Matkustaistko superjumbolla?

Vierailija

Quantasin uusi Airbus superjumbo tärvääntyi kesken lennon, kun yksi moottori kärähti. Pakkolasku Singaporeen pelasti onnettomuudesta.

Tuntuuko missään?

Sivut

Kommentit (35)

Vierailija

Ei pelästyttänyt yhtään. Melkoisella varmuudella paljon lentokonetta käyttävän, jatkuvasti ulkomailla liikeasioissa kulkevan mahdollisuus joutua lennolla onnettomuuteen on häviävän pieni. Todennäköisesti vaarallisempaa on ko henkilölle jopa taximatka lentokentältä hotelliin.

Igors

Vierailija

Onko tarkoitus venyttää ketjua,vai miksi heitellään silkkaa potaskaa palstalle.
Tuo karmea ulkoistettu huolto on valmistajatehtaan (moottorit) Rolls Roygen huolto. Eli valmistaja,voiko parenpaa huoltoa olla. Kyseessä on Ausralialainen lentoyhtiö, joten huolto Malesiaan on noin tunnin lento. Eräät suomalaisten käyttämät huolletaan kiinassa. Kaksi honkkelia,niinkuin finnairillakin samalla viikolla. Tässä tapauksessa on ilmeisesti lähkökohtaisesti virhettä, näitä sattuu aina joskus. Rolls Royge on mittava toimittaja, lähes kaikki lentävät heidän moottoreilla, mutta nyt on ehkä rutistettu liikaa tehoja tai tuotantokustannuksia. Airbus on myynyt yli 200 konetta,jotka on jo myöhässä toimitukset. Mikäli moottorit osoittautuu kelvottomiksi niin tulee kiihkeää meteliä ja jenkkiyhtiö myhäilee.

Vierailija

Eipä missään tunnu. Jos alkaa kaikkea miettimään ja pelkäämään niin kohtahan sitä pelkää omaa varjoaankin.
Lisäksi olen senverran fatalisti, että jos kohdalle kolahtaa niin se on sitten kohtalo.
Tirlittan.

Vierailija

Kyseinen yhtiö on ensimmäisiä,jotka ostivat kyseistä superjumbo mallia kyseisillä moottoreilla varustettuna. Millään muulla yhtiöllä ei tiettävästi ole samaa lentotuntimäärää ja lähtöjä. Mitä tulee tuohon huoltomatkaan, en arvannut että täällä on yksinkertaisia vähän tai ei ollenkaan matkustaneita. Katsoppa yhtiön lentoreitit,saattaa selventää. Tietysti silloinkin matkaa tulee,jos tehdään välilaskullinen lento lontooseen.

Oliko muuten vitsi vai velvoite jakaa viestisi kahteen osaan.

Vierailija

Qantasin kaikki superjumbot edelleen maassa kun uudelleen löydetty pahoja öljyvuotoja. Muiden yhtiöiden samanlaisissa RR moottoreissa ei mitään vikaa. Kaikki viat tuntuvat vaivaavan vain pahamaineista Qantasia.

Vierailija

Kovasti ollan tietävinään vaikkei edes tiedetä miten Qantas kirjoitetaan ;)

Yhtiö on ollut todella laadukas ja luotettava mutta viime vuosina on alkanut todella paha alamäki ja vaaratilanteet liki päivitäisiä. Ei niistä kaikista Suomessa edes kirjoitella.

Huolloista iso osa on ulkoitettu halpamaihin ja yhtiön turvallisuus huolestuttaa ausseja nykyään kovasti.

Yhtiön rahat ovat tiukoilla mm. jättimäisten korvausten vuoksi joita ovat joutuneet maksamaan laittomista rahtikartelleista kärähtämisen vuoksi.

Vierailija

Ai noissa vanhoissa Qantasin 747/767 romuissa???

Osa Qantasin huolloista tehdään halvalla kaukoidän nyrkkipajoissa. Ei kai tuollaiseen yhtiöön uskalla enää luottaa jota johtavat rikolliset???

Yhtiön johto on jo useaan otteeseen kärähtänyt laittomista rahtikartelleista ja yhtiö saanut jättimäisiä sakkoja.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat