Hurtigruten

Vierailija

Onko kokemusta hienoista Norjan vuonoista jollain Hurtigruten aluksella? Tarkoitus mennä ensi vuoden aikana hieman pitemmälle reitille. Matka joka täytyy joskus kokea.

Sivut

Kommentit (59)

Vierailija

Hurtigrutenista tuo myös TV-ohjelma aikoinaan, ei niin kovnkaan kauan sitten.
Ei kovin moni palstalaisista ole varmaan reitillä matkustanut, ei ole mitään halpaa lystiä, ruokailut sisältyvät hintoihin.
Keväällä menossa!

Vierailija

Kristina Cruises varustamon kyydissä viikko kurkisteltiin. Ainoa mikä harmitti,niin kuvat vähän latistaa todellisuutta. Jotakuinkin normi risteily hinnaltaan. Tosin voihan sitä pitää kalliina jos tuntuu siltä.
Mutta maisemallisesti aivan uskomaton kokonaisuus.

Vierailija

Rissen kyydissä otettiin vähän tuntumaa. Hivenen tietty jäi sillai matka vajaaksi että alus lähti suomesta ja kaksi päivää meni seilatessa kohteeseen.Mutta viisi kohdetta Norjan omalaatuista repaleista,vuorien varjostamaa rantaa.Kaksi kohdetta oli Tanskan puolella alkutaipaleella. Trondheim oli matkan päätekohta josta paluulento takaisin. Hivenen olisi houkuttanut nousta Norjan sivua vielä ylemmäs,mutta kiva näinkin.
Reisun lähtö oli 28.06-10 lippu 1200e

Ei aivan tusinareissu.

Vierailija

Lukutaitoa kehiin, kiitos! \"Risse\" ei ole sukuakaan maailmankuululle Hurtigrutenille.... jolla vähemmistö on suomalaisia asiakkaina. Eli kannattaisi lukea teksti kunnolla ja osoittaa viestinsä oikeaan osioon. Hurtigrutenilla on kunnon alukset myös.

Vierailija

\"Rissen\" risteily on näköjään halpa, Hurtigruten paljon arvokkaampi. \"Rutenilla\" on enemmän kuin yksi laiva ja erilaisia vaihtoehtoja, pitempää ja lyhyempää reittiä jne.

Vierailija

Kristina Crusesin hinta on jo selvitetty.Onko mitään älyllistä tietoa Norjan vuonoista. (Norja tulee vastaan kun lentää Tukholmasta vähän edemmä)vinkkinä että löydät.

Vierailija

Olen risteillyt välin Kirkkoniemi-Bergen.Auto oli mukana laivassa.Laiva suunnilleen ruotsin laivojen tasoa,ruoka kohtuullista mutta maisemat taivaallisia.
Retkille kannattaa osallistua ehdottomasti.
Jos olet matkan tilannut niin olet saanut nopean edun -20% hinnat vaihtelee, katselin noita ensi vuoden hintoja, ei mielestäni \"risseä\" kalliimpia.

Vierailija

Naurettavaa tempoilua. Kristina Cruisesin paras hyttiluokka oli yli 3000 euroa. On tosi typerää vertailla halvinta ja kalleinta keskenään.
Eikä toisen laivan paremmuus synny sillä että lisätään 1000 e lentolippuun kun alle 100 e pääsee Italiaan asti.

Vierailija

Oikeata tietoa on se että KC-matkat ovat edullisia verrattuna Hurtigruten- hintoihni. On kyse kahdesta eri asiasta, norjalaiselle on tulossa matkustajia ympäri maailmaa ja tuolle toiselle taas vain suomalaisia. Eli kysynnän ja tarjonnan laki.
Olin hieman ihmeissäni kun oletin että Kristiinalle on tullut uusi laiva, mutta sehän on vanha laiva, jota \"retusoitu\".
(Täällä näyttää olevan jokin KC-mainoskampanja menossa...)

Vierailija

Hyvä pointti. Kiinnostaisi tietää, millaiset ovat fasiliteetit Hurtigrutenin laivoilla. Onko hienot laivat, hytit, ravintolat ym.

En ole Hurtigrutenilla vielä matkustanut, mutta haluaisin, edes jonkun lyhyemmän välin.

Mimi

Vierailija

Hurtigrutenilla on useita laivoja, ovat kyllä tasokkaita, isoja laivoja. Palvelu ok, on erilaista ohjelmaa laivassa ja tietysti ne maissakäynnit eli retket eri kaupungeissa. Ei ne mitään kehnoja ole koska kelpaavat sekä Japanin että USAn rikkaille.
Voi katsoa aikatauluja myös suomalaisten matkatoimistojen sivuilta, myyvät noita matkoja eri reittiosuuksille. En tiedä saako täällä mainostaa... siksi en laita matkatoimistojen nimiä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat