Ras Al Khaimah

Vierailija

Hei!

Ras Al Khaimah on pienii emiraatti Arabiemiraateista, ja sitä tarjotan uutuuskohteena. Hotellit sijaitsevat mukavasti meren rannalla ja näyttävät hienoilta. Onko kenelläkään kokemusta kyseisestä paikasta? Kulttuurielämyksiä siellä ei varmaan ole, mutta löytyykö shoppailijalle kauppoja katseltavaksi, snorklausmahdollisuuksia jne? Kiitos vastauksista.

Talviloma

Kommentit (3)

Vierailija

Paikka sopii sellaiselle joka haluaa eristäytyä jonnekin korpeen ja asua tasokkaassa hotellissa.
Siellä ei ole yhtikäs mitään ja sekin vähä viettää päivällä siestaa.
Olen muutaman kerran käynyt Ras al Khaimahissa ja kaupungin keskustassakin on päivällä ihan kuollutta.

Shoppaamaan täytyy lähteä Dubaihin joko taksilla tai vuokra-autolla.

Vierailija

Olimme viime talvena Ras al Khaimahissa. Hotelli sijaitsi omalla hienohiekkaisella rannalla. Toki hotelli ansaitsi viisi tähteään niin palveluistaan ja kulisseistaan, mutta meille tuli kyllä tarve lähteä sieltä pois. Matkalla keskustaan voikin sitten ihailla siirtotyöläisten parakkialueita jne. Ostospaikkoja ei ollut kovin paljon. Huomasi selvän eron Dubaihin, RAKissa meitä matkailijoilta mm. tuijotettiin avoimesti.

Paikka sopii hyvin mm. golffareille ja rauhallisesta lomasta nauttivalle. Taksilla pääsee edullisesti katselemaan muutakin kuin hotellialuetta. Golfkentillä ei ollut ruuhkaa ja palvelu siellä oli ensi luokkaista. Ruokailimme mm. lähes joka päivä kenttien ravintoloissa (edullista ruokaa, johon myös matkailijat olivat erittäin tervetulleita).

Viikon loppuessa totesin, että tämä paikka on nähty, mutta nyt ajattelen, että voisihan sinne uudelleenkin mennä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat