Dubai ja lääkkeet!

Vierailija

Hei kaikille,

kaipaisin faktatietoa siitä, että mitä lääkkeitä Dubaihin (tai oikeammin sen naapuriemiraattiin Ras al Khaimahiin) voi mukanaan viedä.

Lähinnä ongelmakohtana on Cipralex-lääkitys paniikkihäiriöön, johon tietenkin on resepti ja alkuperäispakkaus tallella. Saako näitä siis viedä sinne?

Kiitos vastauksista jo etukäteen! :)

Kommentit (4)

Vierailija

Hei

Kävin Emiraateissa vajaa 20 vuotta sitten ja mukanani oli myös aika vahva annostus alprazolamia sekä Oxepamia varalta paniikkihäiriöön. Lääkkeet olivat omissa pakkauksissaan ja reseptit mukana. Kukaan ei ollut kiinnostunut laukkujemme tai käsimatkatavaran (laitathan lääkkeet sinne) sisällöstä tai mukana olevista lääkkeistä. Jos olisi ollut kiinnostusta, nuo reseptit ym. riittäisi selvittämään asian. Olen lennellyt ja matkustanut laajasti maailmalla viimeisen 20-30 vuoden aikana eikä milloinkaan ole ollut mitään ongelmia lääkkeiden kanssa. Oikeastaan koskaan kukaan ei ole ollut kiinnostunut niistä sen kummemmin. Jos itse käyttäydyt asiallisesti, ei asiasta ole mitään huolta.

monalisa

Vierailija

Meillä kummallakin on ollut myös joka vuosi useita erilaisia lääkkeitä mukana.
Ei ongelmia. Reseptit on hyvä ottaa mukaan ja tietysti kaikki käsimatkatavaroihin varmuuden vuoksi.

Vierailija

Minulta ei ole koskaan eikä missään käsimatkatavaroita tarkistettu, mutta mikäli tahtoo aivan varma olla niin:
Matkustustiedotteet, 9.8.2010 (Dubai)

\"Matkalle mukaan otettavien tavallisten reseptilääkkeiden reseptistä on oltava mukana englanninkielinen käännös\".

\"Mukana tuotavien narkoottisten ja muiden vahvojen lääkkeiden (listaa lääkkeistä ei ole saatavilla) osalta on pyydettävä lupa lääkkeen maahantuonnille etukäteen Terveysministeriöltä, fax: +971-2-631 3742, sähköposti: drugcl.csc@moh.gov.ae. Lisätietoja puh. +971-2-633 8566.\"

Igors

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat