Costa del sol

Vierailija

Kertokaa hyviä vinkkejä, mitä Costa del solilla vois tehdä? Asumme Benalmadenassa, mitä paikkoja siinä olis kävelymatkan päässä? Onko kukaan käynyt tivolissa tai vesipuistossa, minkälaisia paikkoja ne on?

Kommentit (8)

Vierailija

Millaisella porukalla olette liikkeellä? Lapsia, aikuisia, teinejä, varttuneita matkaajia vai mitä?
Sporttisia, luontoihmisiä, rantaihmisiä vai kulttuurista kiinnostuneita?

Martta

Vierailija

Ja missä Benalmadenassa asutte ja paljonko se kävelymatka on?
Kylän toiselta laidalta toiselle on reilut 5 kilsaa.
Onko se kävelymatka kuumassa helteessä?

Vierailija

Joka tapauksessa onnittelut valinnasta! Costa del Solin alueella on helppo liikkua ja nähtävää ja koettavaa löytyy kaikille ja kaiken ikäisille immeisille. Esimerkiksi luonto-patikointi läheisillä vuorilla oli mahtava kokemus. Tosin en suosittele sitäkään heinä-elokuussa, voi olla liian lämmintä vaikka ylhäällä onkin viileämpää kuin rantsussa.

Myy

Vierailija

Kiitti kaikille vinkeistä! =)
Ollaan 2 aikuista naista ja 1 10v tyttö matkassa. Hotellimme on Benal Beach. Ollaan oltu itse samaisessa paikassa -89, joten aikaa on vierähtäny. Onkohan paikat paljon muuttuneet?

Vierailija

No niin, reissu tehty, juurikin kotiuduttiin. Paikka on siisti, ruoka oli meidän mielestä hyvää ja kohtuuhintaistakin. Tivoli Worldissa oli laitteita joka makuun, rannalta sinne käveli n.20min ja takaisin pelkkää alamäkeä. =)
Hotellihuone oli parhaat päivänsä nähnyt, mutta altaat oli huippumesta, muksu ui n.4-6h päivässä.
Kyllä vois vielä mennä kolmannenkin kerran...

-Piia-

Vierailija

Vuoratkaa auto tai kulkekaa paikallisliikenteen busseilla. Käykää Rondassa ja Alhambrassa, näätte muutakin, kun turistirysiä. Olen käynyt monesti ihaailemassa Rondassa olevaa rotkoa.

TelleTuulia

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat