Kuuban matka suunnitelmissa,vinkkejä

Vierailija

Suunnittelemme miehen kanssa Kuuban matkaa. Siellä käyneiltä toivomme saavamme asiallisia vinkkejä. Millä matkanjärjestäjällä mielestänne parhaat matkat, retket jne. Mitä pitää ottaa huomioon, turvallisuus ym.

Kiertomatka tai edes pariin eri kohteeseen suuntautuva matka olisi ehkä meille sopivin. Havannassa haluaisimme viettää muutaman päivän. Kiitos vastaajille

Rinja

Kommentit (8)

Vierailija

^No eipä ollut kun olivat pakettimatkalaisten rantalomalaisten kirjoituksia. Itse olisin menossa vain Havannaan, tarkoituksena opiskella salsaa ja espanjaa.

-mia-

Vierailija

Havanna tosiaan on paikka joka jää mieleen. Vastaavaa tuskin maailmasta löytyy. Siellä viihtyy useammankin päivän. Rantakohteet taas ovat melko lailla samanlaisia kaikkialla. Niitä varten ei Kuubaan mielestäni kannata mennä, vaikka monet sitäkin harrastavat. Mikäpä siinä jos matkan tavoite on 2 viikkoa all inclusive-hotellissa aidatulla alueella. Paikallinen elämä 50v sitten loistossaan olleine rakennuksineen ja amerikanrautoineen jää silloin näkemättä.
Vietimme kaksi päivää myös Santiago de Cuba\'ssa. Suosittelen siellä käyntiä. On hyvin omanlaisensa aina asukkaita myöden. Tropicana-kabaree on sekä Havannassa että Santiagossa. Kerran sekin on elämässään nähtävä...

-Ile

Vierailija

Mialle... alkuperäinen Rinja niitä vinkkejä kyselikin, etkä sinä.
Samoja retkiä ne muutkin siellä tekee,eikä vain pakettimatkalaiset.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat