Visby, Gotlanti

Vierailija

Onko joku jo tänä kesänä ehtinyt käydä Visbyssä? Onko turisteja minkä verran, monessa paikassa on matkailijamäärät vähentyneet taantuman vuoksi. mennään heinäkuun lopulla Gotlantiin.
Telle

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

En ole tänä kesänä käynyt, joten en yhtään osaa sanoa turistien määrästä nyt, mutta oli silti pakko pistää muutama sana, kun Visby on niin ihana kaupunki. Olen ollut siellä kaksi kertaa viiden viime vuoden sisällä. Turistien määrä on ollut kummallakin kerralla täydellisen sopiva, ei liikaa. Toivotan sinulle oikein ihanaa Visbyn reissua (vähän käy kyllä kateeksikin). :-)

Mimma

Vierailija

tein tänänä varauksen, alustavan, kosak matkakumppani ei vielä varmuudella tiedä pääseekö lähtemään 5.8. Maksu ensi maanantaina, paikkoja vähän jäljellä joten alustava varaus oli aiheellinen.
Telle

Vierailija

Olemme kaksi kertaa käyneet Visbyssä/Gotlannissa. Viime kerralla olimme melkein viikon ja vuokrasimme myös auton (vanhan käytetyn, niitäkin sieltä saa halvalla). Jos lapsia mukaan käykää ihmeessä Kneippbynissä. Lummelundan luolat ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia. Myös keskustassa sijaitseva puutarha on upea. Satamassa on paikka missä myydään jätskiä. En ole ikinä nähnyt niin paljon jätskimakuja yhdessä paikassa, yli 100 eri sorttia. Kande kokeilla. Eka kerta käytiin elokuussa, silloin ei paljon turisteja. Toka oli heinäkuussa, toki oli paljon turisteja mutta mielestäni ei liika kuitenkaan. Gotlanti on ihana paikka, menossa sinne uudestaan nyt ensi viikon lauantaina, tosiaan tällä kertaa risteilyn muodossa joten viivymme vaan päivän.

Vierailija

Jouduttiin muuttamaan matkan ajankohtaa kun mies ei saanut työpaikan tapahtumien takia järjestettyä vapaata ja nyt on meno Tukholman kautta lentäen mahdollinen. Majoitutaan Hotel totissa joka on rannalla vähän etäämpänä eli 1, 4 km keskustasta.
Aiemmin vuokrattiin auto pursisatamasta ja mietin mahtaako se vuokraamo olla vielä siellä, en muista oliko firma Hertz vai mikä. Kyllä siellä auton saa varmasti ja luulisi että ehkä edullisemmin kuin heinäkuussa.
aloittaja

Vierailija

Ostin Visbyn matkan jota suunnittelimme heinäkuuksi mutta vaihdettiin ajankohta syyskuun alkupuolelle. Hotelli on Best Western Strand. Hyvä sijainti, vanhassa keskustassa.
Onko joku vuokrannut tänä vuonna siellä autoa, mitä firmaa voitte suositella? 2 vrk olisi toive ajella pitkin saarta.
Tuulia

Vierailija

Kiitos linkeistä. Olen myös itse huomannut nuo 2 vaihtoehtoa. Edellisen kerran eli viime kesänä meillä oli purjehdussataman Hertzisä vuokrattu \"kartano-Volvo\", hintaa en muista mutta oli priima auto. Hertzillä hinnat hieman kalliimmat ja satama-alueella ei enää näytä olevan vuokraustoimintaa, ainoastaan lentokentällä. Täytyy katsoa kaikki tiedot ja valita sitten. Lentokentän vuokraamosta vuokrattaessa on se etu että auton saa jättää sinne lähtiessään, taitaa olla myös tuolla toisella eli Visby Biluthyrning-firmalla myös palvelu eli tulevat kentälle vastaan auton kanssa. Vielä ei ole päätetty miten toimimme, ihan alusta asti ei autoa tarvittaisi koska ensin liikutaan kaupungissa.
aloittaja

Vierailija

Onko joku käyttänyt tuota Mickes biluthyrning-firmaa?
Menossa Visbyhyn työmatkalle ja sen jälkeen muutama lomapäivä. Silloin autoa vuokralle ajateltiin kaverin kanssa.
Unni

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat