Vierailija

Matkaseuraa eteläänpäin etsin viikon reissulle (2vk jos halpaa kuin saippua ). Kavereilla tuntuvat joko aikataulu tai rahatilanne pettävän, joten koitetaanpas sitten netin kautta. Barcelona ollut kovasti mielessä (n. 600 € lento + majoitus viikko), mutta perus äkkilähtökin käy minne vain suht halpaan , lämpimään paikkaan(en ole vielä matkaa varannut). 12.8 työt jatkuvat joten siihen mennessä pitäisi olla takaisin.

Olen kohta 30 vuotias mies Oulun läheltä. Reissattua on tullut mm. Egypti, Santorini, New York - 3kk kesätyö, Hollannin vaihto ja liftasinpa jopa kuukauden länsieurooppa läpi 2002. Itselleni ei ole väliä onko matkaseura mies vai nainen, kunhan huumoria ja avarakatseisuutta löytyy (ei tässä elämänkumppania etsitä vaan reissukaveria). Iältään tykkäisin että olet on 20 - 40 vuoden välillä. Rannalla on mukava olla ja harrastaa (beachvolley, snorklaus, wakeboard, surffauskin), yöelämää nähdä (muttei ryyppyreissua), vähän ostoksia, kierrellä katselemassa paikkoja ( nähtävyyksiä, urheilutapahtumia?, yms), mutta liikaa tekemistä en halua lomalle suunnitella. Peruspaino kumminkin rentoutumisella ja paikallisesta tunnelmasta nauttimisessa.

Jos sattuu isompikin porukka olemaan lähdössä niin se sopii itselle oikein mainiosti. Keskiviikkoon 21.7 asti katselen löytyykö seuraa reissuun, jonka jälkeen (jos ei kaveria ole löytynyt) lähden reissuun yksin. Onhan tuota ennenkin reissun varrelta seuraa löytynyt.

Laitahan sähköpostiini viestiä, jos kaipaat reipasta ja huumorintajuista matkaseuraa.
amerikanserkku@luukku.com

Terveisin: Miikka

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat