Vierailija

Hei
suunnittellaan matkaa Kreetalle tuokokuussa 2011.Vaihtoehtoja on kaksi Agios Nikolaos ja siellä hotelli Iberostar Hermes (AM) tai Rehhymnon ja siellä huoneistohotelli Bio (AM).
Olemme -50 ja +50 vuotiaita naisia.Molemmat hotellit vaikuttavat mukavilta mutta onkohan tuo Hermeksen hotellihuone sen kokoinen että viihdymme ja mahdumme sinne mukavasti viikoksi?On niin vaikea päättää..Auttakaa pliis.

Kommentit (6)

Vierailija

Oma kokemusperäinen suositukseni on: Agios Nikolaos ehdottomasti. Hotelli Hermes on erinomaisen hyvä hotelli, myös hyvällä paikalla.

Vierailija

Äänei menee Agiokselle, on nätti kaupunki. Rety on ruma ja likainen (kiitos haukuista jo etukäteen!). Hermes on aikuisille sopiva hotelli ja on hyvällä paikalla.
Jos haluaa liikkua laajemmin, sieltä on helppo lähteä itäänpäin jossa on aitoa luontoa, on yksi luostari jne.Bussilla pääsee myös kätevästi liikkumaan.

Vierailija

Ehdottomasti Rethymnon. Perustelut:

- iso ranta ihan keskusta-alueella, Agioksessa kaikki rannat on pieniä poukamia, ne isommat on jossain paljon kauempana
- Rethymnonissa on tunnelmallinen vanhakaupunki, Agioksen sydän on Pohjaton järvi ja sen ympärys, mutta mielestäni Rethymnonin vanha kaupunki ja ylipäänsä keskusta paljon kivempia
- Rethymnonissa kiva, iso puisto
- Länsi-Kreeta on kaikin puolin itää kauniimpi, vehreämpi ja Rethymnonista on lyhyehkö matka (reilu tunti bussilla) esim. Haniaan ja 1,5 tunnin matka Iraklioniin. Kreetan vesipuistot sijaitsevat Hanian ja Iraklionin lähettyvillä.
- Rethymnoninista huomattavasti helpompi lähteä esimerkiksi Samarian rotkon vaellukselle, Elafonissin tosi kauniille kahluurannalle jne.

Agios Nikolaokseen petyin tosi pahasti, mielestäni siellä ei oikein ole mitään minkä takia lähteä. En tosin ollut siellä lomalla, kuten en Rethymnonissakaan, mutta Kreetalla työskennellessäni tuli molemmissa kaupungeissa käytyä vapaapäivinä ja ehdottomasti jos lomalle lähtisin niin Rethymnoniin.

Vierailija

Tässä ketjussa on tosi hyvä aloitus. Ainoa mikä selviää on ikä. Mistä hitosta vieraat ihmiset voi neuvoa tuollaista. Ainoa mikä kiinnostaa on hotelli, jotka tuntuivat kivalta.? Ja vastaukset,
vuoronperään kiva,paskanen,kiva,paskanen. Vastauksista ei ilmene minkälainen valopää noita hokee. Kyllä viisastuu.
Tulipahan AM mainostettua.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat