Muutokset

Vierailija

Tieto AM:n, Arean ja SMT:n omatoimimatkojen yhdistämisestä yllätti hieman. Tottuneena ostamaan myös vapaa-ajan matkoja SMT:ltä hieman huolestuttaa pysyykö entinen hyvä konsepti samantasoisena. SMT:ltä on ollut mahdollista täyttää tarjouslomake, jonka perusteella laativat ohjelman jonka hyväksyit tai hylkäsit.
Miten on jatkossa, se jää nähtäväksi kun AM hoitaa koko geissin...
SMT:N palveluihin olen ollut tosi tyytyväinen.Omatoimimatkailu lisääntyy koko ajan, vie markkinaosuuksia, se on tämän päivän elämää.

Kommentit (10)

Vierailija

Kaikki Finnair-konsernin muutokset on viimeaikoina huonontaneet tilannetta asiakkaan kannalta. Mutta aika näyttää.
Matkatoimistojen kannalta sikäli huolestuttavaa että monet nappaa lennon ja menee todella omatoimimatkalle. Siellä ne kohteet ja majoitukset senkun valkkaa. Jos haluaa varmistaa hotellin niin ruutu auki ja valkkaamaan.

Vierailija

Lisäys: SMT:n sivuilta pystyi myöskin itse hakemaan omatoimimatkan ilman kenekään apua mutta myös palvelu toimi. Nyt on niin että palvelua on vain yrityksille, ei yksityisille.
Area on jo kauan sitten ilmoitellut että myynti yksityisilel loppuu siellä.
Paha tietää alenevatko hinnat.... palvelutaso ainakin jossain suhteessa heikkenee. SMT:ssä on ollut pitkäaikaista, kokenutta ja asiantuntevaa henkilökuntaa, siitä on kokemusta. AM:stä ei voi samaa sanoa...

Vierailija

Finnair konserni hakee säästöjä ja tehokkuutta.
Kilpailu on muuttunut EU myötä kovemmaksi ja vaikka matkustelu ja lomalennot taasen on vilkastumassa niin ompa niitä palvelun tarjoojiakin.Kyllä siinä moni pohtii kun AM vie 500 e välimerelle ja netistä saa lennot satasella ja hotellin toisella. Noin karheesti verrattuna.
AM on tunnetusti laadukas mutta se ei tarkoita,etteikö muutkin voisi olla.

Vierailija

AM:llä oli ihan toimivat nettisivut mutta keväällä ne piti mennä pilaamaan ja uudistamaan ihan vain uunistamisen ilosta.

Ennen esim. äkkilähdöiss sai näkyviin kaikki PELKÄT LENNOT joita oli tarjolla. Nytten pitää itse erikseen hakea jokaunen kohde.

Kysyin asiaa Aurinkomatkoilta niin kuulemma kukaan heidn asiakkaistaan ei lähde markalle sillä perusteella ett ostaa lennon sinne minne sattuu sen halvalla saamaan vaan kaikki kuulemma etsivät lentoa vain sinne yhteen kohteeseen minnes sattuvat haluamaan. Hullua ;)

Vierailija

Kommenttina edelliseen sanon sen että AM:n kanssa olen samaa mieltä eli etsitään lentoa/matkaa määrättyyn kohteesen, ei \"minne sattuu jos halvalla pääsee\".

Vierailija

Kyllähän matkaa ja kyytiä etsitään sinne mihin pyritään. Noin selvästä asiasta ei edes asiantuntematon pitäsi juttua vääntää. Lisäksi,
kun ja jos on kyse pelkästä rantalomasta niin on luontevaa etsiä tietysti halvin vaihtoehto.
Turkin hiekkarannoilla saa rusketuksen 300 e niin miksi maksaa 700e jostain kaukaisemmasta. Ai niin
kallis hiekka on arvolle sopivaa.

Vierailija

Edellinen ei ymmärrä mistä on kyse tuossa AM:n, SMT:n ja Arean liiketoimintojen yhdistymisessä. Miksipä ymmärtäisikään kun ei omatoimisia käytä, Turkin aurinkolomat eivät sitä ole. Eli ei kannattaisi myöskään tyhmyyttään paljastaa, mutta ei sitä toki kielletä!!
Rautalangasta en väännä.

Vierailija

Kiitän asiantuntevasta aiheettomasta vastauksesta.
En tarvi koko kolmikkoa kun otan omatoimimatkan ja etsin netistä sopivamman lennon. Hinnallisesti että aikataulun mukaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat