VÄLTÄ Kos hotelli Artemis

Vierailija

Jollet halua, että omaisuutesi viedään!!!

olimme elokuussa lomalla kyseisessä hotellissa ja meidät ryöstettiin lomamme 3. päivänä (2 vkon loma), varas vei kaikki rahat, korut ym. ilman minkäänlaisia murtojälkiä!!!
Siivoaja näki varkaan rysänpäällä, muttei tehnyt asialle mitään!!!

Lisäksi meidän perheen toisen huoneen avain avasi muidenkin huoneiden ovia, oli kuulemma kulunut...niinpä kuinkas monta samanlaista avainta mahtoi olla käytössä????

Yleisesti hotellista jäi hyvin epämääräinen kuva ja teimme palautteen matkasta matkanjärjestäjälle (aurinkomatkat) saimme vastineeksi varsinkin hotellilta, täysin tekaistun verukkeen tapahtumista.

Olisi ilmeisesti pitänyt osata kreikkaa täydellisesti, koska nyt meitä ilmeisesti vedätettiin täydellisesti monessakin asiassa. Huvittaa on se, että meille selitettiin, ettei siellä ole 30 vuoteen tapahtunut minkäänlaisia varkauksia, mutta samaan aikaan 3 paikallista asuntoa tyhjennettiin ja poliisilla ollessamme kävi 3 eri ihmistä tekemässä rikosilmoitusta varastetuista rahoista!

Suosittelemme vahvasti toisen hotellin valintaa jos kyseiselle saarelle haluaa tehdä matkan!

Kommentit (6)

Vierailija

Tuo hotellin mustamaalaaminen on ollut tuolla
Suomi24 yleitä matkailusta. Täysin tekaistu juttu.
Jos tuollainen harmi kävisi, niin kannattaisi
ottaa matkaoppaaseen heti yhteys, eikä 2 viikkoa
myöhemmin reklamoita AM-ryhmälle.

Vierailija

Kiitos tiedosta.
Vain 100-prosenttinen kreikkahullu uskoo ettei siinä maassa taphu yhtään rikosta! Naurettavaa. ja hyvä on niin uskoakin kun pysyy koko ajan Suomessa!

Vierailija

En tiedä hotellista enkä Kossin saaresta, mutta tätä samaa tapahtuu Espanjassa, että uskon kyllä kysiseen kirjottajaan ja on muuten tapahtunut jopa Saksassa. Eli ei olisi ensimmäinen kerta kun kuulen asiasta, enkä usko yhtään perättömäksi väitteeksi.

Lusse

paljon matkannut eikä koskaan ...

Oltiin syksyllä 2008 kyseisessä hotellissa ja ei mitään ongelmaa, henkilökunta ystävällistä ja kaikki ok.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat