Terrorismi.

Vierailija

Vaikuttavatko varoitukset ja suurentunut terroriuhka mitenkään halukkuuteenne ja suunnitelmiinne matkustella Euroopan pääkaupungeissa?
Herättävätkö ne teissä pelkoa vai ohitatteko ne olankohautuksella?
Tirlittan.

Kommentit (11)

Vierailija

Ei mitään sen suurempia pelkoja. Kerran on jouduttu perumaan yksi matka eli pari vuotta sitten oltiin menossa Brysseliin, lennot varattu ja hotelli (erikseen tällä kertaa). Tuli pommiuhkaus kaupungissa, niinpä mentiin tyttären luokse Amsterdamiin vaikka he olivat tulossa myös ihanaan Brysseliin. Hotelli saatiin peruttua koska oli 1 vrk ennen tuloa oikeus peruuttaa ja Brysselistä jatkettiin suoraan eteenpäin.
Tottakait pommiuhkaukset ovat uhka ja ikäviä mutta voi pikkasen ajatella mitä kaupunkeja ne voisivat koskea ensisijaisesti ja välttää niitä.
Taannoin oli Ateenassa pommiuhkia, siitä on jo aikaa, ja silloin vältettiin sinne menoa, eräs sukulainen työskenteli siellä silloin, siksi muistan asian hyvin.

Vierailija

Tytär haluaa perua osallistumisensa Lontoon matkaamme koska lapset ovat vielä pieniä.
Ymmärrän tämän hyvin,siinä on tavallaan kyse myös lasten turvallisuudesta.

mummi

Vierailija

Ei auta pelätä, kun silloin saisi pelätä kaikkialla. Myös Suomessa.

Huomattavan paljon on posahdellut Lontoossa ja Espanjassa, mutta niitä matkailijat eivät karta samalla lailla kuin muslimimaita. Mutta jos Egyptissä tapahtuu jotain niin kummasti myös Tunisia ja Turkki saavat kärsiä.

Zorbas

Vierailija

Peruin työmatkani taannoin kun Lontoossa oli pommeja maanalaisessa, työnantajan mukaan ei missään nimessä tarvinnut mennä enkä olisi mennytkään. Koko tilaisuus peruttiin koska kukaan ei Englannin ulkopuolelta suostunut sinne menemään.
Tänä aamuna asiasta oli aamuTV:ssä juttua eli tilanteesta tällä hetkellä koskien Eurooppaa. Kaikestahan ei tietenkään kerrota julkisesti mitä tiedetään tai mitä voidaan odottaa.

Vierailija

Eihän tuo sovi lomakuvioihin. Kyse ei välttämäti ole terrorismistä vaan kaikenlainen muukin levottomuus on pahasta.Mellakoivat väkijoukot voi tietysti väistää. Väistän ne jo ennakolta etsimällä lomakohteen missä ei hulinoita ole.

En ota mitään kantaa metelöinnin aiheeseen. Ei ole päänsärkyni. Mutta on kiva samoilla puistoissa,rannoilla,kaupungeissa,kylissä kun tilanne on tavanomaisen normaali, jopa unelias.

Ruuti palakoon vain lännenelokuvissa.

Vierailija

Siinähän ei tietysti ole terrorismi kyseessä, mutta olen huomannut että yleislakko tai vähän pienempikin kiusaa lomailijaa aika pahasti.
Eli yhteiskunta halvaantuu ja turisti on voimaton.

Vierailija

Kyse ei ehkä ole terrorismistä, mutta Pohjois-Korea ei nykyisellään houkuta. Onhan näitä tietynlaisia poliisivaltioita tietty muitakin mutta Kuuba on mennyt hyvään suuntaan viimevuosina.

Mutta eipä noista harmia. Kohteita on vaikka kuin paljon eikä ole tarkoitus joka paikassa juosta.
Mieluummin tutkailee vähän paremmin joitakin

Vierailija

Yllättävää kyllä. Mutta lomamatkailijat joutuu sietämään palstaterroria jo ennen matkaa ja tietysti matkan jälkeenkin. Mikäli uskaltautuu tänne kokemuksistaan kertomaan.
Vinkkinä teille,Pitäkää lemmikkinne piilossa niin ette joudu sen johtosta häirikön kohteeksi.

Vierailija

Terrorismia ei ole nyt suunniteltu lomakohteisiin vaan Euroopan kaupunkeihin. Eli rantalomakohteisiin voi mennä ihan huoletta. Isot kaupungit ovat kohteina, tyyliin Lontoo, Pariisi, Amsterdam jne.
Myös rantalomakohteita on vähemmnän turvallisissa maissa, esim. Israelissa ja Egyptissä. Jokainen voi niitä itse harkita meneekö vai ei.Egyptiin oli jokin aika sitten ei-suositeltavaa matkustaa eikä valmismatkoja edes tehty.
Kotona istuen tietsikan takana voi olla turvallisella mielellä eli nettimatkailu on turvallista.

matkustuskriittinen

Nettimatkailukaan ei ole turvallista ottaen huomioon kaikki internetin vaarat ja cyberhyökkäykset. Lisäksi joku voi jäljittää sinut sijaintisi avulla. Asia vaan on  niin, pysykää siis neljän seinän sisällä ja koneet komerossa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat