lomapettymys

Vierailija

Viime helmikuussa lomailin Kanarian Bahia Feliz`ssä, hotelli Orquideassa. Kallis matka ja totaalinen pettymys. Hyvät puolet olivat aamiainen ja näköala parvekkeelta (silloin kun siellä tarkeni). Sääherralle ei tietenkään mitään voi, mutta sekin meitä vastaan oli. Esite mainosti paikkaa pariskunnille ja (kylläkin) lapsiperheille. Aivan, olisi pitänyt tajuta ettei meillä, jo varttuneemmalla pariskunnalla olisi ollut asiaa tuohon hotelliin. Se oli täynnä ruotsalaisia lapsiperheitä ja jokunen suomalaisperhe. Voi sitä mekastuksen määrää aamiaishuoneessa ja altaalla ja , ja...Hotelli on keskellä \"ei mitään\". Sen kupeeseen on rakennettu ikäänkuin \"kylä\" jossa on muutama ravintola ja kauppoja. Palvelu kaupoissa oli tylyä ja jopa epäystävällistä. Ravintoloissa sai ehkä jopa hymyn. Altaalla mekastus ja meno oli melkoista. Kaikkina kahtena pvänä kun aurinko näyttäytyi yritin nauttia niistä muutamista säteistä. Se oli mahdotonta. Ja sitten satoi ja tuuli, satoi ja tuuli. Vesi tuli sisään hotellin käytäville ja ikkunoita vasten laitettiin patjoja lattioille.
Huoneessa oli torakoita, ei tosin kovin monta mutta kumminkin.
Bahia Feliz, kaunis ja sointuva paikan nimi, mutta en mene enää koskaan. Tai...ei pidä koskaan sanoa : ei koskaan!
Tyrry

Kommentit (9)

Vierailija

Kertokaahan muutkin pettymyksistänne. Ainahan se matka ei suju niinkuin on mielessään ajatellut.
Tyrry (tuo lause piti laittaa jo äskeiseen alotukseen)

Vierailija

Olen kerran lapsena käynyt Puerto Ricossa yli 20 vuotta sitten. Mieleeni on jäänyt se, miten kylmää oli vesi uima-altaassa ja ei se meressäkään mitään lämmintä ollut. Matkustimme joulukuun alkupuolella. Myös huoneistoomme yritettiin murtautua. Näistä on jäänyt niin negatiivinen kuva, että matkaoppaan ilmestyessä hyppään kaikki Espanjan kohteet suoraan yli, sillä eihän siellä ole edes riittävän lämmin ja hyvät säät silloin, kun olisi sopiva matkustusajankohta. Tämän suhteen saatan olla hieman liian negatiivinen..

Ei koskaan Espanjaan

Vierailija

Olimme Puerto de la Cruzissa Teneriffalla kaksi viikkoa juuri tuon kovan myrskyn jälkeen, jolloin säät olivat oikein hyvät. Myrsky teki tuhoja, jotka korjattiin nopeasti suurelta osin. Kuulimme suomalaisten kertomuksia myrskystä.
Torakoita on ulkona lämpimissä maissa. Koska ne ovat lukutaidottomia, ne saattavat kiivetä jopa luksushotelliin seiniä pitkin. Se ei tarkoita, että hotelli olisi likainen. Respa myrkytti torakat meidän studiostamme, vaikka sain pari tapetuksi.
Lama näkyi Puerto de la Cruzissa, matkailijoita oli vähemmän kuin aikaisempina vuosina. Palvelu oli ystävällistä kaikkialla, missä asioimme.

Terv. Niilo

Vierailija

Kerran, ammoisina aikoina, lähdin opiskelutoverini kanssa Espanjaan talvella, taisi olla tammikuun loppu. Paikka oli Puerto de Crutz eikä ollut mieleen lainkaan. Siellä ei ollut tekemistä viikoksi, sää ei ihan mahdton, satoi joinain päivinä mutta huomasin heti ettei Espanja ja nuo turistisaaret ole minulle tarkoitettu. Sen koommin en ole edes harkinnut sinne, talvilomien esite menee meilläkin roskiin välittömästi, sille ei ole mitään käyttöä.
Kristiina

Vierailija

Valitettavasti en voi nyt kertoa lomapettymyksestä vaan täysin päinvastaisesta. En ollut koskaan aikaisemmin ollut Espanjassa enkä myöskään pakettimatkalla. Heinäkuussa tuli koettua molemmat, kun vietimme puolisoni kanssa viikon San Agustinissa Gran Canarialla vain kivenheiton päässä Bahia Felizestä. Kuinka erilainen lomamme olikaan kuin aloittajan. Valitsimme aikuisille tarkoitetun hotellin, jossa ikäraja oli 14 v. Ihanan rentouttava loma! Ei kirkuvia lapsia vaan rauhallista oleilua altaalla, pitkiä kävelyretkiä, erinomaista ruokaa, kiireetöntä yhdessäoloa ja elämästä nauttimista. Unohtumaton elämys kerta kaikkiaan meille viisikymppisille. Ehdottomasti toistekin valitsemme aikuisille tarkoitetun hotellin.

Vierailija

Vaikka nyt aihe pahasti lipesi, olen erittäin ilahtunut siitä että noita ikämääriteltyjä hotelleja alkaa tulla koko ajan enemmän. Aika monessa ikäraja on 16 vuotta eli vain yli 16-vuotiaat hyväksytään asiakkaiksi. Portugalissa on asuttu sellaisessa ja oli tosi rauhallista ja \"aikuista\". Hotelli oli kaikin puolin laadukas.
Kristiina

Vierailija

Saamaa mieltä Kristiina sinun kanssasi. \"Aikuisten hotellissa\" on vähän erilainen fiilis kuin lapsiperheiden kansoittamissa. En ole lasten vihaaja mutta on kiva lomailla rauhallisemmissa merkeissä.

Niksu

Vierailija

Americaansissa olimme hotellissa joka oli Englantilaisten perheiden kansoittama. Aamusta he ryntäsivät varaamaan altailla kaikki tuolit, lojuivat niissä lastensa kanssa koko päivän auringonlaskuun saakka eivätkä käyneet muualla.

Yhtenä iltana eksyimme vahingossa syömään allasbaariin kohtelu oli meille todella tylyä ja inhottavaa, mutta näitä englantilaisia palveltiin hymyssä suin ja todella ripeään tahtiin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat