Matkaopaslehti haasteen edessä

Vierailija

Välillä joutuu ikäviin töihin,niinkuin siivoamaan. Mutta täällä palstalla on tilanne sellainen, että häirikkö lähtee,tai sitten muut. Ei sovi lomamielialaan vinkkejä lukiessaan täysin asiattomat viestit ja herjat. Sama on häirikön aloittamat lapselliset ketjut,mihin työntää itse vastauksia ja pitää turhuutta tuossa kärkyllä.

Ellette usko,niin seuratkaa ao henkilön
paikkaauringossa palstaa. Siellä ei liiku edes syksyn lehti.
Reilu vuoden temppuilu ja pari perhekohtaista yleisökilpailua kaatoi,sammutti.

Finnair sekä Aurinkomatkat on vetäytyneet tuosta maineensa mustaajasta.Ei ole mainoksissa enää paikkaaurinkossa logoa.
Aurinkomatkat kehittää tiettävästi uutta,Aurinkokanavaa, mutta tyyliä ja toimintaa en vielä tiedä

Kommentit (9)

Vierailija

Tuolla Suomi24 yleistä matkailusta osiolla on pesä samalla perheellä. Kymmenittäin yksi ja sama viesti ilman mitään tolkkua.Toinen toistaan hullunpia aloituksia,ja niihin sitten \"hienoja\" vastauksia.
Myöskin lentoyhtiöt on terrorin kohteena.Pelkkää mustamaalausta ja loukkaavaa lätinää.

Vierailija

Mitäs jos ketjun aloittaja perustaisi ihan ikioman matkailupalstan ja keskustelisi siellä itsensä kanssa?

En tiedä mita juttuja tarkoitat mutta mitä itse olen tätä palstaa toisinaan seurannut niin täällä näkyy olevan pari tyyppiä jotka heti kuorossa (vaiko duona) heti huutamassa häiriköksi kun joku rohkenee olla heidän kanssaan jostain eri mieltä.

Toki voi täällä jotain asiattomuuksiakin olla mutta itselle ei ole sattunut vastaan.

Ei haukku haavaa tee joten ottakaa rennosti ja lähtekää lomalle älkääkä aina vain puhuko siitä ;)

Vierailija

Luen Matkaopaslehden useimmiten lähikirjastossani, joskus ostan irtonumeron jos sattuu olemaan kiintoisa artikkeli. Ei lehdellä mitään haastetta ole, ihan hyvä linja jolla voi jatkaa.Ajoittain ilmestyvät kaupunkioppaat ovat hyviä vaikka tietysti suppeita. Silloin ostan aina lehden jos liitteenä on kaupunkiopas.

Vierailija

Nyt oli sisko apuna. Oli sanailtu vähän siistimmin. Aihesisältö oli vain väärä. Kyse on lehden ylläpitämästä keskustelupalstasta, turha siirtää juttua muualle.

Vierailija

Täällähän saa upeita vinkkejä. Jos joku tönii kassajonossa- perusta oma marketti. Aamulehti
kirjoittaa vika asioista,perusta oma kustantamo.

Vierailija

Samaa meitlä erään toisen kanssa eli vakaa suositus on että eräs/eräät täällä pyörivät perustavat omat palstat ja kijoittelevat siellä. Ei kait liene liikaa vaadittu kun aikaakin näyttää olevan. Säästytään me tervejärkiset mieleleyhtymiltänne. Asia on matkailu. Jos ette tiedä mitä se on, kysykää toki, saatte vastauksen.
Näytätte pyörivän myös suomi24-palstalla joka käsitykseni mukaan on nuorten ja muiden .... palsta eli se kuvaa myös jotain.

Vierailija

Viestin 22.09. 5:14 kirjoittaja kertoi sen joka täällä on häiriköinnin kannalta se olennainen asia. Ko. tapaeukset tietävät asian itsekin mutta kun on niin kova riidanhalu, ei sallita muita mielipiteitä eikä muita kokemuksia. Se on \"pariskunnalle\" liikaa.

Vierailija

Uskomattoman tönkköä touhua.
Aivan selkeästi mainitaan \"lehden ylläpitämästä keskustelupalstasta\" Mitä hittoa tarkoittaa vastaus \"Matkaopaslehti = painettu lehti\" Hullua.

Mistä ja mitä tarkoittaa \"Meitlä\" \"kijoittelevat\" \"mieleleyhtymiltänne\" \" tapaeukset\"
Luulisi ihmisen tietävän,kun tuolla oli oikeinkirjoitusta neuvonut.

Komeaa tuotantoa 5,14-9,02-12,36-12,40-12,43. Saatko hyvänkin palkan.Tuskin,jos pitää kirjastossa edullinen matkalehti lukea.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat