Vierailija

Mikä on mielestänne teille se paras ja mieleenpainuvin matkakohde? Ja miksi?

Kommentit (11)

Vierailija

Jos minä taas näissä jorinoissani alkaisin hehkuttaa henkistä napanuoraani Egyptiin ja Luxoriin, niin se olisi vanhan toistoa,olenhan niistä niin paljon kirjoitellut.

Myös eräs mieleenpainuvimmista matkakohteistani on ollut Venetsia. Turhaan ei puhuta Venetsian lumosta, rappioromantiikka on käsin kosketeltavaa.
Siellä mielikuvitus aktivoituu, vilkas sellainen suorastaan lehahtaa lentoon.
Vaikeaa ei ole kuvitella Casanovaa ja kiellettyjä leikkejä kaupungin kapeille kujille,rakastavaisille sopiva kaupunki,jota voin suositella kaikille kerran elämässä kohteeksi.
Tirlittan.

Vierailija

Kinan muuri. Siellä ajatukset juoksi historiaan
Kertakaikkiaan mahtava rakennelma. Eli mieleen paunuviin kohteisiin lasketta. Lomakohteena ei Kiina ollut varsin kehuttava.

Vierailija

Yhdyn Kiinan muuriin, mutten voi olla mainostamatta Kroatian luonnopuistoa Plitvickassa. Pysäyttäviä paikkoja molemmat. Vaikuttavia, kauniita.

Vierailija

Joka maassa on ihania mieleenpainuvia paikkoja.

Ehkä kuitenkin mieleenpainuvin muisto oli yöllä Kiinassa, Li-joella Yuangshuonissa, nähty jokiteatteri,sitä ei voi sanoin kuvailla,se pitää itse nähdä,voi sitä mahtavaa osaamista veden päällä ja ne valot..wau.
Samoin kuin Guilinin tippukiviluolat,upeaa,toki Kiinan muuritkin oli nähtävyys ja taas upea Kenian safari...valitse noistakin se paras,mahdoton tehtävä ja vielä monta muuta.

käynyt

Vierailija

Vaikea valita, en yleensä jorinoi, siitä saa joku muu pitää huolen.... mutta tosi ihana oli matka Jerseyn saarelle. St Helier ja saaren kylät ovat kuin karamelleja.... tasokas reissu kaikin puolin .

Vierailija

Paras on se, jota juuri silloin katsoo reaaliajassa! Kamerat, vaikka niin hyviä ovatkin, eivät anna oikeutta aidolle näylle. Auringonlaskut ovat ihania ja niin erilaisia eri paikassa ja eri aikoina. Kyllä maailmassa ihailtavaa riittää, onneksi! -maija

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat