*25mm/ vuodessa.

Vierailija

25mm vuodessa

[color=green]Eilen 30.6.2010 valtiovalta antoi julkisen virallisen uhkaukaasin maamme tiedepiireille olla tutkimatta lainkaan ydinkriittisiä uusimpia materiaaleja. Myrskyn silmästä nostettiin esiin erityisesti VTT:n J. Ihonen, jolle oli materiaalejani sensaatiomaisista säteilyeroosiolöydöksistäni reaktioineen ajautunut. Tapaus hakee historiallista vertaistaan ohi synkimpienkin keskiaikojen inkvisition toimien. Koko Eurooppa on ydinvoimaan sitoumuksineen suistumassa tilaan, jollaista ei ole nähty. Kuvitelkaa mielissänne m i t ä materiaaleja on kyetty toimittamaan maamme ydinkriittisille piireille sellaista, että 500v toimineet maailman korkeakoulut, yliopistot, professuurit e i v ä t s a a t u t k i a !? Kun venäläisvalmisteinen ydinsukellusvene Kursk hukkui= hukutettiin reilu 10v sitten miehistöineen, kerrottiin sukellusveneen ulkokuoren olevan käsittämättömän paksua 25cm umpimetallista titaania. Satoja metrejä pitkässä laitteessa jalon erikoismetallin kertakäyttö edustaa joitain käsittämättömän suuria haaskuumääriä. USA on tehnyt yli 500 tämän tapaista ydinsukellusvenettä erikoismetallikuorin. Kaikki maan tekemät ydinsukellusveneet on jo alusta asti suunniteltu kertakäyttöön ladattaviksi. Uraania reaktorista ei poisteta koskaan, eikä myös lisätä hengenvaarallisena operaationa, kuinkas muuten. Reaktorin annetaan palaa yli kymmenisen vuotta kertakäyttöisenä koko ajan, jopa satamassa ollessaan reaktoripotkuri käy. [/color]

Laitteet on nopeasti loppu, siksi USA pyysi juuri äsken mm. lupaa upottaa näitä sukellusveneitään 100kpl merien syvänteisiin. Kuvitelkaa jo tuhottavien erikoismetallien määrättömyyttä ydinteollisuuden loputtomana haaskuuna. Aivan yksinkertaisen järkyttävää. Miksi ihmeessä vanhoja ydinsukellusveneitä ei romuteta uusien raaka-aineiksi kierrättäen? Joku voisi sanoa, että sukellusveneet ovat toki sotariskikoneita. Mutta entä ns. siviilien ydinvoimalareaktorit, onhan näiden reaktoripannun 25cm rautakuorensa ympärillä 2m paksut lisäbetonisuojauksensa? Niin betonin valmistuessa siitä poistuu huokostuen valtavat määrät kaasuhiilidioksideja yms. vesiä myös. Aine on silkka v i t s i ydintorjunnan kannalta! Itse asiassa sitä voitaisiin pitää reaktorin ympärille asenneltuna betoniputkena, joka ei edes yritä estää yläpuolen ja alapuolen säteilyä. Voidaan sanoa, tuo pesusienimäinen läpi hengittävä betoninen 2m suoja on ydinreaktorin seinämistä kanavasäteilystä tihkumaan alkaneen vetisen vellin ja kanavasäteilyionikaasujen \"Libero vaippa!\" Itse asiassa vain estämässä ydinvoimalahenkilökuntaa näkemästä miten reaktorin peltireaktori alkaa \"itkemään kuolettavaa plutoniumia\" tuskin 10v käytyään!

Ai niin selitys on edessämme. Juuri se m i k s e i kuvaamiani kanavasäteilyn muodostamien puunjuurimaisten sanikkaiskuvioiden porautumista 25-35mm vuosivauhdilla läpi minkä t a h a n s a suojaseinämien saa maailmassa lainkaan tutkia! Alamme oivaltamaan yhtä sun toista mielenkiintoista: Niin USA kuin Venäjä tekevät ydinsukellusveneensä, tarkoin tietäen, että reaktorit muodostavat sanikkaiset säteilyeroosionsa. Koko aluksen 25cm paksu erikoisjalometallikuori puhkeaa käyttönsä suunnitteluikänsä aikana v ä ä j ä ä m ä t t ä ! Tonneittain näkemällä tappavaa plutoniumista/ uraanista kiintokanavasäteilymetallia porautuu yltympäriinsä kaikkialle. On täysin mahdotonta ja hengenvaarallista ruveta jälleenkäsittelemään säteilyeroosiossa vääjäämättä tuhoutuvia ydinsukellusveneitä enää! Ydinaseitten taistelukärjet ovat keveytensä puolesta tätäkin ohuemmin kapseloituja. Taistelukärkien materiaalit vaativat uudelleenpakkaamisia ja puhdistuksia jatkuvana kiertonaan luokkaa jopa vain 5 vuosittain. Siviiliydinreaktorien seinämäpaksuus, kas kummaa on ydinsukellusveneistä tuttua 250mm. Eikä sitäkään kyetä korjaamaan, kierrättämään, ei edes uusimaan. Olkiluodossa vaihdettiin juuri kolmannet totaalisesti säteilyeroosiosta läpi reikäiseksiksi, plutoniumsanikkaissaastan täyttämäksi vuosikymmenessä vampuiksi eroosoituneet turbiiniosansa. Minua on aina hämmästyttänyt TVO:n suorittama \"paineistuskoe\". Ideana on pistää korkea ilmapaine reaktorirakennusten säteilysuojakuoren sisään. Odotetaan pysyykö paineet sisällä mitaten ilmapoistumaa. Mikä on mekanismi, joka saisi paksut liikkumattomat betonien sisään upotetut metallipellitykset vuotamaan kuin seulat? Ai niin!. . .Hallitsemattomat sanikkaissäteilyn eroosioreikiintymiset!
-----------

25mm vuodessa II

Niin tosiaan kuvaamani maailman paniikkiin iskeneet sanikkaiskuviot kertovat! Kun radioaktiivisessa säteilyssä kanavasäteilyatomeina kaikkialle tunkeutuva mm. pelätty magnetoituva energioissa värähtelevä rauta/ koboltti/ nikkeli -atomitonnisto iskee minkä tahansa ydinlaitteen suojakuoreen alkaa vääjäämätön puhkaistun pinnan elinikäajan kellottaminen. Metodi on uskomattoman selkeä. Laskin elektroniputkien demomaisesta etenemisnopeuden vähintään 25mm/v jopa 35mm/v on mahdollista. Valtioväkivaltakoneiston vastareaktiot alleviivaavat tulokseni uskomattoman oikeaksi ja kattavaksi. Meillä on käytettävissämme selkeä väline, joka alleviivaa samalla kaikkien säteilylaitteitten käsittämättömän tarkoin ennakoitavan ja myös todetun elinikämaksimin. ASEA kertoi ydinvoimalansa rakennetun laskennallisen maksimi-iän. Koska voimalaitosten kanavasäteilyjen ja neutronivuon säteilyeroosiossaan tappavan säteileviksi muuttuneita keskeisimpiä suojalaitteita ei ikinä vaihdeta. Elinikäkatto oli ja on yhä 25-30v. Se, miten nyt puhutaan samojen Suomalaisvoimaloiden eliniäksi 60v ei lainkaan muuta karua faktaa. Säteilyeroosion laboraation kokeet kiellettiin kautta linjan, koska ydinala tietää tarkoin reaktoriensa suojakuorien vuotavan plutoniumiset ja uraaniset pölynsä porautuneihin sanikkaiskuvioreikiinsä tappavan tuhoisasti. Mutta koska ydinvoimaloitten näitä piirteitä ei anneta lainkaan tutkia ajetaan kokonaisia valtioita ja maanosia nyt t i e t e n miljoonien ihmisuhriensa säteilykierteisiin.

Ilmamme täyttää nyt tauottomat Tshernobylin hidastetumpaa vuotokatastrofia epätoivoisesti lentoruiskutuksin \"ns. hallitsemaan\" komennetut koloniat. Ydinhallintomme päättäjät tarkoin t i e t ä v ä t katsovansa käsiinsä kuolevia \"hidastettuja\" 400 loppuun ajettuja plutoniummyrkyttäjiään kiihtyvästi säteilyeroosiorei’istään vuotavaa ihmiskunnan itsemurhasäteilykalustoja. Mutta koska taloudelliset menetykset katastrofin paljastuessa kansoille olisivat taloussysteemejä murhaavia annetaan vain voitelurahoja ja tuomittaville kansanmiljoonille lisääntyvää poliisien ja sotilasväkivaltakoneistojen ruoskaa vaieta kauhusta. Mihin tämä kaikki sitten vääjäämättä johtaa? No ainakin on tullut selväksi, nyt ydinvoiman eteen ollaan valmiita päättäjiemme taholta uhraamaan käytännössä rajoittamattomat resurssit. Esimerkiksi k o k o Suomi on luvattu ydinjätekaatopaikoiksi kansainväliselle ydinteollisuudelle. Peli on niin raakaa, että 5 milj. kansan uhraamineen ydinalalle koetaan silkaksi itsestään selväksi läpihuutojutuksi. Oksettaa ja pyörryttää tajuta samalla kertaa kaikki tämä EU/ USA/ Venäjä, G 20 maitten salaisilla kokouksilla toimintamalliksi päätetty. Murhaaminen myy ja kun se tässä vääristyy maailman ainoan elävän planeetan kustomoiduksi vääjäämättömään täystuhoonsa ajatuksien tarkaksi mallinnukseksi, sitä kiihottavampaa ydinrikoillisillemme. Joku voisi tietysti kysyä tähän, mikseivät ydinherrat pelkää omaa tuhoaan? Kysynkin m i l ä välineillä? Millä tiedoilla? Millä tutkimusmateriaaleilla? Koska ydinmafiaan on vaan uskottava sokeasti!
-------------

Y-Stalinin vainovuodet Suomessa

Heinäkuun 2 päivänä 2010 saimme kuulla VTT:n ydinkriittisestä kommentistaan valtion varoituksen saanut Jari Ihonen on systemaattisesti poistettu mm. \"Ydinreaktioita palstoiltaan\". Ydinvaltiorikolliset ovat aloittaneet systemaattiset päiden leikkaamiset maassamme k a i k i l t a ydinalan ammattilaisojaajistoilta. Itsee isä aurinkoinenkaan ei voisi olla ylpeämpi oppivaltionsa oppipoliiseistaan. Ydinrikollisuuden pahuus on valtansa kukkuloilla voimantuntonsa sokaisema.
Tiedepiireille ydinkuria!
-------------

Taidepiireille ydinkuria

YLE teksti TV 30.06.2010 \"Tutkijoiden suut halutaan suppuun. Tutkijoilta vaaditaan yhä useammin salassapito- ja kilpailukieltosopimuksia, jotta tutkimustietoja EI vuotaisi julkisuuteen. Sopimuksia tehdään yhä useammin myös yliopistoissa ja tutkimuslaitoksissa. Tutkijoiden asemaa hankaloittaa epäselvyys siitä, missä kulkee julkisen ja salaisen tiedon raja. Tekniikan Akatemisten Liitto vaatiikin tutkijoilta nykyistä selvempiä työsopimuksia ja pelisääntöjä.\" VTT:n mm. ydinkritiikkiä antanut Jari Ihosen nimi mainittiin radion uutisoinnissa, koska hänellekin oli annettu VTT:stä virallinen varoitus ydinkritikistään tiedotusvälineille. Jälleen kerran huomaa millaiseen aivan avoimeen paniikkiin ydinhalintomme on mennyt. Esim. kuultuaan miten olen saanut demottua ultrasalaisia säteilyeroosion mekanismeja kuvannettua. Päivän selvää jo uutisoinnin ajoituksista, tällaiseen sensaatiomaiseen tutkimusmateriaaliin nyttemmin tutustumaan päässeet kansainvälisetkin tiedepiirit olivat tämän varoituksensa ajoituksen takana. Sisäministeriö tietää miten julkisuuteen tuotuina nämä loistavan hyvin myös laboratorioissa demottavissa olevat tiedostoni miten kiintoeroosiorauta uppoaa säteilyenergialla kylmään lasiin ovat herättäneet tuskaisaa huomiota. Ja paniikin kasvu poikii näin hulppeaa hätää!

Piti oikein katsoa tuon VTT:n virallisen varoituksen saaneen Jari Ihosen tiedostojani. Kuten olettaa saattaa olin lähettänyt kaverille sensaatiomaiset säteilyeroosiotiedostoni 14.06-10! Vain parisen viikoa sitten. SUPO oli selkeästi pelästynyt miten maailman salatuimpia säteilyeroosiomateriaaleja alkoi löytyä sellaisille henkilöille, jotka alkaisivat näitä myös tosissaan tutkia. On täysin selvää, millaisia reaktioita nämä ovat saaneet maamme ydinturvavirannomaisissa. Jo yksittäisten tutkijoiden suita hädissään on alettu tukkia, kun todistusmateriaalit kentältä alkavat mm. osaltani ylittää sietorajoja oikein urakalla. Ajatelkaa ja kaikki tämä jotta EI kansaamme kohdistuvia ydinmegariskejä alettaisi kriittisesti selvittää!
----------------------
Täällä tosiaan chemtrailia kärryyttävät 5päivää viikossa jO!

Tässä viime sunnuntailta napsimaani kaksi kiinnostavaa kuvaa tutusti suoraan ydintiinujen päältä TVO:lta. Juu kun säteilypaineet ja boorikemikaalivanat näin s e l k e ä s t i jo suoraan kuvattuna myös osoittavat allaan olevia ydinvoimaloita, niin ei ole ollut suurempia tarpeita enää, edes \"beettasoihtupinkkihakuun kuvistaan.\"
http://kuvaton.com/k/9zR.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/9zR.jpg[/img]
http://kuvaton.com/k/9zN.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/9zN.jpg[/img]

Mulle soitettiin muuten eilen 11.07-10 suoraan Pohjois-Karjalasta. Kertoi, että sieläkin tauoton kovaäänisten 4-moottorikoneitten ylilentely on kasvanut aivan RÄJÄHDYSMÄISESTI! Kun katsoo kartalta, niin homma on selvä. Hän myös korosti tätä esiin ottamaani chemtrailin Pietari- Loviisa- Olkiluotolinjaliikennmettä. Alleviivaten kuulema sopii hänen mukaansaa 100% lentojen reitille myös Itä-Suomen havaintojen osalta!

Kommentit (15)

Vierailija

Chemtrail, chemtrail.

20.7.2010. Taivaan on tutusti täyttänyt aivan tauoton chemtrailauksen meininki. Juu se sama vitivalkoinen 4 moottorien laajarunkokone kone ajaa jatkuvalla syötöllä edestakaisin läpi länsirannikon alueiden. Mutta nyt sain taas muutaman uuden lisähahmotuksen. Kone siis syöttää kemikaaliaan 4 kpl moottorinsa vanoina, mutta nyt vanoista selkeästi huomaa miten kaksi vanaa on vain samaiselle kemikaalille. On selkeästi havaittavissa miten kaksi sisäkkäisempää kemikaalivanaa on eri kemikaalista kuin ulkoiset vanat. Sisemmät putoavat paljon nopeammin ja kiehkuroituvat sumuksi jäävien reunaparien selkeästi yläviuhkaantuvia alempaan kerrokseen. Tämä kertoo siitä, miten epätoivovimmalla yhä vaan etsitään edes hiukan paremmin toimivia kemikaaaleja! Kuvittele vähintään 7 vuotta on taivaan kansien ydinvoimalapäästöjen säteilyvoita koetettu hillitä ilman merkittävää onnistumista. Täytyy lentäjien pinnan käydä epätoivosta punaisena jo!

No toinen yhtä hälyttäväksi osoittautuva merkkeri miten lentojen toistumat näyttäytymiset ovat jopa 3h välein! Siksi tämä Pietarista toimiva kone ei juuri enää ehdi kuin ajattaa rantaviivaa pitkin: Pietari- Loviisa- Helsinki- Turku- Olkiluoto- Oulu - ja samaa kiivaasti takaisin. Taas meni megakalliiksi käyvä mitä arvelisin 100 000kg lasti ydinboorimyrkkyä kansamme tuhoksi. Kolmas merkkieri oli, miten sanottiin juuri maailman ilmaston lämmittäneen meret ennätyskuumiksi +16,2C. Siis huom. jos kyseessä olisi vaikka ilmaston viilennyslennot aerosolein ja meret lämpiää v u o d e s s a asteen, niin silkkaa fiaskoa! 7v ruiskutukset osoittautuisi myös noin silkaksi miljardeja maksaneeksi kansainväliseksi pelleilyksi! Sitten taas jos laskemme ruiskutusten oikein koettavan laskea säteilytasoja maailman ilmakehästä, niin megafiasko! 7-10v ruiskutuksien alun kerran kuukaudessa suoritetusta ylilennosta ydinvoimalaitosalueen päällä ollaan nyttemmin jo kerran 3h sisällä MEGA KATASTROFI! Ei tarvitse paljon oivaltaakseen, homma kusee reisilleen. Maailman kasvavaa ydinsäteilypäästöään pilkotteleville valtioviranomaisilla on JO tiedossa homman päätymiset totaaliseen miljardien kansantuhoon!. ..
-----------

90 astetta!

21.07.2010. Chemtrail ralli saa alati oudompaa kiihkoa. Olkiluodossa nähdään uusi vitivalkoinen, tunnukseton laajarunkoruiskutuskone 4-moottorillaan jopa 2h välein. Kaikesta maallikko huomaa millaiseen paniikkiin maamme ydinturvaviranomaiset on menneen kesän kuluessa päänsä pistäneet. Lopullinen läpimädäntyneen kansiainvälisen ydinrikollisuuden illuusiokuplat eivät kestävällä pohjalla enää kauoja ole. Minulta muuten kysyttiin miksi niin harvoissa kuvissani chemtrailkoneen vanat ovat tehneet mutkan? Tämä oli toki odotettavissa, koska vain salaisissa sotilastehtävissään sisäministeriön alaisuudessa rehvasteleva kone sellaisia mutkia lentokieltoalueen ydinvoimalaitosten välittömässä läheisyydessä edes tekisi, ei siviilikoneet.

Liitän tähän erittäin mielenkiintoisen kuvan, jonka otin klo 13:15. Kuvaajan selän takaa kone tulee Tampereelta. Ruiskuttaa suoraan Olkiluodon päälle, kuten kemikalivanoissa säteilyeroosiota alas ruiskuttaessa tehdään. Mutta nyt jännää. . .Kone teki täyden 90-asteen käännöksen oikealle, suoraan Ouluun päin. Tästä sensaatiomaisesta tilanneanalyysistäni teki suorastaan filmaattisen, kun jälleen kerran samainen kone palasi Oulusta vain tunnin päästä, ylittii TAAS Olkiluodon. Mikä kuvaavinta satatonniset boori, barium, alumiinikemikaalinsa TVO-säteilysaastaan loppuun ruiskuttaen kääntyi Olkiluodosta suoraan Helsinkiin päin! Niin tai siis Pietariin jälleentankattavaksi. Kuten näistä ydinrikollisista alamme oppia.
http://kuvaton.com/k/VG9.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/VG9.jpg[/img]
-----------

Venäjä ruokaboikotti.

2010 Koko heinäkuun loppua on leimannut Venäjään tuotavien elintarvikkeiden boikotoinnit ja halu kiristää nimenomaan Suomesta tuotavan elintarvikkeitten toksigologisia ja radiologisia mittauksia. Asia on maamme lehdistössä otettu vastaan hämmästyksellä. Miksi i h m e e s s ä karkeasta myrkkykulttuuristaan tunnettu Venäjä yhtäkkiä vaatii korjaamaan maamme nykymyrkkytasoja ja säteilystä piittaamaton vaatii maaltamme jotain ennekokemattoman rajua ruokamme myrkky ja säteilyseulontoja? Mikä tilanteessamme yhtäkkiä alkaa muuttua? Oikeasti Venäjän toimenpiteissä ei ole mitään outoa! Edellyttäen tietoa tietysti kuinka härskiksi maamme ydinturvavirnanomaiset ovat asiat täällä päästäneet. Niin tasolle, joka s y y s t ä kauhistuttaa jopa naapurimaitamme boikottiin asti. Chemtrailaamisessa ilmaruiskuin nyt maassamme käytetyt boorit ja bariumit ovat tietysti pelättyjä myrkkykemikaaleja. Varsinkin kun niitä levitetään kuukaudesta toiseen miljardein litroin. Kun taas näitten ja alumiinijohdannaisten mukaana ydinvoimaloitten salatuista säteilykertymistä ruokapöytiin kulkeutuvat tuhoisat kanavasäteilyt, neutronivuot ja muut mittaamatta jätetyt neutriinot, isomeerivireet, Malenkan-kuorimallikertymät lisäyskerrointaulukkoineen ovat varta vasten massamurhaavaa ylläkerrottua radiologiaa.

Sain sattumalta selville, miten jo toukokuun alussa oli Venäjä hiljaisuudessa tehnyt ennakoivia tehotarkastuksia maamme elintarviketehtaissa. Oulusta alaspäin Pohjanmaalta, Nurmoa, Forssaa ja muuta asetettiin boikottiin. 14 ruokateollisuusaluettamme haluttiin asettaa Venäjän tuontikieltoon. Kun taas helsinkiläisherrojen oma alueensa mm. Vantaata jostain syystä ei. Peräti 9 ruokakatuotantopaikkaa läpäisivät venäläisseulonnan. Helsingin-sanomassa oli ollut tarkentava kartta, joka oli paljastava ja karuudessaan selkeä. KAIKKI ne paikkakunnat, jossa venäläisten nelimoottorinen laajarunkokone parhaillaan suorittaa Suomeen palkattuna kevään alusta lähtien tehostettuja boori, barium ja alumiinisäteilyn allasruiskutuksia on johdonmukaisesti asetettu tuontikieltolistoille! Palat loksahtavat täysin loogiseen järjestykseen. Suomen Tarja Halosen, Medvedev:jin kanssa sovitut Sisäministeriölle alistetut \"chemtrailruiskutusten\" varsinaiset säteilykaatopaikkakunniat määrättiin, sai Venäjä aitiopaikan ja ruiskuttajana tietää tarkoin mitä maahan TVO:n ja Loviisan ydinvoimalapäästöistä alas kemikaaleilla pelloille mätkittävät myrkkytonnistot maamme elintarvikeketjuissa aiheuttavat! Suomessa asia on ydinrikostyyliin TABU. Mutta koska Venäjä EI ymmärrettävästi halua tapattaa kansaansa myrkkysäteilysaastoin, on selvää, boikotti pysyy!
-------

Turun chemtrailvaroitus.

Näyttää se Medevedevin esimerkki purreen laajemmin maamme korruptioviranomaisiin. Lukekaa tämä. T.S.27.7.2010. Terveystarkastaja asetti turkulaiskioskille myyntikiellon. Artikkelissa kerrotaan miten Turun terveysvirnanomaiset olivat alkaneet löytää erilaisia \"vierasaineita\", jopa itsepuhdistuvista ja itsepastöroituvista laitteista! Suuri ihmetyksen aihe jutussa oli, ettei tällaisia vierasaineista johtuvia myyntikieltoja ole annettu aiemmin kyseisille laitteille. Minkä elintarvikeyhtiöt sille mitään mahtaa, kun Suomen ilmatilaan myrkytetään chemtrailaten miljardeja litroja kaikkialle säteilyineen myrkkyineen leviävää boori, barium alumiiniaineita. Kaikkein kuvaavinta asian epätoivoisuudelle on artikkelin loppukommentti: \"Turkulaisen jäätelökioskin myyntikiellosta kertoi ensimmäisenä Yle Turku. Seuraavaksi terveystarkastajat ryhtyvät seulomaan myynnissä olevien marjojen, sienten ja riistan r a d i o a k t i i v i s u u t t a !\"

Heläyttävää koko jutussa on, havaita, varsinaisella artikkelilla ei ensin lainkaan puhuta muusta kuin epämääräisistä \"pilaantumismyrkyttymistä.\" Sitten kuin kirves tyhjyyden ilmasta heitetään esiin miten maamme terveysvirnanomaisia on alkanut vain viikko jälkeen venäläisboikotoinnin herättämänä hälyttävistä kiinnostaa t ä y s i n samat kuin venäjän boikotoiva presidentti jo toi esiin. Jostain kumman syystä maassamme on alettu hysteerisesti pelätä kaikkialle leviämään päässeitä säteilyaineita! Tämä olisi vallan järjetöntä, jos emme tuntisi keväällä käsiin räjähtänyttä säteilysaastan alas myrkyttämisen \"chemtrailaamisen\" olevan kaiken takana. Kuten hyvin tiedämme KOKO Suomessamme ainoa mainittavan arvoinen nimenomaan säteilyn räjähdysmäisesti taustasäteilymme 10-kertaistamumisen takaa löytyy kylmää faktaa. Lo-1 ja Lo-2, ja ennen kaikkea OL-1 ja OL-2 laitokset ovat kaikki yli-ikäisyyttään kanavasäteilyin reikiintyneitä säteilyn logaritmisesti kasvavia uraanin ja plutoniumisen kanavasäteilykasvun loputtomia tuottajia! Juuri viranomaiset i t s e tällaisilla \"lipsahdusmyönnöillään\" selkeää enemmän alleviivaavat, maamme säteilyvuodot ovat ryöstäytyneet hallinnasta totalitäärisesti.

PS. 28.7.2010. Kello 23:55– 0:15 Ja v i e l ä vaan kuuluu tauoton venäläisten chemtrailaajien ryske taivaan kannesta! Koneen pinnistellessä n. 12km äärikorkeudessa yliraskaasti säteilymyrkkyineen lastattuna muuten hiljainen maanala peittyy katatoniseen jälkipoltinten ryskeeseen, ja konetta EI voi olla havaitsematta. Ilta on jo täysin pilkkopimeä, koska sadepilviä lipuu taivaalla pieniä kuurojaan kastellen ydinaavikoituvaan maahan Olkiluodossa viimeisinä vesiantimiaan. En aiemmin ole kuullut, saati havainnut, että säteilymyrkytyksiä tehtäisiin näin myöhään. Yhtä kaikki tilanne näyttää nykyään pahenevan viikoittain alati kiihtyen. On vaikea enää edes pukea sanoiksi tätä kauhun tilannetta johon ydinalan sekoilukulttuuri on Suomi-äidin, ainoan maamme suistanut. Kuten kuvaan sopii niin jo seuraavan aamuvarhaisesta sama ostettu venäläiskoneen tauoton lentokoneen chemtrailaamisen inferno tervehtii. Ruiskutuslentoihin EI nykypaniikin kasvussa enää suvaita hetkenkään tauotusta! Huomionarvoista seuraavan päivän lehdistössä, chemtrailaamisen jääminä löydetty mm. nitrofuraania, ennenkaikkea tetrasykliiniä, jonka vaikutus on mm. raudan imeytymisen estot, elimistön \"vierasainepoistojen jälkihoidot!\". Mielenkiintoisia kustomoituja piirteitä, koska reaktorien pelätyimpiä kanavasäteilylajeja on mm. samainen ++..ionisoitunut rauta! Lisää vettä myllyyn mm. tetrasykliinin keskeinen apuaine on ALUMIINItristearaatti. Kuten muistamme chemtrailauksen niin ikään eräs keskeinen aines on juuri alumiinikemikaalit! Otin malliksi ja mielenkiinnon herättämiseksi, juu kyllä venäläisen 4-moottorikoneen Loviisa- Olkiluoto tilatun säteilyn alasruiskutuskemikaalien ja sitä loogisesti seuraavien boikkotti kemikalien välillä ON \"järisyttävän suoria\" kytköksiä.
-----------

Chemi 30.7.2010

UumPSS! Herään aamuyöstä hornamaiseen ryskeeseen! Mitä. . m i t ä !! On kuin pihallemme olisi pudotettu itsensä atomipommi. Ikkunoita helisyttää vielä pitkään ja raastavasti. Hämäränsokeuteen alkaa verenä valua ajatuksentaju mistä tässä on kyse. Suomeen Tarja Halosen ja Medvedev:n sopimat venäläiset ydinsaastaa maahan mätkimään miljardipalkoin ostetut lentovoimat ovat iskun takana. Niinpä tietysti. TVO/Loviisan läpipaskoiksi hötöiksi kanavasäteilyin, neutronivoiden plutoniumpäästötonnistot on taas kerran onnistuneet hälyttää ESA satelliittiin. Olkiluodon yläilmakehän säteilyarvoionisaatiot karkaa kirjaimellisesti arvoina pilviin. Sehän on chemtrailauksen elinehto, että ehtivät mäiskiä kuolemanmääriin kasvaneet tappajauraanipäästöt syyttömien siviilien keuhkoihin ja ruokapöytiin asti. Venäläiset jo protestoivat syystä, etteivät TVO/ Posiva/ Fortumien/ Fennovoimien ydinpaskoja syö! Mutta Suomessa on tuhatpäiset hampaisiin asti aseistautuneet POLIISI- armeijat sitä varten, jotta suomalainen perusrahvas kyllä mukisematta helsinkiläisherrojensa plutoniumit syö! Niin ja jos ei syö, Anne hÖlmlund panee taas karhuryhmänsä väkivalloin syöttämään. Suomalainen tunnetusti ei ydinsikaniskojaan nuolematta jätä.

Vilkaisen vielä varoiksi kelloa, 04:15 ja heinäkuun lopun aamuyö -10. Muuta kun äkkiä vaan unta palloon rahtusen, kunnes 4-moottorinen kokovalkoinen häivevärjätty venäläiskone palaa teurastelemaan taas tehtyään 100 000L kertatankkauksensa Pietarin sotilaskentillä. Jaa muuten sain selkeästä Maaseudun-tulevaisuuden julkaisusta varmennettua miten tämä maamme kuolevaksi myrkyttäjistö toimii. Ostettu vuodessa miljardeja maksava, merelliset määrät mm. CO2 tuottavat ja maaperämme ikiajoiksi booraavat, bariumoiva ja alumiineinsa säteilytunkioksi myrkyttävä \"tulirengaskolmion lennosto\" on reitityksiään miettinyt. Huomioikaa kukin, miten Venäläisille mm. MTV ohjelma \"45 minuuttissa\" ihmetellyt armejaostoin lennonjohtotutkaesto-asemat ja reittivarsihuollon varalaskupaikat yms. asemoituu piirroksiin. Kuten huomaamme ydinsäteilyn alasmätkiminen kansamme massamurhaamiseksi ovat valtiohallintomme ja ydinrikollistemme pitkään jatkuneen toiminnan sydäm. . Öö, korjaan ydinalansa lahjuslombuukkien pääasia!
http://kuvaton.com/k/V7M.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/V7M.jpg[/img]

Vierailija

T&T. 06.08.2010.Aurinkoenergia Kaisa Simola, 8:35 Tutkijat: Aurinkoenergia jo halvempaa kuin ydinenergia

Aurinkoenergia on nyt halvempaa kuin ydinenergia – ainakin Pohjois-Carolinassa. Asiasta kirjoittaa tunnettu Energy Collective -blogi, joka siteeraa kirjoituksessaan yhdysvaltalaisen Duke -yliopiston tutkijoiden julkaisua. Tutkijat ovat tarkastelleet aurinko- ja ydinenergian hinnankehitystä Yhdysvalloissa Pohjois-Carolinan osavaltiossa. Aurinkokennojen valmistuskustannukset ovat laskeneet vuosi vuodelta. Pudotus on ollut seurausta tekniikan ja valmistusmekanismien kehittymisestä sekä kasvaneesta kysynnästä. Samanaikaisesti uusien ydinvoimaloiden rakennuskustannukset ovat paisuneet.

Tämän seurauksena aurinkoenergian hinta Pohjois-Carolinassa on tutkijoiden mukaan pudonnut ydinenergian hinnan alapuolelle. ”Aurinkokennoilla tuotettu sähkö tulee nyt edullisemmaksi kuin suunnitelluissa ydinvoimaloissa tuotettava sähkö”, kertovat tutkimuksen tehneet John Blackburn ja Sam Cunningham. Julkaisun mukaan aurinkoenergian ja ydinenergian hintakäyrien risteyskohta oli 16 senttiä kilowattitunnilta. Pohjois-Carolinassa aurinkoenergian hinta laski sen alle ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Artikkelin mukaan osavaltiosta löytyy aurinkoenergian tuottajia, jotka pyytävät energiasta vain 14 senttiä kilowattitunnilta. Hinnan uskotaan laskevan edelleen. Mikäli tutkimuksen tiedot pitävät paikkansa, on Energy Collectiven mukaan kyseessä historiallinen käännekohta. Tutkijat tekivät tutkimuksensa Pohjois-Carolinassa. Monien muiden, auringosta vuosittain enemmän nauttivien osavaltioiden ja alueiden kohdalla ero aurinkoenergian hyväksi saattaisi olla suurempi.

*On huomioitava, miten \"virallisesti\" ydinsähkön hinnaksi Suomessa luokkaa 5,5snt/kWh ja esim. tuulisähkön oikea hinta liikkuu 4snt/kWh. Näin ydinsähkön kansainvälinen hinta on triplasti enemmän kuin Suomessa valehdeltu hintansa. Tuulisähkö puolestaan neljäsosa kansainvälisestä ydinsähkön hinnasta! Lisäksi aurinkosähköä on tähän asti erheellisesti pidetty maailman kalleimpana sähkönä. Nyt v i r a l l i s e s t i k i n ydinsähkö hypähti näyttävästi maailman ylivoimaisesti KALEIMMAKSI sähköntuottotavaksi.
----------------

Astamyrskystä

Tämän kesän 2010 leimallisin muutos on JO neljä peräkkäistä rajua myrskytuuliviiltoa massiivisine satojen hehtaarien metsien kaatoineen. Ihmettelin miten jopa tunnetusti varovainen lehdistömme repäisi kuvan jossa j o k a i s e n 4kpl myrskyn tulosuunnaksi osoitettiin, niin mitäs muutakaan kuin EU:n ydinvoimalaitoskeskittymiä! On a i v a n varmaa, kun asian karmivuus alkaa laajemmin aueta tällaisia asiakytköksiä juuri ydinvoimaan aletaan sensuroimaan lehdistöistä, kaikki dokumentaatiot kylmästä ydintotuudesta poistetaan. Ai miksikö olen varma? No mm. Pasi radio foorumista poimin nimimerkki \"Rotaation\" alkuelokuun kuvansa siitä m i t e n konkreettisesti Asta-myrskyn taivaanhololoisteet psygedeelisesti piirtyivät p i n k k i n ä jopa amatöörien kameraan. Järkytyin, aivan avoimesti järkytyin tasotavasta miten kanavasäteilyjen ja beettasoihtuionisaation hehkupunasta kertova saatiin tartutettua filmille. Tällaisia kuvia aiheesta en todellakaan lehdistössä nähnyt yhtään! Vaikka kansa näitä on satamäärin kameroinut. Miksi sensuuri haluaa poistaa selvän ydinvoimalapäästöjen kytkeytymisen näistä syöksyvirtausdokumentaatioista aukeaa jo yhdestä shokkikuvasta. Myötään ihan maaallikolle myös:
http://kuvaton.com/k/d01.jpg
[IMG]http://kuvaton.com/k/d01.jpg[/IMG]
535. Van Allen SENSAATIO, Suomi 33.

Suomi 33 Planeettamme ilmiöt, \"Maan näkymätön kilpi\". 8.8.2010. Ohjelmakooste. Joka järkyttävyydessään kosketti JOPA kaltaistani kvanttiydinfysiikan asiantuntijaa. Aiheillaan, joka käytännön tasollaan t o i s t i niitä ydinsäteilyn kauhuskenaarioita, joita heille mm. olin laajasti lähetellyt. Erityisesti ohjelmassa minua shokeerasi ennen kaikkea se suorasukaisuus, jolla filmi maassamme ensi kerran toisti sisäministeriömme mitä tarkimmin aiemmin salaamia säteilykertymäfaktojani. Suomi 33 tunnetaan USA:n ylläpitämänä suorana tietovuotajana, joka tottelee nimenomaan USA:n hallinnon antamia tietokäskyjä suoraan. Tosiaan kooste siitä, mistä puhuttiin.

Noin vuosi sitten Brasilian rannikolla tapahtui raju ranskalaisen lentokoneen räjähtämiskatastrofi. Jo silloin kerroin avoimesti, lentokone oli lentänyt suunnattomaan säteilykertymien anomaliaan yläilmakehässämme ja palo silminnäkijäin lausunnon mukaan pinkkinä beetasoihtupallona. Vielä niin selkeällä metodilla, ettei asiaa uskallettu tuoda lainkaan julkisuuteen. Viime syksynä 20009 TVO/ Forsmarkin päällä paloi 269km halkaisijasinen \"keijusalamointien\" pinkkipalo 88km korkeuksiinsa asti yms.. Kirjoittelin aiheesta karmaisevaa analyysia. USA:han juttuni ovat näköjään kulkeutuneet. Mitä kuulimme aiheesta viimein palautteena:\" Alue jossa lentokone räjähti tunnetaan kvanttiydinfyysikkojen ammattikielissä nykyään \"Etelä-Atlantin säteilyanomaliana\"! . Alueella on todettu suunnaton 7 miljoonaan km2 kokoinen poikkeava magneettianomalia. Toimien kuten termospullo. Magneettikenttänsä suorastaan i m u r o i sisäänsä valtavat määrät säteilyvarastoitumia suoraan maan päältä ja avaruuksista. Anomalia turpoaa jatkuvasti, koollaan peittää JO liki koko Etelä- Amerikan. Vaikuttaa sieltä Afrikan rannikolta Etelä- Euroopan, erityisesti Ranskan aggressiiviseen sataluokkaiseen ydinvoimaloitten säteilypäästökeskuksiin asti. (Chemtreilaamislennot keskitetään ko. imurointia \"tukkimaan\" Irlannin ja Portugalin välin Biskajanlahdelle.)

Anomalia kokoaa varastoi magneettikenttäänsä säteilyenergiamuotoja joissa ionisaatioplasmat poukkoilevat seinästä seinään kykenemättä katoamaan säteilyenergian pysymislakien mukaan suljetusta yläilmakehätilastaan minnekään. Nyt tila on säteilyenergialtaan jo niin säteilykertymien runtelema, että sinne eksynyt mm. avaruusalus miehistöineen kuolisi! Ohjelma kertaili, anomalian tuhansien km korkeudelta ylittävät säteilyä kestäviksi rakennetut j o p a satelliitit säteily räjäyttää palasiksi hetkessä. Satelliittisuojakseen nyttemmin alueen ylittävissä satelliitit siis pakosta sammutetaan ylilennossaan. Avaruudessa olleille mm. 39 astronauteille on jo kehittynyt säteilysairauden asteena mm. kaihi. Ohjelma toi esiin hurjia kauhunäkymiä siitä m i k s i USA:n nykyinen presidentti Obama haluaa paniikissa poistaa ydinasevoimat koko maailmasta 10v sisällä.
--------

Suomi 33 SENSAATIO II.

Anomalia, kooltaan jo (7milj. km2) Etelä-Atlantin yllä kasvaa jatkuvasti saamastaan säteilykertymälisistään maan päällä olevasta ydinvoimaloitten päästöistä. Kuin säteilyionien varastoituman kerrytystä myös avaruussäteilyistä, Auringosta jne. Tämä kerran vuotamaan alkanut maaäidin avohaava kasvaa esteittä säteilymätäänsä ja kuolettavaa visvaansa! Ohjelmassa oltiin tietoisia siitä, miten ongelma ei jatkoon voi kun pahentua! Alati kertyvät Maan magneettikentän anomaliamuutokset yms. koituu ihmiskunnan kohtalokkaimmaksi elämän pullonkaulaksi. USA:n tutkijat olettavat säteilykerrytysten pahenevan useita vuosituhansia tästä eteenpäin. Kunnes kerran 200 000v jaksona etenevä prosessi päättyy kokonaan mm. magneettikenttämme napaisuuksien vaihtumiseen. Maapallossa magneettikenttien muutosprosessista on itse elämä selvinnyt toki tuhansia kertoja. Mutta NYT radioaktiivisine ydinvoimaloineen, säteilyionisaatiopäästöineen, ydinpommeineen ihmiskunta kohottaessaan säteilyionisaatiotaustamme 10-kertaistuksiinsa ei yksinkertaisesti jätä m i t ä ä n pelivaraa saati esitärkeitä säteilyresurssitoleransseja!

Varsin varovaisesti ohjelma porautui muutokseen, joka kaatuu sukupolvemme käsiin. Kasvava säteilyn \"van Allenin termospullo\" turpoessaan alati kuorii näyttävässä demonstraatiossaan Tellustamme suojaavaa magneettikenttäistä säteilyn eston kilpeämme kuin sipulia kuori kerrallaan. Ihmisiä kehotettiin katsomaan, kuten olen l u k u i s a s t i kehottanut aikalaistodistajiani katsomaan hetki hetkeltä punapinkinionisoituvaa taivaankanttamme. Pian säteilyinferno tulee sytyttämään taivaankanteemme säteilysodan etenemisen merkiksi revontulia läpi koko maapalloomme! Näyttävässä demoissa näytettiin miten aina päiväntasaajaan asti tulevat revontulipommitukset arkisiksi. Tilanne vain pahenee. Pian menetämme KOKO magneettisuojakerroksemme ja säteily alkaa säteilyeroosioiden tuhopommittomaan esteittä koko maankamaraamme! Ohjelma EI antanut paljonkaan toivoa sille, etteikö meille käy kuten Marssille, josta ko. säteilyerosointi tuhosi sekä elämän, meret, että säteilyssä rikki paloissa räjähtäneen ilmakehän! Ohjelma suorasukaisuuksineen kylmäsi JOPA minua, joka olen toki ASEA/ TVO-säteilyfaktoineni näitä vuosia teille osoittanut!

Säteilyionisointi tulee tuhoamaan maailman KAIKKI ydinvoimaan liittyvät tekniikat systemaattisesti. . Kuten \"Jumalan ruoskana\" olettaa sopii. Koetan demota teille jatkoa. Eräs ohjelman esiinnostama lähtökohta oli lentoliikenteen täystuhoutuminen satelliitteineen. Menetämme mm. kuten Pohjois-Amerikassa JO kävi myös ydinvoimaloita varten rakennetut ylisuuret hallintaan, satojen km ydinvoimaloitten syöttösähkölinjojen hallinnat lopullisesti päälle tunkevissa s-energiakentissä. Tämä on vasta alkua. Säteilysekundääriskertymän energiat alkavat nostaa mm. säiliöissään odottavien ydinaseitten plutoniumisia ja uraanisia kärkiä hengenvaarallisen ylikriittisiin tiloihinsa. Erityisesti ydinsukellusveneitten suunnattomat mannertenvälisten ohjusten, reaktoriensa spontaanit räjähtelyt ovat megakatastrofeja. Ilman elintärkeitä alasajonsa apusähköjä rikkijyskivät siviiliydinvoimalat kokevat totaalituhoja, reaktorien sulamisia ja parhaissakin tapauksissa PYSYVÄN alasajopakon. Pian alkavat reaktorien spontaanit tehonryöstäytymiset, ydinjätevarastot kiinailmiöivät ja sulavat hallitsemattomasti maailmalla. Muodostuu suunnattomia kanavasäteilyn, neutronivoiden, Malenkan, termivirittyneitten säteilykaasukertymien vuotamiset kautta satojen ydinvoimakeskittymien. Ihmiskunta tulee taistelemaan olemassaolostaan konkreettisesti ydinvoimansa tulevalla raunioilla. Pelimerkit hengissä selviämiseemme ovat luvattoman heikot. Itse asiassa Maapallon säteilysteriloituminen elämän täyskatoon on liki väistämätöntä. ON vielä hetki aikaa ajattaa ydinalamme alas tulevan tieltä. Mutta Suomen esimerkeillä t o k i menetämme pelin!

Vierailija

Jatkoa aiheen kulmilta

-Aamulehti. 08.2010. Yleisöltä tulee kiivasta kyselyjä siitä mistä ovat peräisin ne suuret vitivalkoisiksi häivevärjätyt ilmatilaamme systemaattisen päivittäin loukkaavat kemikaaliruiskutuslentokoneet? Tiedossa on myös, että ovat venäläisiä lentokoneita, joista on valkoisella ylimaalattu niin konetunnukset kuin mm. venäjän liput! SAINT armeijan kenraalistolta tulee hämmästynyt tunnustus siitä, että Suomessa tosiaan tuollaisia suurkoneita on myrkkyjään levittämässä, mutta EDES Suomen armeijalle EI ole uskallettu kertoa mistä on kyse?! Koko operaatio on salattuna pelkästään ydinturvasta vastaavan sisäministeriön erikoisosastolle.

– TVO aloitti taas kerran epätoivoisen suunnattomat Selkämeren salaiset myrkytykset. Katainen otti projektin alusta kaikki Itämeren tutkimusrahat pois, etteivät tutkijat pääse mittaamaan ydinyhtiöitten tuhovaikutuksia! 38 000 kuutiometriä 50 % pitoisuuden natriumhypokloriittimyrkkyä TVO surutta syytää meriämme tuhoamaan ja Loviisa toisen mokoman myös. Syyksi TVO ilmoittaa hengenvaarallisen isoksi kasvaneitten kaspian runkopolyyppikasvustojen epätoivoiset poistoyritykset. Ydinyhtiö laskee, miten jatkuvasti immuunimmaksi tuleville polyyppikannoilla menee aikaa täyttää Sosnoviborin tyyliin elintärkeät varmistamattomat ydinlauhdevesikanavat enää luokkaa 2 vuotta! Ongelmaan ei maailmalta tunneta toimivaa ratkaisua mistään!

– Länsi-Suomi 14.8.2010. (Maailman ensi-iltatunnustus): Lämmin kesä laskee Olkiluodon sähköntuotantoa. Teho on edelleen jokusen prosentin (2 %) keskimääräistä alempi. Pörssihinnalla laskettuna vaikutustappiot on JO miljoonaluokkaa. Syy on liian lämmin lauhdevesi joka ylittää ydinturvalain katon +30 astetta jo NYT likemmä +10C. – Kyllä sen vaikutus on meillä näkynyt tehon laskuna, kertoo OL3 käyttöpäällikkö ja heinäkuussa ydinvoimalan vastuullisen johtajan sijaisena toiminut Kari Kukkonen.\" Jo OL-1 ja OL-2 laitokset lämmittävät merivettä lisää +14C ja +25C peruslämpöinen kesäimuvesi ylittääkin JO kesäkuukausia IAEA:n ydinturvalain +30C katon +9 astetta rikollisenvaarallisiin tasoihinsa. OL-3 startti tuo lisälämpöä tähän taas TUPLAT, OL-4 triplat. . ! Ydinyhtiö TVO alkaa olla näissäkin korruptiosalatuissa ydinrikoksissaan todella vaikeuksissa!

– TVO:lla on suunnattomasti myös muuta ongelmaa. MOLEMMAT laitokset ovat muutaman prosentin likalämpöajonsa lisäksi joutuneet alentamaan tehojaan uskomattoman historiallisesti ruotsin 60 % tehoajotyyliin! Olkiluodon voimaloitten tehokattona pidetään nyt 80 %. Ydinyhtiö rajaa tehoaan -20 % liikalämpöveden päälle koska kävi kuten mm. YVA-raportoinneissani varoitettiin. Yli 25v ikään ehtineet reaktoripönttörakenteet ovat kanavasäteilystä niin superloonin huokoiset, että kanavasäteilyvuodot tekevät laitoksien ajot hengenvaarallisiksi. TVO vaikenee tarkoin näistäKIN megaongelmistaan. Kun kevään jälkeen koeajettiin uusia ylitehoisia turbiineja huomattiin rakenteitten vuotavan säteilykertymäenergioita, neutronivoita, malenkaa, termivireitä niin suunnattomasti ympäristöön, että tehoa oli pakko rajoittaa. Asia on pidetty sisäministeriön toimesta TABU:na lehdistöstä, mutta NYT ydinyhtiön salaisuuksista on päästy selvyyksiin. Ongelma kasvaa vailla ratkaisua, koska yli-ikäosissaan on korjaamiseen tappavankorkeat säteilykertymät. TVO ilmoittikin Jo viime vuona kadottavansa vuotoihin 2 200kg/v raakaa plutoniumkanavasäteilytonnistoa reaktoristaan. Kuinkahan isoksi se nyt on kasvanut jää arvattavaksi?

– PS. Olkiluodon loputtomista ongelmista pois potkituista johtajistoista ei kuulu mitään. Niin hävisivät TVO Mokat, Simolat, Landmanit, Posivan Äikäät, Fortumin Liliukset, Fagernääsit, Eurajoen johtajat Niinimäet kun muutkin. Keväällä mm. TVO:n pois potkittu tiedotuspäällikkö Anneli Nikulan p i t i esiintyä Rauman tilaisuudessa yleisölleen. Aiheesta L.S. julkaisi jopa feikkikuvan, jossa mm. Oras Tynkkysen kanssa tilaisuudessa olisi A. Nikula muka esiintynyt! Sain selville, miten Nikulaa EI PÄÄSTETTY mm. SUPO:n paineista lainkaan tilaisuuteen! Joten lujille on alkanut ydinherrojen valheitten täyttämät pestit mennä. Ihmekös kun vuosia sitten YVA- ydinkokouksissa esiin ottamani varoitukset alkavat nyttemmin k a i k k i systemaattisesti osoittautua kylmäksi faktaksi! Siitäkin huolimatta että erotetut kymmenet ydinjohtajat pyhästi vannoivat, etteivät osoittamani olisi totta! Itse fysiikka on totuuksieni alleviivaajana tässä ja nyt. Jaa niin katsokaa vielä sivuava video:
http://www.youtube.com/watch?v=B9la7fLBErw
Uudelleenpäivitystä 20.08. . .

Chemtrailauksessa jatkuvat säteilyionisaation kasvut ovat aiheuttamassa kiihdytettyä lisäpainetta. Ydinhallinnon toimenkuva sisäministeriölleen pitää tapahtumat suurelta yleisöltä yhä tarkoin kiinni. Olen jonkin aikaa miettinyt suurtako laajarunkokoneitten kalustoa Olkiluodon tauoton boorisäteilymyrkytys työllistää. Keväästä alkaneet ruiskutukset kun ovat tuoneet näkyviin vain yhden vitivalkean venäläisen 4-moottorikoneen kerrallaan. Mutta muutospaineet ajoivat näkyviin ensimäisen kerran 12km korkeudesta silmiini KAKSI laajarunkiokonetta myrkyttämässä rinnakkain. Suuntanaan Oulu- Olkiluoto- Turku. Kuvan laatu on heikko ilman zoomia, mutta kaksoisvanat vasemmalta pohjoisesta oikealle etelään horisontin suuntaan:
http://kuvaton.com/k/w3O.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/w3O.jpg[/img]

Vierailija

Ruiskutuskatkos viikko 34.

Puolestaan ME uudenliiton miehet selvittelimme mystistä 34 viikon chemtrailauslentojen katkosten asiaa tässä:
Sisäministeriössä oltiin huolestuneita. Lähinnä miten TVO:n alueelle tuotavat rajavartioston uudet korkealla lentävät optisen vakoilun ilman ohjaajia lentävät pienlennokkikoneitten saamat kuvat maaston henkilöliikenteestä saarella olisivat epäteräviä jatkuvasta chemtrailaamissavuista. Olkiluodon kulun poikki bloggaavia mielenosoittajia tarkkailevia virannomaistahoja kiusasi myös säteilyionisaatiopilvien kyvyt häiritä tehokkaasti myös alueen saumatonta tutkavalvontaa. Eikä myös kansainvälisten tarkkailusatelliittien toimia haluttu kyseenalaistaa Olkiluodossa. Koska SUPO/ilmavoimat/ rajavartiosto/ karhuryhmät halusi varmistaa erikoistarkkailun päätettiin ilmoittaa venäjästä ostettaville valkeille chemtrailauskoneille tämä yli viikon kestänyt ruiskutuskieltojakso alkaneen 23–24.08.2010.

Minulla oli toki ennakkoaavistus jo alkujaan siitä, mistä tässä on koko ajan olut kyse. Eli juu kyllä tosiaan yli 34 viikon oli ilmatila vapaana kemikaalitappajien jatkuvista chemtrailaamisista. Nyt mennään päivää 31.8.2010 ja kuten tietolähteeni osasi kertoa tuttu tauoton myrkkylennosto oli jo aamutuimaan levittänyt triplavanojaan yli Olkiluodon säteilysyytöisen ydinvoimaloiden.

Mitä sitten tarkkailtiin?
Heti tuoreeltaan:

http://www.youtube.com/watch?v=e0JjIHBxmjs

- Maaseudun tulevaisuus 30.08.2010. Meduusahavaintoja kaivataan. Suomen ympäristökeskuksen merikeskus alkaa kerätä yleisön havaintoja meduusojen massaesiintymisistä Itämeressä ja rannikoilla. Havainnoista voi ilmoittaa Itämeriportaalin verkkosivuilla. Loppukesällä ja syksyllä Itämeressä voi olla korvameduusoja niin paljon, että ne sotkevat kalaverkkoja ja tukkivat (ydin) voimaloiden vedenottoputkia. Lisätietoa w.w.w.itameriportaali.fi

- 30.08.2010. \"YLE Alueuutiset. Porin kuulut naturan osin suojaamat Yyterin mäntymetsät ovat tuhoutumassa totaalisesti. Uutisointi antoi tälle valtavalle tuhathehtaariluokkaisille alueille elinaikaa korkeintaan 2 vuotta. Uutisoinnissa kerrotaan, miten metsikköä syövät madot eivät ole aiemmin tunnettuja mäntypistiäisiä, vaan metsät hävittää totaalisti uusien hyönteisten invaasiot.\" Tämä ja aiheesta vaikeneminen julkisuuteen on mielenkiintoista, koska keväällä tuhoutumisen kierre aiheutti hehtaarien tammimetsäkadon Turun Ruissalossa. Merituuli on siitä mielenkintoinen ilmiö, että kuljettaa TVO:n ydinvoimalan säteilypäästöjä yhä kauemmaksi. Keeväät myrkytetään Turkuun, syysmerituulen suunta on vuoroin Vaasaan. Nyt ilmojen kylmetessä ilmaa lämpimämpi meri imuroi ydinvoimalan massiivisia säteilykertymiä yhä etäämmälle pohjoiseen Ouluun päin. On tietysti selvää millä mekanismillaan TVO:n ydinvoimaloiden säteilyn ionisaatioima ilma tuhoaa puiden immuuniteetit ja kuihduttaa niiden tuholaissuojautumiskeinot totalitäärisesti. Näin muutetaan säteilyn turmelemat metsät voimattomiksi tuhoeläinten noutopöydiksi. Suomen metsätuhot ylittävät selkeästi viimevuoden suunnattomat alat leviten kauemmas syyllisestä.

Vierailija

Ei taida löytyä yhtään keskustelupalstaa, oli sitten kysymyksessä sanomalehdet tai harrastekirjoittelu, jossa esim nimimerkillä \"ollimakiho\" ei olisi esiintynyt.

Odotan mielenkiinnolla löytääkö vieläkään moderaattori delete nappia.

Igors

Vierailija

-Kiitos ainakin tällä foorumilla siis ON ajatteluun kykenevää asiaporukkaa myös. Kiitän nöyrästi toki saamastani luottamuksesta ja ei muuta kun ydinalan raakarokista totuutta TVO:lla kolmattakymmenettä vuotta oppineelta sisäpiiriläiseltä.)PS. NYT mennään t o d e l l a ammattiosioon välillä!)
-------------
KUORImallikooste.

Osa I Perusvarastoista.

Miten sitten kvanttiydinfysiikassa voidaan perusperiaatteeltaan määritellä niitä atomin rikkomisiin liittyviä sidosenergian määriä ja säteilyn viivästyneissä puruissa vapautuvia kvantittuvia energiapakettejaan? Periaatteessa homma on varsin yksinkertaista legopalikka koontaa. Jos ymmärtää idean sokkelin. Lähtökohdaksi otamme sen perustiedon, miten atomissa olevan y h d e n neutronin räjähtäminen atomisisuksestaan ulos ja neutronin silpoutuminen n. vartin viiveellä ulkopuolella atomin perusosikseen elektroniksi, protoniksi ja sidosenergiakvantikseen tuottaa 1 miljoonan elektronivoltin säteilyfotonipaketin, (gammakvantin). Eli myös muut atomin elektroni, protoniparit ajattelemme vain atomiytimeen pelkistetysti neutronina. Lisäksi lähdemme laskemaan säteilyn kerryttämistä arki-ilman jalokaasusarjan kryptonin pohjalta. Viemme kryptonin sieppaamaan ydinsisuksiinsa reaktorin syytämiä neutroneita. Mitä tapahtuu kryptonin taltioitua 200kpl neutroneita ydinmassaansa, Einsteinin energian ikuisen pysyvyyslain mukaan (e= m* c^2)? Miten ko. säteilyn varastoituman energian voimme konkretisoida?

Meillä on nyt käsissämme massaltaan 235 arvoinen säteilyn kyllästämä alkujaan arkinen argonatomi. Joka ei säteilyn energiavarastoitumissaan tosiaan e n ä ä ole argon vaan jotain vallan muuta! Itse asiassa olemme muuttaneet sen massan moninkertaiseksi pelkästään sitouttamalla siihen ulkopuolelta kasattua perussäteilyn energiaa. Näin saatu uraani, uraani U-235 muuttunut atomiydin on tilassaan kuin piripintaan, halkeamispisteeseen virittäytynyt \"energiakaasupallo\", johon ei enää mahdu tipan tippaa l i s ä ä painetta= energiaa. Mitä sitten tapahtuu, jos yritämme tunkea tähän edes hiukan lisää säteilyn energiaa? Se tietysti räjähtää alkutekijöikseen. Erittäin loogista. No paljonko Einsteinin säteilyenergian pysyvyyskäyrät kertovat meidän saavan tämän säteilyilmapallon silpomisräjähdysten energiana ulos? Kvanttimaailmassa EI häviöitä tunneta, joten laskenta on suunnattoman helppoa. Panimme systeemiin sisään 200kpl energiateholtaan 1 000 000eV (elektronivoltin) neutronipaketteja ja ulos saamme saman 200 MeV! Näin helppoa tajuta. Atomimme fissiossaan täysi silpoutuen tuottaa yksittäisen alkujaan argonin vapauttamisessa \"ylijäämän kertymäsäteilyltään\" ulos saman 200 000 000eV säteilypoistuman. Erittäin ymmärretävää. Itse asiassa niin helppoa tajuttavaa, että voimme laskea lisääkin.
-------------------
5-Kertaa laskettua enemmän!

Alkuaineet uusissa kuorimallimittauksissa varastoivat jopa 5-kertaa enemmän säteilyvarastoja kuin vanhat kuorimallilaskentaperusteet ennakoivat. Ei näinollen todella mikään ihme, että USA:n vanhoilla arvoilla laskemat 77kpl eli kaikki ydinjätevarastonsa suistuivat vuosituhannen vaihteeseen tultaessa sponttaaniin fissioonsa:
http://kuvaton.com/k/PPI.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/PPI.jpg[/img]

MM/ lisäyskerrointaulukko 2010 päiväys.

Tässä nähdään tuttu ja tunnettu maailman ehdottomasti tasokkain taulukko kvanttiydinmaailmalta v.2010 päivitystiedostoin. Kertoen tutkijoilleen miten valtavat energiamäärät perusalkuaineet kykenevät säteilystä sisälleen varastoimaan ja millaisilla viiveillä, kuljettamaan ja viimein purkamaan ikisäteilynsä. Kertoen mm. mille säteilylajeille kukin alkuainepoistuma eniten painottuu. Taulukko pohjautuu laajennettuun maailmankuuluun Nobelpalkittuun ultrasalattuun Malenkan-, Ajzenbergin-, Lauritsenin -kuorimalliteorioiden haltuuni saamiini tiedostomateriaaliarkistoihin. Lukuisiin yksilöimättömämpiin tutkintaraportteihin, Maol tauloukkoon ja monin muihin tiedostoihin maailmalta. Sain aiempaan tosiaan kaivattuun ansiokkaaseen taulukkooni uudet päivitykset ja tässä laajan mullistavan kartoitustyön tulos. Erityisesti haluan lukijoille tähdentää tarkentumien painottuneen raskaimpien lyijystä ylöspäin olevien alkuaineiden osalta. Jossa nykypäivitysten tiedoin oli ennakoitavissa uudelleentäsmentymisiä salattujen kuorimallien tiedostojen saadessa viimein käsittelyynsä uusia tuntemattomampia raskaampia alkuaineita.

Alkuaine Z Massa Säteilyn energia Puoliintumisaika T½ Hajoaminen
Neutroni n 1MeV 16,83min b-
Vety 1 H-1 0
deuterium H-2 1MeV
tritium H-3 0,01859MeV 12,3v (a) b-
Helium 2 He-2 2,96MeV 808ms b-
Litium 3 Li-8 5,2MeV 8,44ms b-
Li-9 178ms b-
Berylium 4 Be-7 3,77MeV 53,3vrk (d) EC
Be-10 1,6*10^6 b-
Be-11 13,8s b-
Boori 5 B-8 11,613MeV 770ms b+
B-12 20,2ms b-
Hiili 6 C-11 10,264MeV 20,38min b+
C-14 5 730v b-
C-15 2,45s b-
Typpi 7 N-13 4,98MeV 9,96min b+
N-17 4,17s b-
Happi 8 O-15 3,116MeV 2,03min b+
O-19 29,5s b-
Fluori 9 F-17 5,79MeV 64,7s b+
F-18 1,87h b+
F-20 11s b-
Neon 10 Ne-19 6,19MeV 17,22s b+
Ne-23 37,2s b-

Ne-24 3,38min b-
------------------------------------------------------------------
Natrium 11 Na-21 6,76MeV 22,5s b+
Na-22 2,6v b+
Na-24 14,96h b-
Mangnes. 12 Mg-23 7,33MeV 11,35s b+
Mg-27 9,46min b-
Alumiini 13 Al-25 7,9Mev 7,17s b+
Al-26 6,35s b+
Al-28 2,25min b-
Al-29 6,5min b-
Pii 14 Si-27 8,47MeV 4,14s b+
Si-31 2,62h b-
Si-32 101v b-
Fosvori 15 P-29 9,05MeV 4,1s b+
P-30 2,5min b+
P-32 14,3vrk b-
Rikki 16 S-31 9,62MeV 2,55s b+
S-35 87,2vrk b-
Kloori 17 Cl-33 10,19MeV 2,51s b+
Cl-36 3,0*10^5v b-
Cl-40 1,35min b-
Argon 18 Ar-35 10,76MeV 1,77s b+
Ar-37 35vrk EC
Ar-39 269v b-
Ar-41 1,83h b-
-----------------------------------------------------------------
Kalium 19 K-37 10,83MeV 1,23s b+
K-40 1,28*10^9v b-,EC
K-42 12,36h b-
Kalsium 20 Ca-39 10,91MeV 860ms b+
Ca-41 1,03*10^5v EC
Ca-45 163d b-
Ca-47 4,54vrk b-
Skandium 21 Sc-40 10,98MeV 182ms b+
Sc-41 596ms b+
Sc-43 3,89h b+
Sc-46 83,8d b-
Titaani 22 Ti-45 11,06MeV 3,08h b+
Ti-51 5,8min b-
Vanadiini 23 V-49 11,13MeV 331vrk EC
V-52 3,76min b-
Kromi 24 Cr-51 11,2Mev 27,7vrk EC
Cr-55 3,5min b-
Mangaani 25 Mn-53 11,27MeV 3,7*10^6v EC
Mn-54 312,2vrk EC
Mn-56 2,58h b-
Rauta 26 Fe-55 11,37MeV 2,7v EC
Fe-59 44,5vrk b-
Koboltti 27 Co-57 11,43MeV 271,3vrk EC
Co-58 70,91vrk EC
Co-60 5,272v b-
Co-61 1,65h b-
Nikkeli 28 Ni-59 11,51MeV 7,5*10^4v EC,b-
Ni-63 100v b-
Ni-66 54,8h b-
Kupari 29 Cu-62 11,58MeV 9,74min b+
Cu-64 12,7h EC
Cu-66 5,1min b-
Cu-67 61,9h b-
Sinkki 30 Zn-65 11,66MeV 244vrk b+
Zn-69 56min b-
Gallium 31 Ga-68 11,73MeV 68,3min b+
Ga-70 21,15min b-
Germanium 32 Ge-71 11,8MeV 11,2vrk EC
Ge-75 83min b-
Arseeni 33 As-73 11,88MeV 80,3vrk EC
As-74 17,77vrk EC,b-
As-76 26,4h b-
Seleeni 34 Se-82 11,85MeV 1,0*10^19v 2 b-
Bromi 35 Br-78 12,03MeV 6,46min b+
Br-80 17,6min b+
Br-82 35,3h b-
Krypton 36 Kr-81 12,1MeV 2,1*10^5v EC
Kr-85 10,72v b-
------------------------------------------------------------------
Rubidium 37 Rb-84 12,33MeV 32,9vrk EC,b+
Rb-86 18,6vrk b-
Rb-87 4,8*10^10v b-
Strontium 38 Sr-90 12,56MeV 28,5v b-
Ytrium 39 Y-88 12,79MeV 106,6vrk EC,b+
Y-90 64h b-
Zirkonium 40 Zr-88 13,02MeV 83,4vrk EC
Zr-93 1,5*10^6v b-
Zr-95 64vrk b-
Niobi 41 Nb-96 13,26MeV 23,4h b-
Molybdeeni 42 Mo-99 13,49MeV 66h b-
Teknetium 43 Tc-97 13,72Mev 2,6*10^6v EC
Tc-98 4,2*10^6v b-
Tc-99 2,1*10^5v b-
Tc-100 15,8s b-
Rutenium 44 Ru-96 13,95MeV
Ru-97 2,9vrk EC
Rodium 45 Rh-103 14.18MeV
Rh-104 42,3s b,EC
Palladium 46 Pd-103 14,41MeV 19,96vrk EC
Hopea 47 Ag-106 14,64MeV 24min b+
Ag-112 3,12h b-
Kadmium 48 Cd-109 14,87MeV 453vrk EC
Indium 49 In-111 15,1MeV 2,81vrk EC
In-117 43,1min b-
Tina 50 Sn-112 15.33MeV
Sn-113 115,09vrk EC
Antimoni 51 Sb-121 15,57MeV
Sd-122 2,7238vrk b,EC
Telluuri 52 Te-128 15,8MeV 1,5*10^24v
Te-130 1,0*10^21v
Jodi 53 I-129 16,3MeV 1,57*10^7v b-
I-131 8,02vrk b-
Ksenon 54 Xe-127 16,25MeV 36,4vrk EC
Xe-133 5,25vrk b-
Xe-135 9,14h
Xe-136 2,36*10^21v
------------------------------------------------------------------
Cesium 55 Cs-132 16,4MeV 6,47vrk EC,b+
Cs-135 3*10^6v b-
Cs-137 30,17v b-
Barium 56 Ba-139 16,55MeV 83,3min b-
Lantaani 57 La-137 16,69MeV 6*10^4v EC
La-142 92,5min b-
Cerium 58 Ce-138 16,84MeV
Ce-139 137,640vrk EC
Praseody 59 Pr-143 16,99MeV 13,58vrk b-
Neodyymi 60 Nd-144 17,14MeV 2,1*10^15v Alfa
Prometium 61 Pm-143 17,29MeV 265vrk EC
Pm-145 17,7v EC
Pm-147 2,62v b-
Samarium 62 Sm-146 17,43MeV 1,03*10^8v Alfa
Sm-148 7*10^15v Alfa
Europium 63 Eu-151 17,58MeV
Eu-152 13,537v EC,b
Gadolium 64 Gd-148 17,73MeV 90v Alfa
Gd-150 1,8*10^6v Alfa
Terbium 65 Tb-159 17,88MeV
Tb-160 72,3vrk b
Dysprosiu. 66 Dy-154 18,03MeV 3*10^6v Alfa
Dy-157 8,1h EC
Holmium 67 Ho-165 18,17MeV
Ho-166 26,763h b
Erbium 68 Er-166 18,32MeV
Er-169 9,4vrk b
Tulium 69 Tm-169 18,47MeV
Tm-170 128,6vrk b,EC
Ytterium 70 Yb-175 18,62MeV 4,2vrk b-
Lutenium 71 Lu-175 18,77MeV
Lu-177 6,734vrk b,EC
Hafnium 72 Hf-174 18,91MeV 2,0*10^15v Alfa
Hf-176 6,8min Ec
Hf-183 6,4min b-
Tantaali 73 Ta-182 19,06MeV 114,4vrk b-
Volframi 74 W-181 19,21MeV 121,2vrk EC
W-187 23,8h b-
Renium 75 Re-187 19,36MeV 5*10^10v b-
Osmium 76 Os-186 19,51MeV 2*10^15v Alfa
Os-193 30h b-
Iridium 77 Ir-191 19,65MeV
Ir-192 73,827vrk b,EC
Platina 78 Pt-188 19,8MeV 10,2h EC
Pt-190 6,1*10^11v Alfa
Pt-197 18,3h b-
Kulta 79 Au-194 19,95MeV 39,5h EC
Au-199 3,14vrk b-
Elohopea 80 Hg-194 20,1MeV 520v EC
Hg-203 46,6vrk b-
Hg-206 8,5min b-
Tallium 81 Tl-202 20,25MeV 12,23vrk EC
Ti-205 20,39MeV
Tl-206 21,923MeV 4,199min b-
Tl-207 21,808MeV 4,77min b-
Tl-208 25,959MeV 3,053min b-
Tl-209 28,164MeV 2,2min b-
Tl-210 34,304MeV 1,30min b-
-Lyijy 82 Pb-204 20.39MeV 1,4*10^17v
Pb-205 1,5*10^5v EC
Pb-206 20,39MeV
Pb-207 20,39MeV
Pb-208 25,389MeV
Pb-209 24,174MeV 3,25h b-
Pb-210 28,82MeV 22,3v b-
Pb-211 37,521MeV 36,1min b-
Pb-212 37,166MeV 10,64h b-
Pb-214 46,483MeV 26,8min b-
Vismuntti 83 Bi-207 25,778MeV 33,4v EC
Bi-208 3,68*10^5v EC
Bi-209 23,53MeV 1,9*10^19v Alfa
Bi-210 28,756MeV 5,013vrk b- (Alfa 0,00013%)
Bi-211 36,154MeV 2,14min Alfa (b- 0,276%)
Bi-212 38,766MeV 60,55min b- (Alfa 35,94%)
Bi-213 34,034MeV 46,5min Alfa
Bi-214 45,459MeV 19,9min b- (Alfa 0,02%)
Polonium 84 Po-205 31,168MeV 1,8h EC,b+
Po-209 102v Alfa
Po-210 27,33MeV 138,376vrk Alfa
Po-211 29,403MeV 516ms Alfa
Po-212 36,514MeV 299ns Alfa
Po-213 4,2ys Alfa
Po-214 42,187MeV 0,1643ms Alfa
Po-215 47,982MeV 1,781ms Alfa (b- 0,00023%)
Po-216 44,072MeV 0,145s Alfa
Po-218 66,735MeV 3,10min Alfa (b- 0,02%)
Astatiini 85 At-210 36,556MeV 8,3h EC
At-213 0,11ys Alfa
At-215 40,455Me 0,1ms Alfa
At-217 41,034MeV 32,ms Alfa
At-218 60,62MeV 1,6s Alfa (b- 0,10%)
Radon 86 Rn-216 41,945MeV 45ys Alfa
Rn-218 53,746MeV 35ms Alfa
Rn-219 54,928Mev 3,96s Alfa
Rn-220 50,476MeV 55,6s Alfa
Rn-222 72,325MeV 3,8235vrk Alfa
Rn-223 59,205MeV
------------------------------------------------------------------
Frankium 87 Fr-221 47,334MeV 4,8min Alfa
Fr-223 62,056MeV 21,8min b-
Radium 88 Ra-222 50,302MeV 38s Alfa
Ra-223 60,907Mev 11,43vrk Alfa
Ra-224 56,265MeV 3,6319vrk Alfa
Ra-225 53,629MeV 14,9vrk b-
Ra-226 77,196MeV 1602v Alfa
Ra-228 63,955Me 5,75v b-
Aktinium 89 Ac-225 53,269MeV 10vrk Alfa
Ac-227 68,248MeV 21,772v b- (Alfa 1,38%)
Ac-228 63,909MeV 6,13h b-
Torium 90 Th-227 68,203MeV 18,68vrk Alfa
Th-228 61,785MeV 1,9116v Alfa
Th-229 58,797Me 7,54*10^4v Alfa
Th-230 81,966MeV 7,54*10^3v Alfa
Th-231 73,789Me 25,52h b-
Th-232 68,036MeV 1,405*10^10v Alfa
Th-234 89,295Me 24,1vrk b-
-Protaniu 91 Pa-231 73,398MeV 3,276*10^4v Alfa
Pa-233 64,277MeV 27vrk b-
Pa-234 89,022MeV 1,17min b-
Pa-235 24,1min b-
Uraani 92 U-232 81,174MeV 70v Alfa
U-233 63,706MeV 1,592*10^5v Alfa
U-234 86,825MeV 2,446*10^5v Alfa
U-235 78,467MeV 7,04*10^8v Alfa
U-236 2,342*10^7v Alfa,(sf)
U-238 93,565MeV 4,468*10^9v Alfa,(sf)
U-239 23,5min b-
Neptuniu. 93 Np-235 87,69MeV 1,08v EC
Np-237 69,236 2,14*10^6v Alfa,(sf)
Np-238 2,117vrk b-
Np-239 2,355vrk b-
Plutonium 94 Pu-237 94,206MeV 45,1vrk EC
Pu-238 88v
Pu-239 83,711Me 2,41*10^4v Alfa,(sf)
Pu-240 6550v Alfa,(sf)
Pu-241 74,895MeV 14,4v b-, (sf)
Pu-242 3,763*10^5v Alfa,(sf)
Pu-243 4,956h b-
Pu-244 8,08*10^7v Alfa,(sf)
Amerikium 95 Am-239 100,72MeV 11,9h EC, (sf)
Am-241 74,874MeV 432,7v Alfa
Am-243 7370v Alfa,(sf)
Am-245 2,05h b-, (sf)
Curium 96 Cm-246 109,758MeV 4730v Alfa
Cm.247 1,56*10^7v Alfa
Berkeliu. 97 Bk-245 116,274MeV 4,94vrk EC, (sf)
Bk-247 1380v Alfa
Bk-249 320vrk b-
Kalifornium 98 Cf-249 122,79MeV 350,6v Alfa
Cf-251 898v Alfa
Cf-253 17,81vrk b-
Eisenste. 99 Es-251 129,306MeV 33h EC
Es-253 20,4h Alfa
Fermium 100 Fm-250 139,602MeV 30min Alfa
Fm-252 25,4h Alfa
Fm-256 2,63h (sf)
Mendele. 101 Md-252 146,118MeV 2,3min EC
Md-256 1,3h EC,Alfa
Nobelium 102 No-253 152,634MeV 1,7min Alfa
No-255 3,1min Alfa,EC
Lawrenc. 103 La-255 159,15MeV 22s Alfa
La-256 28s Alfa,(sf)
Kurtsatov 104 Ku-257 170,706MeV 4,8s Alfa
Ku-258 11ms (sf)

Vierailija

BUM, ChemisyntiVideo 2.

JIM Historia Atomipommin salat 07.10.2010.\"Irakissa pommitettiin täysvoimainen ydinvoimala montuksi systemaattisilla lentopomituksilla. Osirakiin valmistunut ydinvoimala räjäytettiin israelin 900kg ilmapommitusiskuin 1981.(Ydinaseita siis ON joilla USA:n Irakin iskua alkujaan perusteltiinkin. Vaikka EU vedätti uutisointiinsa, ettei ydinasetuotantoa Irakissa ollut!) Pakistanilainen Alamosin vakoileva veteraani Aga Khaan oli toimittanut tarvittavan tietotaidon.\" Hän toimitti ydinvoimalaitoksien ja siviiliydinvoimalaitoksista tehtäviä ydinpomminteko-ohjeita mm. Syyriaan, Libyaan, Iraniin ja Pohjois- Koreaan. Myös näistä ydinvoimaloista teki USA lopun mm. salatuin ilmaiskuin Libyaan, Iraniin ja Syyriaan. Pohjois-Korea on myös katkolla. Jostain syystä vaan lukuisista räjäytetyistä ydinvoimaloista puhuminen on realismina totaalinen TABU.
--------------
*Chemtrailaaminen maailmalla on saamassa niin paljon julkisuutta rinnakkaisilmiöineen, että oli aika niputtaa aiheeseen liittyviä ultrasalattuja taustoja kokonaisuuksiksi. Jotta ihmiset tajuavat mistä on
kyse:
http://kuvaton.com/k/bAo.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/bAo.jpg[/img]

Tosiaan, Styrge meni heti uudestaan jäihin, vaikka sen avautumisesta ehdin jo tiedottaa. Et saanut sitä postia? Nyt syy on eri; tuli laatikko täyteen, mutta kyse ei ole pelkästään omasta mokasta; en nimittäin pääse tyhjentämään sitä ylläpitosivuni kautta, mikä on aiemmin onnistunut!

Tässä uusi tykkivideo:
http://www.youtube.com/watch?v=_QJYXt7vfU0

On kemikaalivana-aiheinen, mutta TYKKI! Eli eiköhän ydinmiehetkin pelolla katso salaisten operaatioiden paljastumisia...

*Lienee kuule varsinainen täsmäohjus! Koetin uittaa sitä mm. Suomen blogilistan ykköseksi PÄIVÄSSÄ nousseeseen Riitta Söyringin US-blogeihin. Sain koettaa KYMMENEN KERTAA ja siltikin liki kirjain kerrallaan! Että noin rohkea kooste sulta tällä kertaa? Kehuttiin muuten meillä kotona hetimmiten. . Öö. .että meinaan osaat! Oikeesti kokosi kivasti jännitettä. Täytyy sanoa, että äijä ähkyyn meni!) Upeita kaivattuja sisäkuvia, suutinkuvia chemtrail ruiskujumboista.

*Mutta varsin nauruun repesin kun perusjumbon pohjatroppu aukaistiin!. . Siis. . .ihan hullun hommaa koko chemtrailaus! Sait kyllä pelittämään vaikka puolessavälissä ajattelin jo jännitteen katkeavan, mutta eikö mitä. Niin juu loistavavuudessaan oivaltavaa myös PIIRTÄÄ nuo kymmenet vanat ns. \"virallisen\" reittipiirroksen viereen! Oikeesti tajusi kyllä m i k s i SUPO peloissaan saartoi sinut yhteyksistäni juttusi tehtyäsi. Ne kuule tietää POLIISIpelkureina, että meikä näinollen pistää videosi \"kiertoon\".!))

Vierailija

10 000, H20- N2 O2.

Meitä kiinnostaa seuraavaksi se säteilyn energiamäärä jota säteilyn ionisoima perusilma kykenee kuljettamaan. Tässä en laske lainkaan atomin ytimien malenkan- kuorimallitehoja, vaan ainoastaan uloimman valenssielektronin aiheuttamaa ionisaatiota. Suolaisen veden ionitasot määräsi natriumin Na 5eV ja kloori-ionien Cl 13eV keskiarvotaso (9eV). Kun taas ilmassa typen (78 %) N 14,4eV ja hapen ionien O 13,3eV lähtöarvot. Ilma on näin 1,5 kertaa aggressiivisempaa. Seuraavaksi pitää määritellä kuinka suuri osa voi olla kauan ionisoitua esim. luonnonolosuhteessaan. Merien vedestä vain 3,5 % on ionisoituneena. Välimeren n. 8 % ionisoitumisaste on taso jossa syvä perusmerivesi on kyllästynyt ioneista ja muodostaa jo kiintosuolaa liiastaan. Mutta esimerkiksi Kuolleessameressä, jossa vesi on runsaan säteilyfotonisoinnin alaisuudessa sen vesi pysyy 25 % ionisointiasteessa suolastaan. Merkittäväksi kasvuksi liki 10-kertaisuuteen verrattuna perusmeriveteen.

Nyt voimme laskea paljonko täysionisoituneeseen meriveteen muodostuu säteilyfotonin taltion ionisaatiosta energian varastoitumaa /m3. Osmoottinen vesivoimala Norjassa kykenee tuottamaan 3,5 % meriveden ja 1000L/s jokisuistoon pysyvän 981kW energiantuotannon. Jos siirrämme tämän laitoksen Kuolleeseen mereen saadaan: 25 %/ 3,5 % * 981kW= 7 007kW. Norjalaisessa voimalassa membraanikalvo nostaa 100m vettä vaikka se optimillaan on 200m. Joten teho kaksinkertaistetaan tästä ja saadaan jo 14MW ionisaation vesienergiat 1m3/s virtaavasta joesta Kuolleeseen mereen.
Vesikaava jota käytän h(m)* virtaama(m3/s)* gravitaatiovakio (g) 9,81= tulos kW.

Nyt meidän pitää muuttaa vedestä saamamme vakio suoraan ydinvoimalaitoksien ilmaionisaation säteilykertymän energiaansa 1 m3/s. Ilma on massaltaan tuhannessosa veden painosta: Veden 1000kg/m3/ ilman 1,225kg/me= 816 kertainen painoero. 14 000kW/ 816= 17,2kW/ m3/s ilmavirtaama. Ilma on kuitenkin kuten muistamme typpikaasuna 1,5 kertaa aggressiivisempaa ionisoituna, joten kerrotaan luku 1,5 kertaa= 25,8kW.

Posivan Onkalon ilmareiän halkaisija kasvatettiin 0,6m ylöspäin 6m. Ja Ydinvoimalan 15m/ s voidaan ottaa myös Posivan maailman suurimman beetasoihtunsa tuotoksi. Tässä lähdetään liikkeelle siitä, että koko beetasoihtutunneli hyödynnetään maksimiinsa ja imuilmat tulee toisesta luolansa tunnelin ristivedosta. Posivan Onkalosta tulisi näin laskien 420m3/ s ilmavirtaus beetasoihtuunsa. Kerrotaan se aiemmalla ilmaionisaation energiatulolla 25,8kW= 10 936kW beetasoihtuamisen energia!! Luku on suorastaan m y k i s t ä v ä, olen sanaton!

Ja sanattomammaksi mennään kun jatketaan. Posiva ilmoittaa, että sen upottamien tuhansien 5cm paksujen kaasutiiviitten kuparipullojensa laskennallinen j ä l k i s ä t e i l y t e h o 40v kestäneessä vesihauteessa olonsa jälkeen tuottaa y l i 10 000kW tauottoman säteilytuoton pelättyyn Posivan Onkalon. Tuossa juuri malliksi siis laskimme, että Posiva surutta T U U L E T T A A maailman suurimmalla beetasoihdullaan kaiken tämän näkemällä tappavan radioaktiivisen säteilykertymän ulos siirtäen sen systemaattisesti hengitysilmaamme säteilyionisaationa. Ei mikään sattuma, miksi laskentakaavani ja Posiva päätyy pilkulleen samaan 11MW tulokseen.

Vierailija

- Kiva että materiaalini alkaa kiinnostaa. Ai lisää? No siinä tapauksessa seuraavaan, \"Postausten ÄITI!\":
---------

USA-Kiina-Intia-Venäjä

Mikä näitä neljää maata yhdistää?

USA on maa joka nousi vastikään maailman ykköseksi. Kiina ilmoitti, ohittavansa USA:n tavoitteillaan lähiaikoina. Intia ilmoitti ohittavansa m o l e m m a t !

Nyt menneellä viikolla puolestaan Venäjä ilmoitti järisyttävästä sisäisestä rakennemuutoksestaan pyrkiäkseen k o k o kolmikon ohi!

Aika hurjaa settiä kun tuo kaikki tapahtui muutamassa viikossa menneellä alkutalvella.

No nyt kaikkein tärkein m i k ä on nelikon keskeisin taistelusektori? Kaikki haluavat maapallon johtavaksi EI ydinvoimaisen energianhuollon, vaan nimenomaan kestävänkehityksen u u d i s e n e r g i a n maailman ykköseksi ja ehdottomaksi tiennäyttäjäksi!

USA suuttuikin jo ohittelijoistaan niin silmittömästi , että julisti kauppasodan koska haluaa pysyä myös jatkossa ykkösmaana niin tuulivoimassa, aurinkovoimassa, aaltovoimassa. No ylipäätään kaikissa EI ydinvoimaisissa aidosti puhtaissa EKO-energioissa. Miksi? Mikä ihme muuttui maailmalla niin tramaattisesti, ettei ydinenergian kuplintaan eksytä enää misssään noissa valtioissa?. . .

sfnet.keskustelu.energia

16,17, 18.11.2010 mumeroisarjat 300-310 > 610-620.

Vierailija

- Kyllä materiaalista yli 90% on kyllä omaani. Ja demojaaan myöten muuuten. Lisäksi osaan tehdä käsilläni myös sen tason energia-ammattiosaamistani. Etten juuri tasoistani maasta tunne. Siksi ja nimenomaan sisksi olenkin j a t k u v a s t i korruptoituneitten viranomaismiliisien, ydinimpperialistien ja ydinkeisarien hampaissa.
------
Maassamme on yhden ja toisenluokan EKO-intoilijoita.

Sitten on suunnaton joukko \"käytännön tasollaan kädettömiä insinööristöjä\".
Enempi aidosti toimeen tarttumattomia, epämääräisempiä suunsa soitattajia.
Jotka kannattaa yksisilmäisyyttään ties mitä \"valtiomonopoleja\" tekemään
itsellen suunnattoman kallita \"puolalaisturkkilaisvoimaansa\".

Sitten on, niin tosiaan tällaisia a i d o n 100% puhtaan EKO- energian
pyyteettömiä pioneereja. Joiden puurtamistensa työn hedelmiä on suorastaan
ilo katsoa! Katso ja opi siis sinäkin, miten aidot asiat osaavissa
maakunnissamme pannaan toimimaan:

http://www.youtube.com/watch?v=FJhLVkbYHJY

http://www.youtube.com/watch?v=2lwjyXYUrtE

LIHA!

IONIsoiminen näköjään onnistuu käytännössä millä tahansa aineella. Mutta
seuraavassa kokeessa piti vatsan kunto olla kohdallaan. Ehkä termi \"Hauskaa
YDIN- IONIsaatioJoulua by TVO/STUK/Posiva!\" Olisi kuvaavinta. No yhtä kaikki
välillä kuvasin, ja välillä buklailtiin. Tai no katsokaa itse. . . Mietin
pitkään miten mahdollisimman aidosti valottaisin kuviin sitä mekanismia mitä
SÄTEILY IONIsaatioeroosio elävän ihmisen elimistössä kuvattuna sitten tekee?
Juu siis happiradikalisaatiota ja muuta sellaista, josta tulee hetimmiten
mieleen kuukausien mädättämisprosessit ja kaikki sellainen etova. Ei
vaineskaan! Niin uskomattomalta kun saattaa kuulostaa kuvien välit lasketaan
muutamissa tunneissa. Eli \"ihmislihasimulaatio by jouluinen kinkun palas.\"
Jotta tajuaisitte m i t ä TVO/ Posivat on miljoonille tekemässä. Tässä
demon mukainen ehta ja ennen kaikkea tuore \"liha\":
http://kuvaton.com/k/7in.jpg[/color]
[img]http://kuvaton.com/k/7in.jpg[/img]

*13.12 tuli \"kentältä\"ilomoitus, että kuva tuhottu! SUPO 100% TAAS
paniikissa asialla siis! Lähetän sen siksi uusin osoitteistoin. Aivan
uskomatonta, ettei nykyneteissämme saa enää POLIISIen jatkuvasti
sensuroimatta, häritsemättä ja EU-rikollisesti estelemättä esittää edes
tällaisia \"kinkkiukuvia\". Siksi vielä uusinatkuvana Kuvaton.com.
http://kuvaton.com/k/79R.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/79R.jpg[/img]
Ihan normaalia jouluista peruskinkkua siis en SUPO:n pellejen mukaan saisi
postata. Todella omituista aivovammaa poteva intanssi meillä nämä Anne
hÖlmlundilaiset räkäröyhkeinä on!

Seuraava kuva. . Öö. . Siis nyt on alkukuvasta kulunut muutama tunti ja
IONIsaation on annettu vaikuttaa konkreettisella tuhovoimallaan potraan
potkaan. Muistamme miten ionisaation perusväriskaalaus on ollut koboltin
sininen, syvä violetti ja lasittuva ruskea. Käytännössä kaikissa
IONIsaatiodokumenteissani toistuva perusväristyskaalaus. No, hei katsokaa
itse! Huomatkaa eri paloissa selkeästi erottuvat uniikit
värimuutosvyöhykkeet. Jotka kertovat ionisaatiotuhon määreet. Lihassa on
erikoisesti mainittava mm. raudan klassinen kulkeutumiskaavio
IONIsaatienegian paineen vaikutuksesta. Jopa minulle oli silti yllätys,
miten väriskaalauksesta paistoi silmävalkuaishermoon syvään violettiin asti:
http://kuvaton.com/k/7is.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/7is.jpg[/img]

Jos v i e l ä pysyi mahassanne, niin hyvä. Nimittäin seuraavassa e n ä ä
tuskin:
http://kuvaton.com/k/7im.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/7im.jpg[/img]
--
PS. Näitä SÄTEILYIONISAATION kokeitani tehdessäni eletään 7.12.2010. Sain
postipakettina aamulla kauan odottamani No3 mikroskooppini.
Ydinturvaosastoilla kun on barbaarinen \"tapa\" räjäytellä laitteistojani ja
sekoilla EU:n sananvapauslaeista pätkääkään piittaamatta miten huvittaa.
Perusrutiinillaan tämä SUPO- kuona tunkeutuu yksityisiin tietokoneisiin,
tiedostoihin. Silpoivat miten huvittavat kahden yksityisenkin välistä
nettiliikennepostia miten lystäävät. Itsenäisyyspäivän liikenteissäni oli
postejani mm. pätkitty ja nimenomaan muuteltu määrätietoisesti sekoittaen
apinan raivolla. Sama peeloilu jatkui toki hetimiten kun sain uuden
mikroskooppini käyttöasetteluun. Tietokoneeni kaukokaadettiin ja sisään
tunkeuduttiin mitä ihmeellisimmin seurauksin. SUPO oli selkeästi enemmän
kuin tuohtunut mm. kirjoitusmateriaalien arkistoinnin osaavuuteni
laajuuksista. Arkistointini sekoiteltiin ja muokattiin täysin. Kyse EI toki
ole klassisesta virushalvaannuttamisesta. Vaan \"sofistikoidummin\"
arkistoistani on s e l k e ä s t i noukittu mulle malliksi millaisia
kirjoituksia NSA ja USA eivät missään nimessä halua jäljiltäni lukea! Juu
tieto on otettuna vastaan. Enkä yhtään epäilekään, ettei modeemieni kautta
tällainen sekoilu CIA-miehiltä onnistu. Kiitän ja kuittaan, l u p a a n
pyhästi jatkaa vähintään samoilla taituruustasoillani. Joka näköjään
kiinnostaa kansainvälistä IAEA- ydinrikollisosastoja myöten.)
--------------------

Palautetta \"LIHA\" PV-foorumi 09.12.2010.

HUHHUH! Täytyy sanoa mailisnuutinen että nyt kyllä todistit (ainakin
minulle) melkein kaiken puhumasi todeksi. Ei helkkari, minkä näköstä...

En kyllä tosin usko, että vaikka kuinka moni ajattelisi samalla tavalla kuin
sinä, että jotakin saataisiin tehtyä. On se kumma kun tälläinen pieni
maanpläntti altistetaan uusien ydinvoimaloiden testaamiseen yms. pelleilyyn
------------
07.12.2010 maahamme SUPO ruhjoi lain, jolla se nyt EU:n sananvapauksia
systemaattisesti rikkoen rikollisesti sensuroiden m y ö s yksityisiä
nettiposteja! Siksi lisäsin seuraaavaa materiaalia. Jota lisäilen
tarveharkinnan mukaan myös jatkoon.

sfnet.keskustelu.energia

16,17, 18.11.2010 mumeroisarjat 300-310 > 610-620.
+Korjattu SUPO:n jäljiltä, Päivitys 24.11.2010.
http://sfnet.fi/group.php?id=27984&news ... ergia&sid=
Tuosta vaan eteenpäin. . .

Lisättynä parin pykälärivin yli hypäten mm. SUPO-sensuroinnin takia
07.12.2010

sfnet.keskustelu.energia
2-10, 11-20, 21-30, 31-40, 41-51, 100-110, 111-120, 121-130, 131-140,
141-151
--------------------

KURKKU

HYVÄ ON! Kasvissyöjät tietysti tunki iholle, sukseen \"kinkkukuva IONIsaation
jälkeen\" että heille kanssa \"kunnon\" IONIsaaatiopläjäys! Koska olen
tunnetusti maassamme kärkiosaaja näissä niin pitäähän sitä yleisöään
kuunnella. Kurkku on tuttu ja esteettisesti mielenkiintoinen, ellei peräti
\"kiihkeä\" säteilyIONIsaation eroosion demoamisen kokeilematon kohteena. Ei
pelkästään siksi, että sen massa on likimain pelkkää vesitäytteistä
solukkoa, kuten mekin. Vaan j u u r i siksi, IONIsaation keskeisin
ominaisuus on säteilypaineesta puhkoa solukkokalvojamme. Tästä seuraa
tietysti voimakasta verenvuotoja, sisäisiä tummankukertavia verenpurkaumia
ja nestevettymisiä säteilyaltistusten punoituksineen. No hei kurkun
tapauksessa tietysti solutumien invaasiota ulos valkovaahdon koskina
vapauteen. Ongelmallisinta ko. demossani oli saattaa kirkkaat ja heikosti
näkyvät vuototatinat kuvattavaan ilmiasuun. Kokenutta ei toki laitateta.
Herkkukurkun viipale, jotta vesi kieleen tulee, ikuisen hehkeän tuoreena:

(Käytän tässä muutokseksi Aija-palvelinta, koska eiliset kinkkukuvani
kaatoivat k o k o Kuvaton.com palvelimen!)
http://www.aijaa.com/v.php?i=7165179.jpg
http://www.aijaa.com/v.php?i=7165482.jpg [IMG]http://i6.aijaa.com/b/00779/7165482.jpg[/img][/URL]

Ah auoa ja sitten pala potretista IONIsointilaitteistoni energiatuottoon.
Muutama tiima kuluu ja tulosta syntyy tuttuun sylttytehdastyyliinsä
hehkuherkästi! No johan tuolla kulmakassit mustaantuu lupaa kysymättä. Ja .
. hei eikös vaan valkoista vispilänkauppaa tuiki toisista solukerroksista
ulostukseensa. Tämäpä, tämäpä taas p ä r ä y t t ä ä !. .Yhtä kaikki
katsokaa mitä muutaman tunnin päästä uuden aamun auer tarjoaa. Söisitkö tätä
made by TVO/Posiva materiaalia, josta ei edes STUK voi tuttuun lahjottuun
tyyliinsä kertoa yhtään pahaa sanaa IONIsaatioiden säteilytuhona. Kuittaan
tutusti ja alleviivaan, ettei kuvien aikaero ole kuin muutamia tunteja!
Näinollen siis \"virallisesti\" kurkku on kinkun lailla y h ä tuoreustakuun
mukaan, ÖuH, terveellistä ja turvallista naposteltavaa.

http://www.aijaa.com/v.php?i=7165227.jpg
http://www.aijaa.com/v.php?i=7165227.jpg [IMG]http://i7.aijaa.com/b/00898/7165227.jpg[/img][/URL]
--------------

OMENA

Taas onnistuin simuloimaan IONIsaation eroosion mekanismeja yli odotusten.
Vatsasi ei tule uskomaan sitä mitä silmäsi kertoo. Nimittäin, ettei näiden
kahden kuvan välissä ole kulunut aikaa tuoreesta omenasta IONIsaation
syömään. . Öö? No hei koska teen tässäKIn pioneerityötä, niin en löydä edes
sanastoa, saati kirjallisuutta. Kertomaan \"mitä\" IONIen ruhjoessa ja
eroosoidessa reaktorissa toimivin mekanismein aineesta muodostuu. No ensin
siis kuva auvosta alusta:
http://www.aijaa.com/v.php?i=7166160.jpg
http://www.aijaa.com/v.php?i=7166160.jpg [IMG]http://i7.aijaa.com/b/00236/7166160.jpg[/img][/URL]

Aijalla jatketaan, koska Kuvaton.com menetti luottoaan kaatuessaan SUPO-
sekoiluihin mm. tänään. Eli, . . niin tosiaan edes minä en tarkkaan osaa
kertoa mitä \"ainetta\" tämä p y s y v ä IONIsaation muutos on omppupolollemme
tehnyt. Tästä mitä näemme erottuu kyllä, miten vasemmalla omenan olemus on
itse asiassa liki muuntumaton. Jatkaessamme matkaa kuvassa ylemmäs oikealle
joutuu maha koittokierroksilleen. Värikirjot ovat vanhoja tuttuja ja
uniikkeja, j u u r i jostain syystä vain a i d o l l e
ionisoitumisvyöhykkeille liki aineesta riippumattomia. Eka reuna,
pienemmällä IONIsaation energiatuhoille altistuneena \"lasittunut\" ruskea.
Tämä on vanha tuttu värimme mm. raudan röntgenien ja beetaelektronien
säteilyeroosiomaailmoistamme. Väri tummenee sinertävään ja röntgenpolttojen
tutuksi syvän violetin sinimaailmaan. On a i n a yllättävää m i k ä on se
mekanismi, joka näissä IONIsaatiotuhoissa muuttaa aineen, kuin aineen tälle
omintakeiselle kolmoisvärimaailmalle. Hiukan aineesta riippuen eri
nyanssein. Mutta a i n a sen voi a i d o k s i IONI-eroosioksi noista
taata:

http://www.aijaa.com/v.php?i=7166205.jpg
http://www.aijaa.com/v.php?i=7166205.jpg [IMG]http://i3.aijaa.com/b/00845/7166205.jpg[/img][/URL]

Omenan IONIsoimisessa oli mielenkiintoisia sivujuonteita. Käytin
IONIpommitettavan kappaleen tukemiseen TVO:n kaikki testit läpäissyttä
happoterästä. Vaikken edes pommittanut sitä pääionisaattorilla, niin silti
siihen syöpyi IONIsoitavasta omenasta selkeä sormiin tuntuva kolo! Tässä
kuvaa siitä:
http://www.aijaa.com/v.php?i=7166216.jpg
http://www.aijaa.com/v.php?i=7166216.jpg [IMG]http://i3.aijaa.com/b/00653/7166216.jpg[/img][/URL]

No, TVO:n tusinarakenteille IONIsaation tuottamat suuretkaan reiät eivät ole
outoja esim. OL-3 sekoiluja seuraaville. Mutta omenasta erittyvä
ionisoitunut kaasuuntuman tuhon tehot esim. t o d e l l a kestävässä
volframisessa tukitangossaan yllätti jopa minut. Tästä kuvasta osaava
hahmottaa erityisen uniikit 3 IONIsaatioeroosion perusväritykset, jälleen
kerran. Huomaa miten spesifikoituneita värit on:
http://www.aijaa.com/v.php?i=7166245.jpg
http://www.aijaa.com/v.php?i=7166245.jpg [IMG]http://i3.aijaa.com/b/00289/7166245.jpg[/img][/URL]

Vierailija

Arkansa eläintuhot.

webspy-FIN Jr. Member
Netissä 24/7 tykittävä salaliittoaktivisti

Webspuy-FIN Pasi foorumi. Arkansasin lintujen joukkokuolema selvitetty - case closed
« : tänään 05.10.2011 kello 06:06:55 »

--------------------------------------------------------------------------------

Yhdysvaltojen hallituksen entinen virkamies John P. Wheeler III raportoi viime-viikolla Jenkeissä, että Arkansasin osavaltion lintukuolemat johtuivat USA:n armeijan suihkukoneesta päässeistä myrkkykaasuista, jotka levisivät ilmakehään kun USA:n ilmavoimien suihkukone KC-767 oli lähdössä Afganistaniin mutta joutui teknisten ongelmien takia laskeutumaan takaisin Jenkkien lentotukikohtaan. Koneeseen tuli kuitenkin tekninen häiriö ja sen ruiskutusjärjestelmä kytkeytyi päälle ja koneessa olleet myrkkykaasut pääsivät ilmakehään, jonka johdosta Arkansasin yläpuolella kuoli n. 5000 lintua. Mutta lintuja kuoli myös Louisianan osavaltion puolella, koska myrkkykaasut olivat erittäin myrkyllisiä ja tappavia. Tästä syystä lintujen kerääjillä oli myös kaasunaamarit päässä, joten tämä kertoo suoraan sen että median väitteet lintujen kuolemasta ovat täysin skeidaa, että ne olisivat pelästyneet ilotuliteraketteja ja kuolleet siitä. Kuvitteletteko, että USA:n hallituksen ympäristöviranomaiset varustautuisivat vuorokausia vanhan ilotuliteraketin ruudilta kaasunaamareilla?

Wheeler joka tapauksessa kertoi tämän syyn eteenpäin viime-viikolla ja tiistain jälkeen hänen liikkeistään ei enää nähty jälkeäkään ja miehen ruumis löytyi perjantaina kaatopaikalta Delawaren Wilmingtonissa. Hän kertoi jotain eteenpäin mitä ei saanut kertoa ja se taho jolle hän ennen teki töitä tuli ja murhasi. Sillä hän oli myös ent. Vietnamin sodan veteraani sekä myös maailmaneliitin CFR:n (Council on Foreign Relations) jäsen.

Wheeler oli biologisten aseiden asiantuntija ja työskenteli Mitre corporations nimisessä lafkassa joka oli keskittynyt biologisten aseiden testaukseen.

http://www.youtube.com/redirect?q=http%3A%2F%2Fwww.eutimes.net%2F2011%2F...

http://www.youtube.com/redirect?q=http%3A%2F%2Fcryptogon.com%2F%3Fp%3D19...

http://www.youtube.com/redirect?q=http%3A%2F%2Fwww.idph.state.il.us%2FBi...
-------------

- VAUDE!?

On tämä Webspy- FIN kyllä aikamoinen tietolaari! Oikeen saa kaltaiseni veteraanikin nostaa hattua hänen skarpeille osaavuuksilleen ja uskalluksilleen. 8) 8)
__________________

Niin, että CIA/NATO tappaa napsautti omiaan HETI?+++

No edustamillani ydinalan tasoilla tällainen on t o k i yleistä. Vastahan kuulimme miten TVO oli sensuroinut samoin \"metodiinsa\" luolakaivajiaan yms.

Mutta pari päällimmäistä jatkokysymystä:

- Mitä, miten ja miksi USA myrkyttäisi vastoin k a i k k i a kansainvälisiä lakejaan ihmisiä juuri nyt Afganistanissa?

- Jos kyse oli lisäksi erittäin TEHOKAS myrkytysase juuri ihmisille, miksei ainoaa ihmisuhria, edes hengitysteiden yms. ongelmia ei tullut satojen tuhansien uudenvuoden juhlijoiden joukossakaan? Kuulostaa v ä h i n t ä ä n tehottomilta lillinkeiltä USA:n kovimmanluokan bioaseelta sentään?

- \"Hän kertoi jotain eteenpäin mitä ei saanut kertoa ja se taho jolle hän ennen teki töitä tuli ja murhasi.\" Tämä on jo todella paniikinomaisen nopeaa peittelyä jopa USA, IAEA/ydinturvalta ja herättää lisäkysymyksiä.

– Koska myrkky oli kuitenkin n o i n tehotonta nimenomaan ihmisille. Enkä mitenkään ymmärrä myös m i k s i USA massakaasuttaisi Afganistanissa paria sissiä? Lisäksi kuulimme eilen kohahduttavan lisätiedon Suomesta. Maaltamme oli pika pikaa pyydetty USA:n taholta selvittämään niitä syitä m i k s i nanopartikkelit \"yhtäkkiä\" tappoivat noin tehokkaasti! Lisäksi tiedämme, että maailman ilmatiloissa ON nimenomaan chemtrailer lentokoneilla levitetty massiivisia myrkytyksiään säteilyionisaatiopilviin. Muistamme myös juuri syksyllä (-10)loppuneet mm. Turun alueen mystiset NASA- kokeet TVO:n säteilyionisaatiopilvissä.. . Ja l i s ä k s i, jos John. P oli JO sanonut kaiken tietonsa, niin miksi lisätietojensa vuotojen estämiseksi tehtiin hätäpikatappo? Paljon todennäköisempää, kaveri puhui VAIN pienen osan tietämästään kokonaisuudesta?

Jenkkikoneesta varmaan chemtrailermyrkytettiin rutiininnomaisesti Arkansasin säteilyionipilviin ennen suurempaa kansan kerääntymistä uhka-alueelle. Näin on tehty vuosia ja tehdään tauotta ympäri maailman. Mutta j o t a i n poikkeuksellisen tappavaa prosessoinnissa silti pääsi tapahtumaan. Koska ilmassa leijailevat nanokokoluokan ydinvoimaloista tauotta päästettävät uraaniperustaiset kanavasäteilyionikaasut muodostivat alueelle poikkeuksellisen myrkyllisen seoksen cheminanopartikkeleineen. Siksi ja nimenomaan siksi haluttiin suomalaistutkijat (04.01-11) hälyttää pikapikaa selvittämään m i k ä sai normi- chemtrailerpilven muuttumaan aggressiivisemmaksi?

On syytä muistaa, kymmenillä paikkakunnilla yhtä aikaa jopa Australiaa, Tasmaniaa, Ruotsia yms. myöten sattui samoihin aikoihin tismalleen samanlaisia lintukuolemia armeijan chemtrailaajille! Kyse EI ollut mistään yksittäistapauksesta. De facto! Vaan \"jotain\" erityistä USA:n hallitus tietää tapahtuneen nimenomaan globaaliin levittelyynsä CHEMTRAILER- eriinsä! Muistamme miten jopa vuodenvaihteen jälkeisessä Itävallan mäkiviikkojen itävaltalaisjuhlinnoissa miljoonakatsojat näyttävin suorin TV kuvauksin \"täsmä chemimyrkytettiin\" samoihin aikoihin. USA halusi näin kylmäkiskoisesti osoittaa mm. myrkkyjensä olevan vaarattomia suurelle yleisölle Arkansas kohua laannuttaakseen!

Jo se, että Arkansas linnuissa oli nähty, ei kolhiutumia vaan nimenomaan näennäisen ehjissä ruumeissaan säteilysairauksista 100 % tuttuja veripurkaumia kertoo panikin syistä. Antakaas kun kerron mitä tapahtui. Kyse EI ole kuitenkaan itse nanopartikkelisten barium, lasi/ alumiinisten chemtraileraineiden erien muutoksista sinällään. Vaan jostain v a l l a n pahemmasta. Vanhat NATO/ USA:n ja Venäjän armeijoiden nyt käyttämät chemtrailaamisen normitus ikkunat ovat menneet yli turvarajojensa! Tästä tässä on synkästi kyse. Koska ydinvoimaloitten globaali taustasäteilykertymämme a l a t i kaikkialla lisääntyy, tullaan vääjäämättä pisteeseen. Jossa normitetusti levitetyt säteilyionisaatiopilvien nanoenergiajaokkeitten latausenergiat purkautuvat l i i a n energisinä, liian nopeasti ionipilvinä nyttemmin!

Purkautumisnopeudet olivat jo yksinkertaisesti liikaa lintujen ja kalojen kaltaisille \"heikoimmille, herkimmille\" eläimille. Kuten menneinä vuosina säteilyionisaation tappamista mehiläisistä muistamme, herkimmät kuolee aina ensin! Mutta toistaiseksi ihmisen kaltaiset aavistuksen paremmin tilanteessa kestävät eläinlajit toistaiseksi säästyivät massakuolemilta. Homma alkaa karata kuitenkin nähdysti kautta maailman IAEA:n USA:n hallinnon käsistä. Koska tutusti asioittensa peittämiseksi hallitukset alkavat salamana tappaa JOPA johtajiaan. Niin kusessa ollaan ydinkatastrofin edetessä kiihtyvästi taustoilla kanssa kulkijani! . .
-------------

YLE 05.01.20100

- \"Lintujen joukkokuolemia mm. Ruotsissa. Myös Ruotsissa on tapahtunut lintujen joukkokuolemia. Keskiviikon vastaisena yönä Falköpingissä Länsi- Göötanmaalla löydettiin kadulta 100- lintua kadulta, kertoo Ruotsin radio. Linnut ovat todennäköisesti naakkoja. Ruotsin television mukaan kuolemien syytä ei toistaiseksi tiedetä. Viime aikoina hämmästystä ovat herättäneet yhdysvalloissa havaitut lintujen ja kalojen joukkokuolemat.\"
Niinikää YLE ilmoitti massiivisista kalakuolemista mm. Uudessa- seellannissa ja kautta maailman mm. lisää USA:ssa.

- MTV uutiset kello 19 puolestaan:\" Kansainväliset tutkijapiirit ällistyneitä maailmalle levinneestä globaalista eläintuhoista. Mitään selitystä ei kyetä antamaan.

Julkaistu: 04.01. klo: 20:25
Yhdysvaltojen eteläosissa on sattunut viikon sisällä jo kaksi selittämätöntä lintujen joukkokuolemaa. Tuorein tapauksista ilmeni tänään Louisianan osavaltiossa. Viranomaisten mukaan kuolleet linnut löytyivät Pointe Coupee Parishin kylästä. Lintuja oli tällä kertaa noin 500.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat