Vierailija

Matkaopaslehden juttu Bussilla viinimatkalle oli tois kiinnostava. Etenkin jos voi liittyä seuraan Frankfurtissa eli lentäen sinne ja takaisin. Kaikki eivät voi istua bussissa kovin pitkään. Jos olisi kevään reissuna sama mahdollisuus voisimme vakavasti harkita tuota.
Firma on tuttu, joitain vuosia sitten varasin heiltä syysmatkan(lokakuun alku), siinä oli myös lennot Helsingistä. Valitettvasti se peruuntui mutta ajatus asiasta on ollut aina mielessä. Ehkä ensi keväänä...
Kiinnostaako muita?
Taina

Kommentit (7)

Vierailija

Kiinnostaa! Sairauden takia en voi istua linja-autossa pitkään, mutta lento-bussi-yhdistelmä olisi hyvä. Täyytyypä hankkia jostain se lehti.
Tina + Kassu

Vierailija

Bussilla porukalla viinimatkalle - hyvä ajatus.
Mutta voi sen matkan tehdä vaikka omalla porukalla.
Eli lento esim. Frankfurtiin, sieltä vuokra-auto ja siitä vaan huristellen kohti Colmaria ja muita Ranskan tai Saksan viinialueita. Myös Moselin laakso on todella viehättävä, kannattaa käydä! Ajomatkatkaan eivät ole pitkiä, ja jos on yhtään \"kokeneempi\" kuski (=ajellut Suomessa isoimmissa kaupungeissa ongelmitta), niin varmasti pärjää liikenteessä.
Bussimatkassa on tietty se hyvä puoli, että on paljon samanhenkistä seuraa, mutta sitten pitää tyytyä siihen, mitä joku muu on suunnitellut ohjelmaksi.
Tervemenoa kaikille,oli sitten bussi- tai pikkuautokyyti!!

Nimim. Liselotte aus Lorelei

Vierailija

Ingvers Resorin matkoilla on mukana asiantunteva matkanjohtaja (viiniasiantuntija) ja järjestetyt käynnit viinitiloilla ovat sitten oma juttunsa eli kyllä anti on erilainen verrattuan siihen mitä menee ihan omin toimin.

Vierailija

Ihan samaa mieltä eli viiniasiantuntijanopastuksella (joka myös tuntee ne tilalliset) on anti ihan erilainen kuin menemällä omin toimin.
aloittaja

Vierailija

Olen ollut bussimatkalla Reininjokilaaksossa jossa kävimme joka päivä viinitiloilla se oli todella mukava matka ja menimme myös laivalla Reiniä pitkin, bussi odotti meitä risteilyn jälkeen.

Olen ollut myös Saksassa Traben-Trarbachissa viinimatkalla silloin lensimme sinne Raynairin koneella.

Vierailija

Ingves Resorin reissut ovat hyviä. Tietysti bussilla Ruotsin kautta tarkoittaa paljon istumista bussissa. Ovat järkänneet noita matkoja tosi kauan eli luotettavaa toimintaa. Ei samanlaista palvelua saa tiloilla jos menee yksityisesti.

Vierailija

Ingvesin reissujen matkaophejlam julkaistaan etukäteen eli ei tarvi ostaa sikaa säkissä. Ranskaa jos ei osaa sitä suuremmalla syyllä on ostaa tuollainen opastettu matka.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat