Cape town

Vierailija

Onko kokemuksia Kapkaupungin ympäristöstä ja viinitiloista siellä? Ensi keväänä olisi mahdollisuus lähteä kiertelemään tuolle sudulle. paljon olen nähnyt TV-ohjelmia sieltä mutta mitenkähän on liikkuminen (vuokra-autolla on tarkoitus liikkua), onko turvallista?
matilde

Kommentit (9)

Vierailija

En välttämättä lähtisi kiertämään vuokra-autolla Cape townissa, kun olimme siellä sulhaseni kanssa meitä yritettiin ryöstää. Lisäksi olimme sulhaseni kanssa syömässä pöytävuoren alapuolelle yhdessä ravintolassa sulhaseni sai ripulin syötyään salaattia ja joutui tiputukseen Suomeen päästyämme. Uida emme pystyneet, koska oli kokoajan mustat liput rannoilla ja kova merenkäynti sekä kivikkoiset rannat. Olisi kiva jos olisimme päässeet sukelteleen.

TelleTuulia

Vierailija

Täällä ei taida olla montakaan noin laadukkaita matkakohteita harrastavia. Paremminkin mennään jänkhälle ja Petersbugiin. On se edukasta.

Vierailija

Olin siellä mieheni kanssa muutama vuosi sitten talvella. Cape Town on ihan turvallinen paikka. Enemmän se riippuu ihan itsestä mitä siellä tekee ja missä ja milloin liikkuu. Waterfrontin alue on täysin turvallinen, siellä on parhaat ravintolat ja ostoskeskukset auki iltamyöhälle, ja epämääräisiä tyyppejä ei edes päästetä ko. alueelle. Keskusta-alueella kannattaa toki olla varuillaan, varsinkin iltaisin. Vuokra-autolla kuljimme viikon verran viinialueella ja rannikkokaupungeissa. Täysin turvallista oli, ihmiset ystävällisiä ja ruoka hyvää. Kaupat, museot, viinitilat ym. menivät yleensä kiinni klo 17, myös Cape Townissa keskusta-alueella. Ja jos ei tahdo autoa vuokrata, niin vaihtoehtosesti voin suositella shuttle-bus kiertoajeluita. Ne voi räätälöitä oman maun mukaan tai sitten voi osallistua valmiille retkille. Saatavilla lentokentältä, hotellien auloista, turisti-infoista.

Vierailija

cape town ja ympäristö on ilman muuta \"erikosmatkailua\" harrastavan kohde, ja sinne suuntaavat viiniharrastajat, golffaajat ym.

Vierailija

Tässä kysellään edelleenkin kokemuksia kohteesta, ketään tuskin kiinnostaa arvailut siitä kuka kohteeseen matkustaa ja kuka ei.
Mikä se on muuten tuo Petersbug?
Jos yrittää hienostella käyttämällä kaupungeista vieraskielisiä nimityksiä, niin kannattaisi ensin opetella kirjoittamaan ne oikein.
Yksi tuulipuku reppana.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat