Bulgarian hinnat

Vierailija

moi, mikähän mahtaa olla hintataso bulgarian rantsuissa nykyää,
ennen ainakin oli halpaa, mut alkaako olla lähellä suomee vai?

halvalla pitäis päästä

Sivut

Kommentit (38)

Vierailija

Bulgaria on varmaankin edelleen yksi Euroopan edullisimpia matkakohteita. Rantsun tuntumassa hinnat on aina kalliimmat kovan kysynnän vuoksi, mutta kun menet vähän kauemmaksi sieltä missä turistit parveilee, saat shopskasalaatit ja lihavartaat tosi edullisesti.

Vierailija

Mitä varten Bulgarian suosio yhtäkkiä oikein romahti? Tuttupiiristä sinne ei mene enää juuri kukaan, muutamia vuosia sitten moni. Itse en ehtinyt siihen buumiin silloin. Yksi uskollinen b-fani hehkuttaa että hinnat ovat naurettavan matalat syrjäseuduilla vieläkin. Ja löytyyhän sieltä kivoja kulmia kuten

http://www.bulgariatravel.org/eng/destinations.php?id=93

http://www.bulgariatravel.org/eng/destinations.php?id=55

Vierailija

Turisteja alko olemaan kuin sillejä purkissa Mustanmeren rantakohteissa, palvelut huononi ja ahneus iski. Turisti äänesti jaloillaan.

Zorbas

Vierailija

Viime ja edelliskenänä Bulgari aoli koko ajan otsikoissa rikollisuuden vuoksi joten matkailu romahti. Kokonaisia hotelleja ryästettiin huummaamalla kaikki asiakkaat. Parikymmentäkin huoneta eli putsattu yön aikana eikä kukaan ollut herännyt. Myös hinnta on pilvissä. Ja kaikkeahan pyörittää Bulgarian mafia. Toki koko valtio on mafian hallussa mm. useiden YLEn dokkareiden mukaan.

Vierailija

Herra paratkoon, oot sää tosissasi tuossa että siellä siis oikeesti voi joutua huumatuksi hotellissa jopa niin että kaikilta on taju kankaalla.Mistä kuulit sen?Jos tommsoet ryöstöhuumaukset on totta niin kyllä vähän hirvittää tai siis enemmän kuin vähän.

Leena ja Sepe

Vierailija

Höpö höpö! Minä olen ollut neljästi Bulgariassa enkä ole ikinä kuullutkaan, että kokonainen hotellillinen väkeä olisi ryöstetty.

Tietysti jos on aamuyöstä tullut kontaten kämpille ja aamulla huomannut rahojen menneen ja kupan tulleen, niin on kätevää syyttää siivoojia.

Varovainen pitää olla kuten joka paikassa muuallakin. Hulluna humalassa ei kannata olla eikä juomiaan saa jättää vartioimatta. Samanlaiset varotoimet siis kuten esimerkiksi Suomessa pätevät.

muusa

Vierailija

Tuo on sitä samaa höpinää, jota jossakin toisella palstalla aikoinaan harrastettiin: KaikkiBulgarian matkalaiset tuodaan kotiin sinkkiarkussa ja loput ryöstetään.

Hyvänen aika, jos tuo pitäisi paikkansa, niin tuskin sinne enää matkoja tehtäisiinkään.

Tunnen monia, jotka ovat käyneet Bulgariassa ihan turvallisesti enkä yhtään, jolla olisi ollut ongelmia.

Jeppe

Vierailija

Näinhän se tahtoo olla että varsinkin matkailuun liittyvissä asioissa yleistetään tosi rajusti. Bulgaria on paljon mainettaan parempi, sen tiedämme ainakin me jotka siellä olemme käyneet.

Ensi kesänä 3. kerta

Vierailija

Kaverini kävivät viime kesänä kiertomatkalla maan sisäosissa ja kehuivat kovasti. Halpaa oli ollut ja erittäin mielenkiintoista. Ei tietenkään sovi rantaihmisille tällainen kiertely.

Jasu

Vierailija

mihis aikaan kesästä sinne bulgariaan kannattais mennä? alkueksä tais mennä jo mut mites elok-syyskuu? tai myöhemminkin? onks joku ollut siellä vielä lokakuussa?
halvalla pitäis päästä

Vierailija

Missähän pimennossa jotkut teistä on eläneet jos ei ole seuranneet viime kesien uutisointeja Bulgarian lomakohteiden suurista ryöstöaalloista. Varsinkin viime kesänä niitä oli todella paljon ja jopa kokonainen hotelli oli putsattu yön aikana ilman että kukaan ollut edes herännyt.

Ja joku tuumasi että olisihan sinne matkat jo lopetettu. Bulgarian matkailu onkin siksi romahtanut että siellä on suuri vaara tulla ryöstetyksi.

Vierailija

Nuo kokonaisten hotellien ryöstöjutut ovat puppua. En ole ikinä kuullut tai lukenut moisista muualla kuin näillä keskustelupalstoilla, jossa jotkut trollaavat ja yrittävät pelotella ihmisiä.

Maassa matkustava

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat