Vierailija

Olen 38 vuotias mukava, luotettava ja sopivasti urheilullinen mies joka on lähdössä syksyllä etelän lämpöön. En polta mutta sinun mahdollinen savuttelu ei häiritse minua ollenkaan. Alkoholia otan lomalla vain hyvässä seurassa ja tulen poikkeuksetta silloin hyvälle tuulelle :)

Olen siis lähdössä syksyllä, Loka-Marraskuussa viikoksi jonnekin lämpimään. Eli matkaa ei ole vielä varattu, kaikki kohteet ovat mahdollisia. Olen yrittäjä joten voin järjestää omat vapaani, riittää että sinulla on jossain välissä viikon verran lomaa. Kaipaisin kaverikseni naispuolista matkaseuralaista, yksinreissaamisesta en pidä. Ikäsi voisi olla noin 25-45 vuotta.

Mahdollisia kohteita voisivat olla Kanarian saaret tai Kreikka jotka kiinnostavat erityisesti. Aurinkoa, retkiä, skootteriajelua, sopivasti iltamenoja, näistä elementeistähän mukava loma muodostuu.

Olen luotettava ja rauhallinen mutta toivottavasti kuitenkin tarpeeksi yllätyksellinen jotta viihtyisit minun seurassani. Vastaa jos tuntuu siltä, voidaan tutustua hyvissä ajoin ennen matkaa.

Odottavin terveisin,
Matkaaja

Kommentit (2)

Vierailija

Moikka,

olen 33 v iloinen, reipas ja urheilullinen luotettava sinkku nainen.

Itsekin haluaisin syksyllä jonnekin viikoksi lämpimään :)

Olis kiva saada mukavaa matkaseuraa ja siks vastankin siihen, koska jo tässä vaiheessa tuntuu että ollaan samanhenkisiä.

maili

kotense@pp.inet.fi jatketaan juttu sinne

Itsellä on loma 6.9-10.10 ja vielä 1-11.11 on myös mahis, joten eiköhän aikataulut järjestyy ja kaikesta voidaan sopia, kohteella ei ole niin väliä. Olen paljon matkustanut yksin ja seurassakin. Olen hyvin kansainvalinen ja sosialinen, en käytä alkoholia kun hyvässä seurassa hyvä ruokaa ja viinin yhdistelmä.

Ota rohkeasti yhteyttä

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat