Selviääkö Tunisian Hammametissä euroilla?

Vierailija

Olemme aviomiehen kanssa lähdössä lokakuun alussa Tunisian Hammametiin, hotelli Riu Marco Polo. Onko kenelläkään ko hotellista kokemuksia tai Yasmin Hammametin alueesta muuten?
Erityisesti kiinnostaa, pärjääkö kohteessa euroilla vai pitääkö todella vaihtaa paikallista valuuttaa? Meillä on all inclusive, mutta rahaa tarvitaan tippeihin, mahdollisiin taksimatkoihin ja matkamuistojen ostamisiin. Egyptissä kun pärjää loistavasti pelkästään euroilla - onko Tunisia sen ihmeempi? Kaikki vinkit matkakohteesta kiinnostavat - ihanaa, jos joku jaksaisi kirjoitella...

Aurinkoista lokakuuta ja vastauksia odottelee Tuija

Kommentit (3)

Vierailija

Paikan päällä voit vaihtaa eurot paikalliseen valuuttaan ilman vaihtopalkkiota.Vaihdoimme rahaa sekä hotellin vastaanotosta ja pankeista sekä valuutanvaihtopisteistä....eli voit vaihtaa valuuttaa vaikka joka päivä,kun ei mene vaihtopalkkiota...kurssi melkolailla sama.
Eipähän jää paikallinen valuutta käsiin pois lähdettäessä ja loput voit antaa vaikka laukunkantajille tipiksi.

Vierailija

Taxilla ajelu on edullista.Ostoksilla kannattaa tinkiä vähintään puolet pois alkuperäisestä hinnasta.Paikallinen punaviini hintansa väärttiä.
Kauppiaat ensi alkuun tunkeilevia,mutta jättävät rauhaan loman edetessä.Moni esittelee itsensä \"ystäväksesi\"hotellilta,jossa asut;)Jos menet \"halpaan\"vievät ostoksille kujille tai jonnekin syrjäiseen ostos paikkaan....Figurin eläintarha siisti ja näkemisen arvoinen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat