Ihana, kamala Bulgaria.

Vierailija

Tässä on nyt hehkutettu ja mollattu Bulgaariaa.
Kertokaas sitte niistä omista hirveistä kokemuksista, naapurilta ja tuttavilta kuullut voi unohtaa.
Ja olisi mukava kuulla myös niistä mukavista Bulgarian jutuista, ne kun yleensä on omakohtaisia.

Kommentit (9)

Vierailija

Eipä kannata kirjuutella mitään kun se ei ole mahdollisesti totta kun se on painettua sanaa. Ja sehän voi olla mitä vaan eli itse keksittyä
Myös lehdistä luettu on väärää tietoa koska se ei ole omaa kokemusta. Tilastotkin ovat ei-faktaa eli rikostilastot yms.
Mutta aloitapas sinä aloittaja?

Vierailija

Paras on ollakin kirjuuttelematta jos ei niitä omakohtaisia kokemuksia ole, sillä niitähän juuri pyysinkin.
Lehtiä osaan lukea ihan ittekin.
Enkä voi itse aloittaa,kun en ole koskaan Bulgariassa käynyt, kiinnostaa kylläkin
ap

Vierailija

Bulgaria on ihan mukava paikka halpa maa, mutta kannattaa maksaa kunnon hotellista. Ei kannata matkustaa määrittelemättömällä matkalla kuten eräs häirikkö tällä palstalla on tehnyt.

Vierailija

Tuo määrittelemätön on ehkä poissuljettu,jos seurueessa on lapsia (alle 10v) tai nirppanenä vaimokulta. Jannuporukassa ne pelaa hyvin. Ei siellä savimajaan joudu jossei viittä tähteä löytykkään. Nyttekin tuo äkkilähto a.320e mikäs sen mukavampaa. Voi vaikka mennä Pamukkaleen ja ottaa huoneen sieltä yöksi, niin ehtii kattelemaan eikä tule päivääpäälle niin pitkää ajoa. Rannat on siistit. Ruokapaikat eivät välttämäti välky loistohotellien tasolla,mutta ei olla törmätty vatsaoireisiin. Ostohommista en osaa kertoa,kun ei memmä sillä mielellä matkalle
mutta ainakin ulospäin näyttävät liikkeet hulppeilta. Jos haluaa vaatekaapin täyteen,niin busalla Ismiriin,jopa taivas aukenee.
Liikkuminen on edullista,olipa juna tai linjaauto
kyseessä. Taksi ottaa himppu enenpi,kannattaa sopia hinta etukäteen,tietysti vähän ajosta riippuen. Maata norkataan nonestakin syystä, en tiedä pitääkö moitteet paikansa,mutta itse en ole kokenut mitään kieteistä.

Vierailija

Kyllähän sitä Suomessakin voi joutua ryöstetyksi sekä baareissa saada tyrmäystippoja lasiinsa.

Tolla ajattelulla ei kannata matkustaa mihinkään.

Vierailija

kadonnut lammas. Tuo viesti 12,26 oli lähtenyt livohkaan eräältä toiselta ketjulta ,siellä oli vastaavasti juttu Bulgariasta.Eli on käynyt jokin virhe lähetysvaiheessa. Ei paha,mutta Pamukkaleen ei kantsi lähteä Bulgarian reissulla ja Ismir täytyy korvata Sofialla.
Maissa on kyllä paljonkin samankaltaisuutta,mutta nyt oli asiat sekoilleet.

Vierailija

Pamukkale ei ole Bulgariassa eli tuossa nyt on joku poitsu-tai mummomatkailija vallan erehtynyt. Eihän kaikki toki tiedä missä maassa ovat... tärkeintä että palvelut pelaa. Samankaltaisia maita ovat Bulgaria ja se \"Pamukkale-maa\".

Vierailija

Ai sinä aktivoit taas itsesi viisastelemaan.
Juurihan tuo edellisessä viestissä oli asia selvitetty. Lukutaitoa kehiin. Yleensäkin kannattaisi lukea sisältö ennen vastausta. Sillai laajasti,ettei pelkkiä virheitä hae.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat