Vierailija

Löytyisikö iloista, huumorintajuista heteronaista matkaseuraksi viikolla 37 Marmarikseen tai jonnekin Kreikkaan? Olen itse pitkälti päälle 40 nainen ja lomalla tykkään shoppailla, kierrellä, syödä hyvin ja käydä iltaelämässäkin. Rannalla en paljoa jaksa makoilla. Tietty ei tarvitse koko ajan yhdessä mennä jos eri intressit mutta välillä olis kiva juttuseura ja yhdessä mennä syömään jne. Ja kaikkea kivaahan voi sitten lomalla keksiä!

Kommentit (3)

Vierailija

Jos 50 jo ylittänyt gentlemanni kelpaisi, niin voisin ajatella Kreikkaa. Pärjäilen matkoilla hyvin ja kielitaitoakin on. En tupakoi, viiniä joskus. Sopivasti rantaa, ympäristöä ja mukavan rentoa lomaoloa aatoksissa, ja ajankohta sovittavissa.

Vastata voi sähköpostiin dolcevita@wippies.com

:)

Vierailija

Hei,
täällä samanhenkinen nainen lähdössä ensi viikoksi reissuun. Jos seuraa ei ole löytynyt niin laita osoite niin jutellaan lisää.

Vierailija

...ja tietysti muutkin pikalähtijät, ilmoitelkaa. Porukassa aina mukavampaa lomailla. Ja miksei lähteä neljästään jos enemmän reissaajia löytyy. Lomasuunnitelmasi osui kyllä kohdalleen omieni kanssa, mutta rantsuun on kyllä päästävä. Voihan sitä olla omilla teilläänkin välillä.

Valtaista vastauspostimäärää odotellen :)

Emma

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat