Juhannustapoja?

Vierailija

Kiva kun on juhannus tulossa. Miten sinä vietät juhannuksen? Me valvomme yleensä aina mökillä koko juhannusaaton ja juhannuspäivän välisen yön. On ihana istua ja jutella kerrankin kaikessa rauhassa. Haistella aamunraikasta ilmaa ja kuvitella, että tätä ihanaa vapauden tunnetta riittää ikuisuuksiin. Juhannusyö on huippuhetki, kohta taas edessä.

Siiri

Kommentit (9)

Vierailija

Tämä ei ole vielä tapa, mutta pitäisköhän edes kokeilla tänä juhannuksena? Ajattelin kerätä ne perinteiset juhannuskukat ja laittaa tyynyn alle. Jos näkis sen oikean edes unessa. Muistaisko joku, montako niitä kukkaa piti olla?

Petetty

Vierailija

Juhannuskokko pitää aina nähdä, jos sellaista saa polttaa. On ollut niin kiire töissä etten ole ajatellut juhannusta vielä ollenkaan. Onko Hesassa juhannuskokkoa missään?

Tuore hesalainen

Vierailija

Maalle eli Porvoon seudulle iltasella, siellä menee juhannusin niikuin koko kesä ja koko vuoden vapaa-ajat aika tarkkaan.
Helsingissä on juhannuskokko ainakin Seurasaaressa ja ehkä myös Pihlajasaaressa (voi tarkistaa HS:sta). Joskus on ollut kokko myös Kaivopuiston kärjessä, siinä Cafe Ursulan lähellä.
Nautitaan maalla luonnosta (ehkä sataa jo huomenna....)
Tuulia

Vierailija

Helsingin Seurasaaressa on 1950-luvulta alkaen vietetty juhannusvalkeita. Pääkokko syttyy 25.6. Kokkorannassa klo 22. Pääset Seurasaareen HKL:n bussilla nro 24 Erottajalta.

stadilainen

Vierailija

Suomen juhannuksessa pahinta ovat hyttyset ja parasta kylmä olut kera tirisevän grillimakkaran. Kokon sijasta katsellaan puutarhapöydällä savuavaa hyttyskynttilää.

Tepi

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat