Synttäreitä karkuun elokuussa, Jersey?

Vierailija

Hei,

haluan viettää syntymäpäiviäni vuoden päästä elokuussa jossain kaukana - välttäen juhlien järjestämiset. Ajattelin varata itselleni ja aviomiehelleni matkan Jerseyn saarelle.

Haluan lomaltani ennen kaikkea uusia kokemuksia, mutta ei mitään ekstreemiä. Hyvää palvelua, hyvää hotellia, hyvää ruokaa ja juomaa, elämästä nauttimista, shoppailuakin. Aurinkoa ja lämpöä kyllä, mutta ei yli 30 astetta, muuten aviomies valittaa.
Työkaveri kehui Jersytä. Se olisi kivan eksoottinenkin paikka, eikä tarvitse lentokoneessa istua turhan pitkään - sitäkään se aviomies ei halua.

Mitä tykkäätte ideastani, onko teillä kokemuksia Jerseystä? Toinen paikka mielessä on Monaco, Antibes tms Välimeren rannikko Ranskassa.

Kiitos kovasti, jos jaksatte kirjoitella mielipiteitänne.

Nimimerkki kohta jo 50 v. puumanainen (älä ymmärrä väärin, aviomies on se rakkain)

Kommentit (6)

Vierailija

Jersey on todella sopiva tuohon(kin) tarkoitukseen. Siellä on tasoa ja hyvää palvelua.
2 krt saarella lomailleena, vuosia on jokunen jo vierähtänyt, tulee silloin tällöin mieleen että sinne täytyy taas päästä.
Aiemmin, meidän ekalla kerralla, oli niin hienosti että päästiin Helsingistä suoralla lennolla.Asuttiin B.Borgin omistamassa hotellissa, omistajan nimi selvisi myöhemmin, ihmeteltiin kuinka aistikkaasti sisustettu hotelli oli meille sattunut.
Busseilla liikuttiin paikasta toiseen saarella, kauniita pikkukyliä, jopa viinitila.Ihanaa ruokaa, paljon kivoja ravintoloita. Mitään negatiivista en muista siltä reissulta.
Kaikki ne Bergeracin filmauspaikat käytiin katsomassa, istuttiin Lillys baarissa jne.
Käytiin laivalla myös Ranskan puolella eli St. Maloon ensin ja sitten Dinaniin joka on tosi hieno vanha kaupunki.
Toisen kerran menimme Lontoon kautta, siitäkin on jo 10 vuotta aikaa.
Laittaisin kyllä Jerseyn Etelä-Ranskan edelle vaikka Ranskasta pidänkin suunnattomasti.

Kristiina

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat