Vierailija

Matkamessuista on jo tullut mainoksia sähköpostiin. Aiotteko mennä, oletteko koskaan käyneet ja oletteko messuilta matkoja ostaneet?

Kommentit (9)

Vierailija

Kyllä lähes joka vuosi tulee käytyä, este on ainoastaan se että on silloin jossain muualla kuin kotikaupungissa silloin. En muista että mitään ostoja siellä on tullut tehtyä, paremminkin vain kyselen eri maiden edustajilta tietoja.

Vierailija

Vuosi sitten olimme matkamessuilla ja ostimme majoituksen Thaimaasta (aavaresort.com). Messuhinta tuosta uutuuskohteesta oli -50 % ja ylihuomenna on lähtö! Ihastuin heidän osaston siisteyteen ja uskon, että kohde on kokemisen arvoinen.

Messujen anti ei ihan vastannut odotuksiani, mutta hankintaamme pidin löytönä sillisalaatin seasta.

Vierailija

Aikomuksena ollut joka vuosi mutta aina on jäänyt.
Televisiosta olen katsonut välähdyksiä ja on tullut tunne että tungos on kova ja jonot pitkät joka paikkaan.
Pitäneekö paikkansa?

Vierailija

Hei!

Ollaan käyty. Ruuhkaahan siellä tuppaa olemaan, sen takia menemme yleensä jo perjantaina.

Meille se on sellainen \"huvittelu juttu\", kiva kierrellä ja katsella.
Maalta kun olemme, varaamme hotellihuoneen ja vietämme Helsingissä ns. pitkän viikonlopun ;), käyden samalla matkamessuilla.

Matkaa ei olla sieltä varattu, mutta viime kerralla \"voitimme\" Tukholman risteilyn (jonka aikuiset lapset käyttivät)ja yhden yön hotelli majoituksen Reval Hotels ketjuun.

Lisäksi messuilla on kiva fiilistellä ja haaveilla tulevista lomista, piristää kummasti loskan ja räntäsateen keskellä! :)

t.ticotico

Vierailija

Kiitos vinkistä ticotico!
Vaikken niin kovin kaukana Helsingistä asukaan niin koskaan en ole matkamessuilla vielä käynyt.
Tuo Helsinki viikonloppu yhdistettynä messuihin on ihan toteuttamisen arvoinen idea.
Tirlittan.

Vierailija

Olen käynyt, useinkin. Matkamessuilla saa paljon vinkkejä myös kotimaan matkailu ja oheispalveluista.Messupäivä on viihtymispäivä.Ulkomaan osasto on oikeastaan pienempi kuin kotimaan kohdetarjonta- osasto, jossa on tarjolla kaikkea mahdollista matkailuun liittyvää.Mukavaa musiikkia, kilpailuja, maistiaisia jne.Kannattaa käydä, vaikka ei olisi matkalle menossakaan.Ulpukka

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat