nettitoimistolla varatessaan saa bonusta heti kättelyssä eli omatoimimatka saattaa olla aika edullinen, etenkin jos ostat sen hyvissä ajoin.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat