Vierailija

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=2248211&pos=hl...

Itsekin tuolla ja monessa muussakin paikassa Marokossa turistibussien kyydissä ollut ja ihme ettei noita onnettomuuksia satu päivittäin. Kuskit on niin hulluja, taitamattomia ja kilpailsevat keskenään tippien toivossa vanhoilla romuilla busseilla joissa sileät renkaat alla.

Kommentit (3)

Vierailija

Kopioin teille tähän tuon IS-uutisen:

Portugalilaisen turistiryhmän matka katkesi rotkoon syöksyyn Pohjois-Marokossa keskiviikkona.

Sisäministeriön mukaan yhdeksän matkustajaa kuoli ja 14 sai vammoja. Kuolonuhreista kahdeksan oli naisia.

Bussi suistui tieltä lähellä Espanjalle kuuluvaa Ceutan erillisaluetta, mistä risteilijämatkustajien ryhmä oli lähtenyt retkeilemään.

Bussissa oli 44 matkustajaa. Loukkaantuneita kuljetettiin kolmeen lähisairaalaan. Heidän joukossaan oli bussinkuljettaja ja marokkolainen opas.

Turman syystä ei ollut heti varmuutta. Poliisi epäilee kuljettajan ajaneen ylinopeutta sumuisessa sadesäässä, kertoi uutistoimisto MAP.

STT-AFP-Reuters

Vierailija

Kumma ettei matkanjörjestäjät piittaa tuosta mitään kun suomalaisetkin oppaat vain naureskelee Marokossa kun ne kuskit on niin ihania kun ne leikkii rallikuskia ja pääseävtä toisilleen sitten keskuskelemaan perillä. Monet kerrat ikkunasta katsonut kun autonrenkaat on 10cm päässä rötkonreunalta, Hengissä selvittiin mutten kyllä enää mene hullujen marokkolaisten kyytiin.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat