Bulgariasta Istanbuliin

Vierailija

Onko kukaan tällä foorumilla tehnyt kahden päivän kansainvälistä retkeä Bulgariasta Istanbuliin?
Oliko retki fyysisesti raskas, mihin nähtävyyksiin tutustuitte paikan päällä.
Paljonko jäi aikaa Istanbulissa oloon, vai menikö suurin osa ajasta matkustamiseen?
Istanbul fani

Kommentit (7)

Vierailija

En ole tehnyt, enkä tekisi. Bulgariassa on itsessään niin paljon näkemistä ettei sieltä tarvitse lähteä Turkin puolelle. Ja istanbul ansaitsee oman matkansa, vähintään pidennetty viikonloppu. Lentohan on lyhyt ja matkoja saa suht edullisesti.

Zorbas

Vierailija

Oikeassa olet Zorbas, mutta kun nyt tilanne on tämä. Heikkona hetkenäni lupauduin lähtemään pojan perheen kanssa Bulgaariaan. Aikaisemmin olen siellä käynyt monesti ja kolunnut maan nähtävyydet etelästä pohjoiseen.
Kun en välitä rantaelämästä niin ajattelin että tuollainen kahden päivän pyrähdys Istanbuliin olisi paikallaan.
Varsinkin kun lähiaikoina ei ole sinne matkaa suunnitelmissa.

Vierailija

Oikeassa olet, Turkish Airlines lentää Istanbuliin Helsingistä. Myös Finnair lentää sinne käsittääkseni edelleen. Halpaa on Istambulissa mutta on luxustakin jos sitä kaipaa ja niin hienoja liikkeitä ja hotelleja, ettei niitä ole Suomessa nähty.

Peace

Vierailija

Vielä tuosta Turkish Airlinesista. Olen sillä rohkeasti lennellyt muutaman kerran ja hyvin on kaikki pelannut. Hinta on ollut sen verran keskitasoa halvempi että on ollut varaa ottaa tilavammat 1-luokan paikat, hinta suurinpiirtein sama kuin kotimaisen yhtiön turistiluokassa. Miellyttävä lentokokemus.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat