Ryanair ja tuhkapilvi

Vierailija

Onko kellään kokemuksia tuhkapilven aikana Ryanairin peruuntuneista lennoista? Miten Ryanair hoiti tilanteen? Miten sujui esim. paluu kotimaahan?
Lentoon lähdössä

Kommentit (6)

Vierailija

Ei ole omia kokemuksia mutta eikös se Rynkky ole jättänyt asiakkaansa aika lailla omillaan selviämään. Näin ainakin lehdistä olen lukenut.

Myy

Vierailija

Halpislentoyhtiöiden asiakkaat pelastaa luultavasti vain oma vakuutusyhtiö...jos pelastaa. Kait lipuissa ei ole vaihto-tai peruutusoikeuttakaan, silloin ei ole takaisinmaksua eikä muuta \"huoltoa\".
Eli sitä saa mitä tilaa.
Ei asiakas

Vierailija

Hei, eikös vakuutusyhtiöt ole vetäytyneet tuhkapilvivastuusta kokonaan - luonnonilmiön aiheuttamia ongelmia ei korvata. Olenko nyt ihan väärässä?

Martta

Vierailija

laitoinkin vastaukseeni sanat jos pelastaa...ssillä sehän ennakoimaton tilanne. Riippuu joskus niin monesta asiasta...

ei asiakas

Vierailija

En lähtis näissä oloissa ryanairia testaamaan. Tuskin korvaa mitään tai auttaa ketään. Eihän niitä saa edes kiinni mistään kun kaikki perustuu itsepalveluun ja nettiin.

Late

Vierailija

Olen ostanut lentoliput jo aikapäiviä sitten. katsotaan miten käy. Palvelu on tosiaan vain netissä, joten hieman epävarma olo on jos jotain sattuu reissun aikana. Eihän lomalla mitään kannettavaakaan kanniskele mukana, että pääsisi seuraamaan esim. tuhkatilannetta tai vaihtelemaan lentoja.
-lentoon lähdössä

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat