Vierailija

Jotkut lipittävät olutta, väsyneet vetävät sikeitä, mutta minä tapan aikaani laskemalla, monellako suomalaisella on rock-kengät matkajalkineena.Nämä huvittavan hauskat päältä rejitetyt kantapäättömät siniset,lilat,pinkit, punaiset, tai jopa moniväriset muoviläpyskät ovat suomalaisten suosikkikengät.Parhaillaan yhdeksällätoista lomalle menijällä oli nämä hurjimukset matkajalkineena,vähimmilläänkin lähes kymmenellä on ollut niillä kerroilla, kun olen niitä huvikseni ynnäillyt.Niihin yhdistettynä lököttävät verkkarit,on Suomi-poika/tyttö todella edukseen maailmalla.Lomalla ollaan lomalla, mutta Hki-Vantaan kentällä toki liikkuu muunkin maalaisia, enkä yhtä hupaisaan pukeutumiseen ole juuri törmännyt.
Nämä mainitsemani jalkineet ovat mainiot puutarhakengät ja allas ja rantakenkinä ihan omiaan.Julkisilla paikoilla ne eivät kyllä anna suomalaisesta kovin edustavaa kuvaa.

Sivut

Kommentit (40)

Vierailija

Et kait aloittaja ole tosissasi että crockseissa joku tepastelee lentokentällä aikeissa reissata?
Jos niin on, on tosi mautonta.
Crocksit ovat tuulipuvun jatke eli tuulipukuheimo käyttää niitä.

Vierailija

Puutarhajalkineet matkalla... minnekähän ne tyypit ovta menossa! En ole huomannut moista vaikka usein Hki-Vantaan kautta lähdenkin. Ei ihme että suomalaisia pidetään huonosti pukeutuvina jo Suomenlahden eteläpuolellakin.Mutta oma on häpeänsä, eihän kaikki ole mauttomia toki.

Vierailija

Heh heh, mulle tuli kyllä rock-kengistä ihan muuta mieleen, mutta kuvauksesta päättelin, että kirjoittaja tarkoittaa Crocs-kenkiä tai niiden jäljitelmiä.

Vierailija

Nyt ootte ajasta jäljessä. Näin jo kesällä kuvan lehdessä missä Paris Hilton biletti jalassaan pinkit, helmillä koristellut crocsit.
Ja Madonnakin on juhlinut verkkaripuvussa.
Eli eläköön tuulipuku- verkkari ja crocs heimot!
Tirlittan.

Vierailija

Kyllä kuulkaa lentokentillä näkee Suomessakin puhumattakaan muualla, todella erikoisesti pukeutunutta väkeä.
Meillä on vain jostain syystä iskostunut aikanaan lenitan lanseeraama Suomi-poika -kuva.

Vierailija

Muistuupa mieleen tällä palstalla aikanaan käyty suuri reisitaskuhousu-keskustelu! Joidenkin mielestä oli ihan pöyristyttävää, kun Suomalaiset matkailijat saapuvat lentokoneeseen tyylittömissä reisitaskuhousuissa.

Pitempään palstalla viihtynyt

Vierailija

Minulle on yks hailee miten muut pukeutuvat lennolle, kunhan vain vaatteet ovat puhtaat ja siistit ja vaatteiden kantaja muuten käyttäytyy ok.

Maailmaan mahtuu...

Reissuliisa

Vierailija

Helsinki-Vantaalla tänä kesänä muutaman kerran kun olen konetta odotellut niin ainakin lomalennoille lähdössäolijoilla yli puolella oli Crocksit jalassa.

Miksi ne muuten on Suomessa ensinnäkin niin sikamaisen kalliit ja silti suositut?

Suomessa ne maksaa 40-50 euroa kun Usassa ja Kanadassa n. 20 euroa eikä siellä niitä puutarhan ulkopuolella käytä kuin pultsarit. New Yorkissa ja Torontossa niitä näytti olevan melkein kaikilla spurguilla ja Torontossa kuulinkin että sikäläinen sossu ostaa niitä kengiksi spurguille eli olivat tehneet Crocksin kanssa ison diilin.

Zuge

Vierailija

Onkohan tuossa selitys: sossu kustantaa crocsit ja reisitaskuhousut? Kustantaako myös lomamatkan, herää kysymys.
Reisarit ja muovikengät ovat tyylittömien, varattomien ihmisten käyttämiä. Mutta käyttäkööt ihan vapaasti, itsensäpä häpäisevät ja me muut eli tyylitaiturit, vedämme pisteet kotiin.

Vierailija

Kopiocrocseja (joita muuten suurin osa näistä muovikengistä on) saa ulkomailta alkaen pari euroa ja kotimaassakin halvimmillaan n. 5 eurolla.
Aidot ovat toki kalliimmat.

Vierailija

Taitavat olla maalla asuvia nuo crocksien käyttäjät. Tulevat myös Hki-Vantaalle.
Oma on häpeänsä mutta en kyllä ymmärrä koko asiaa. Muu vaatetus on taatusti samaa linjaa.

Vierailija

Tuulipuku ja crocs kenkäheimot tulevat ulkoavaruudesta aikomuksenaan vallata koko Suomenmaa.Kaikki varakkaat tyylitaiturit, äkkiä muotivaatteet kasaan ja Ruotsiin evakkoon.
Neuvoo Tirlittan.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat