Lennätkö Malagasta Helsinkiin?

Vierailija

Oletko lentämässä Malagasta Suomeen? Olisi hienoa, jos voisit ottaa tuodaksesi koiratarhalta Suomeen matkaavan kulkukoiran. Tämä ei maksa mitään, eikä vaikuta sallittuihin matkatavaramääriin.

Espanjassa hylätään etenkin metsästyskoiria vuosittain jopa puoli miljoonaa yksilöä ja niitä pahoinpidellään hyvin julmasti esim. juoksuttamalla kuoliaiksi. Koiria heitetään roska-astioihin ja kivitetään. Malagassa toimii yksityisten ylläpitämiä koiratarhoja, joissa koirat saavat ruokaa ja suojan. Adoptiokoteja, jotka sitoutuvat ottamaan koiran hoitoonsa sen loppuelämäksi, etsitään aktiivisesti ympäri Eurooppaa. Suomeen espanjalaisia katukoiria tulee vuosittain joitakin satoja.

Haluaisitko sinä auttaa koirien pelastamisessa ja samalla aiheuttaa suurta iloa perheelle, joka odottaa uutta perheenjäsentään Suomessa? Ryhdy lentokummiksi!

http://www.espanjankoirat.com/baseinfo/lentokummit.html

Kiitos!

Sivut

Kommentit (35)

Vierailija

Kuka vastaa jos koiran peräsuolessa onkin kokaiiniköntti? Malagan seutu erittäin suuri kokoiiniin eu-alueelle tuloreitti. Tuollaisen koiran kun ottaa vastuulleen niin helpolla joutuukin 4-8 vuodeksi linnaan.

Toisekseen maailmassa on muutenkin satoja miljoonia turhia koiria. Tässä hullussa koirien pelastamisessa järjettömänä päämääränä on pelastaa jokainen koira vaikka niitä olisi miljardeja maapallolla niin lisää lisää lisää vain pitää saada.

Miljardi _ihmistä_ näkee nälkää ja suuret määrät ruokaa käytetään turhien koirien ruokkimiseen.
Tehkää niistä rukkasia ja teette palveluksen ihmiskunnalle.

Vierailija

Tämä onkin härskiä bisnestä eli yhdistys MYY noita koiria ja tekee raakaa bisnestä koirilla. Homma on hoidettu yhdistyksen muodossa ja maksetaanko bisneksestä verojakaan kumpaankaan maahan?

Ja vielä kerjäävät ulkopuolisia auttamaan bisneksenteossaan ja pummaavat ilmaisia kyytejä Suomeen.

Maksakaa kuulkaa tuloistanne koirien kuljetukset itse!

Vierailija

Edellinen kirjoittaa asiaa... riskit ovat suuret. Huumealuetta mainittu Malaga. Tuo ilmoitus on ollut muillakin palstoilla jo aiemmin...

Vierailija

Kirjoitellaanko täällä taas ihan lämpimikseen ja vastoin parempaa tietoa?
Minä luin tuosta ilmoituksesta ettei koiran tuojalle koidu kuluja. Aina kun koiraa hankitaan ulkomailta niin koiran tulevalle omistajalle koituu kuluja. Oletatteko että yhdistys maksaa kulut ja uusi omistaja saa koiran ilmaiseksi?

On tutkittu juttu että koira parantaa elämänlaatua ja mielenterveyttä, suosittelen!

Vierailija

Koiran tuojalle ei tule muuta kuluja kuin jos kärähtää tullissa mutta koirien ostajat maksavat niistä kovan hinnan ja tuo ei tosiaankaan ole mitään hyväntekeväisyyttä vaikka se sellaiseksi onkin naamioitu vaan raakaa bisnestä.

Elämänlaatua parantaa sosiaaliset suhteet kanssaihmistebn kanssa eikä käpertyminen nurkkaan jonkin koiran kanssa.
Ja totta on että maapallilla on satoja miljoonia turhia koiria syömäss samaa ravintoa jonka voisi antaa nälkää näkeville n. miljardille ihmiselle.

Vierailija

Mistähän se koirantuoja tullissa kärähtää?
Kyllä ne koirat on tutkittu ja tarkastettu moneen kertaan jo ennen tullia.

En tunne yhtään koiranomistajaa joka sohvannurkkaan käpertyy, koiraa täytyy ulkoiluttaa ja siitä täytyy muutenkin huolehtia.
Jos ei niitä ihmissuhteita ole ennestään niin koiraa ulkoiluttaessa niitä kyllä syntyy.
Eläinten omistajilla on yleensä hyvin laaja ystäväpiiri.
Kokemukseni mukaan ihmiset jotka auttavat eläimiä auttavat herkästi myös ihmisiä, ovat suurisydämisiä.

Vierailija

Mekin voitaisi jättää kaikkinainen lomamatkailu, ja muotivaatteiden ostelu, pukeuduttaisi vaan rockseihin ja tuulipukuihin.
Säästyneillä rahoilla voitaisi ostaa ruokaa nälkäisille.

Vierailija

Totta kait unohti.
Mutta täällä pitäisi todellakin mennä aloituksen mukaan eikä alkaa leikkimään puheenjohtajaa. Tästähän menee maku,kun joka ainoassa ketjussa joku yksinkertainen \"ymmärtää väärin\" tai korjailee toisten olemattomia kirjoitusvirheitä.
Ellei sitten aivan suoraa arvostele muiden vastauksia.

Vierailija

Otsikkoon en ota kantaa, mutta tuohon väittämään että satoja miljoonia turhia koiria on syömässä nälkäisten ravintoa tuo vastaus on aivan nappiin.

Vierailija

Suomen kennelliiton koiralehti on kovasti arvostellut tälläistä tautisten kulkurakkien rahtaamista Suomeen ja varoittaa tukemasta toimintaa. Koirissa todettu mm. penikkatautia.
Kenneliiton mukaan kyseisen yhdistyksen toiminta on vakava terveysriski.

Helsingin eläinsuojeluyhdistyksen info:
http://www.hesy.fi/info/rescue-tiedote.htm

p.s. sinänsä kadehdin tuon yhdistyksen nimissä toimivien ihmisten bisnesideaa sillä se on loistava. Bisnes esitellään hyväntekeväisyytenä ja perustetaan itselle työpaikka lämpimään maahan ja maksellaan yhdistyksen kassasta itselle kovaa palkkaa. Ei voi kuin karehtia.

Vierailija

Asia ei minua innosta. Olettaisin kuitenkin että \"tautisten kulkurakkien\" kuljettelu ei ole aivan yksinkertaista karantteenimääräysten takia.
Tosin naapurimaista salakuljetetaan ilmeisesti,
mutta lentorahti on näkyvämpää.

Kennelliiton kanta on ymmärrettävä. Bisnes menee ohi suun.

Ansaintihommana samaa sarjaa kuin avustusrahojen kerääminen näyttämällä säälittäviä lapsikuvia.

Matkailun kannalta olisi hyvä olla selkeät määräykset,miten lemmikkejä saa mukanaan kuljetella.

Vierailija

Lainaus:
Kennelliiton kanta on ymmärrettävä. Bisnes menee ohi suun.

Bisneksen vie siis hämärä Espanjassa toimiva taho jonka toimintaa ei valvo kukaan.

Tullihallituksen joku johtaja totesi että tässä on kyse laittomasta ammattimaisesta koirien maahantuonnista jota yritetään kiertää sillä että yritetään saada matkailijoita salakuljettamaan koirat Suomeen. Siellä saattaa olla tullin miehet vastassa viemässä kuulusteluihin.

Vierailija

Ei pidä kärjistää. Kyse on laillisesta tai laittomasta toiminnasta. Mutta ei pidä mennä ääripäästä toiseen.
Tuleehan Suomeen ihmisiäkin laillisesti että salakuljetettuna.
Jos joku taluttaa lentoasemalla koiraansa,niin älkää nyt heti soittako hätäpuhelimeen.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat