Fujairah

Vierailija

Olemme lähdössä joululomalla kahdeksi viikoksi Fujairahiin, 2 aikuista ja 2 lasta. Arabiemiraatit/Dubai ovat meille tuttuja kohteita, mutta mitä kokemuksia Fujairahista? Taatusti pieni, syrjäinen paikka...

Kommentit (8)

Vierailija

Olimme myös lähdössä kyseiseen emiraattiin perheen kanssa joululomalla. Koska Dubai ja muutamat muutkin emiraatit ovat tuttuja, ajattelimme kokeilla jotain uutta. Selasin netin \"läpi\", myös saksankielisiä ja engl.kielisiä sivuja. Palaute oli kuitenkin niin ikävää, että päätimme turvautua jälleen kerran Dubaihin. Olisi mukavaa, jos kirjoittaisit tänne matkakokemuksistasi, kunhan lomasi on ohi.

Kokemusta

Vierailija

Fujairahin keskusta on yhtä vilkas kuin Peräseinäjoki aamuyöllä. Ei edes kulkukoiria näy ;)

Eli kaikki elämä on siellä hotellialueella ja sopii sellaisella joka ei haluakaan lähteä hotellialueelta minnekään. Mitään shoppailtavaakaan ei juuri ole.

Vierailija

Halusimme mennä Arabiemiraatteihin, mutta RCI:llä on vain Fujairahissa oma hotelli. Tämän vuoksi kohteemme on tuo. RCI:n hotellit yleensäkin ovat syrjäisessä / rauhallisessa paikassa: tämän tiedämme. Vuokra-auto odottaa meitä Dubain kentällä, jonne sen myös palautamme. Emme siis todellakaan ole jumissa siellä \"Peräseinäjoella\" koko aikaa:)

Mielelläni kuitenkin kuulisin edelleen kokemuksia, jos joku on siellä puolen Arabiemiraatteja käynyt Myös muut paikat sieltä puolelta niemeä kiinnostavat.

t: Alkuperäisen viestin lähettänyt

Vierailija

Eikä ne RCIn reilu tusina Dubain hotellia sitten ole omia? Eikä niihin sitten voi mennä?

Kartan mukaan tuo Fujairahin paikka on Fujairahin lentokentällä???

Vierailija

Edelliselle kysyjälle: Kun alkuvuodesta varasin hotellia, niin ainakin silloin RCillä ei ollut omia hotelleja Dubaissa; ne olivat ostopalveluja. Dubai on kysytty kohde, joten haluavat tarjota sieltäkin tilaa, mutta sitä oli tarjolla tosi vähän. Ja ne vähäisetkon huoneet olivat menneet. Mutta siitä on yli puoli vuotta aikaa. En tiedä, mikä noiden 13 hotellin tilanne nyt on.

Kohteemme on nro 5277, ja se sijaitsee kekskellä Fujairah Cityä, ei lentokentällä...

t:Ap

Vierailija

En olen varmaan paras tähän vastaamaan, kun olen Fujairahissa käynyt vain pari kertaa enkä siellä ole varsinaisesti lomaillut, mutta käykää ihmeessä Omanin puolella jos aikaa riittää. Khasabiin järjestetään retkiä (ihan päiväretkiä, mutta myös pidempiäkin) ja on todella kaunista maisemaa ja voi myös nähdä delfiinejä. Retkiä järjestetään ja varmasti hotellista saa lisäinfoa. Sinänsä nuo Fujairahin hotellit ovat hyvätasoisia, niissähän on juuri se idea, että ovat keskellä ei mitään ja kaikki palvelut hotellissa. Fujairahin kaupunki on pieni, mutta kannattaa ehdottomasti vierailla, näkee ihan erilaista menoa kuin Dubaissa.

Vierailija

Kiitos edelliselle! Aikaa meillä on reilusti, koska olemme kaksi viikkoa Fujairahissa. Tykkäämme RCI:n hotelleista, koska ne ovat keskellä ei mitään, ja muita suomalaisia ei juuri ole. (Viime talvena tosin Floridan pikkukaupungin hotelliin sattui melkein kymmenen suomalaista perhettä omatoimi-rci-lomalle... no, hauskaa meillä kaikilla oli.)

Vinkki Omanista kuulosti hyvälle; siellä varmaan käymme. Ja autohan meillä on koko ajan eli Dubaissa ym. paikoissa käymme myös. Lapset ovat kokoneita matkailijoita nuoresta iästään huolimatta.

Mahtaako jollain olla kokemusta Emirates Springs hotellista?

Vierailija

Joko olette reissussanne olleet? MEillä olisi huomenna tarkoits kyseiseen paikkaan lähteä :D Jos ette vielä ole olleet voin päivittää tietoja heti paikan päältä\"

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat