Maksut, kaatuuko talous?

Vierailija

Finnair sitten viimeinkin julkistanut sen että lyhyillä lennoilla ei tarjoilla enää matkan hintaan sisällytettyjä aterioita eli lämmintä ateriaa. Mitä olette meiltä, lopetatteko valmismatkat kun nyt joutuu leipäkuurille ja muun mitä haluaa, joutuu maksamaan koneessa?
Keskustelua käydään jo muilla palstoilla.... lapset saatetaan kuulemma nälkäkuoleman partaalle ja aikuiset jonnekin \"siltä väliltä\"-tilanteeseen!!! Muutenkin aliravittu väki joutuu kovalle koetukselle!
Kyse on siis lisämaksusta sillä aiemmin Finnairin lentojen ruoka on ollut sisällytettynä lipun hintaan ja ne hinnat eivät laske nyt.
UtU

Kommentit (8)

Vierailija

Niin, tuo ei koske vain lomalentoja vaan kaikkia Finnairin lentoja, siis myös niitä kalliimpia eli reittilentoja. Siinä tulee säästöä, etenkin reittilentojen kohdalla, mutta lomalentojahan ei tule kovin paljoa per henklilö ja vuosi, etenkään nyt kun lentojen hinnat tulevat nousemaan (polttoaineen hinta on noussut). Halpoja lentoja ja \"rantarysäreissuja\" ei tule enää olemaan.
aloittaja

Vierailija

Voi hyvä ihme! joku voi toki olla harmissaan tästä huononnuksesta ja makuasioista ei kannata kiistellä mutta...itse olen sitä mieltä että mitään ei menetä jos ne entisestään huonohkot ateriat jäävät pois, mutta en myöskään osta koneesta ylihinnoiteltua samaa sorttia mikäli taso ei edes nouse sen myötä.
Ehkä jää ahdas säätäminen tarjottimen kanssa pois, hyvä sekin.
Maalaisjärki käyttöön myös lomalle lähtiessä, syödään tarpeeksi ennen matkaa ja käsipakaasiin pieni eväs mikäli uskot että nälkä yllättää ja matkakohteessa saakin sitten jo nauttia paikallista evästä.
Toki tämä on ikävää jos koskee kaukolentojakin, mutta sama pätee itsellä siinäkin. Kukolennoille olemme yleensä ottaneet yölennon ja nukkuneet suurimman osan matkaa ja perillä virkeänä taas paikallisten patojen ääreen.

Matkamyy

Vierailija

Kannattaa ottaa lennolle mukaan spriikeitin, kattila ja ruokatarvikkeita. Hiiligrilli ja makkara on myös hyvä vaihtoehto. Eikä saa unohtaa kalakukkoa ja piimää.

Eno

Vierailija

olis kyllä hauska järjestää tämmönen eväsmatka vaikka 30 pelimatkalla olevan ysiluokkalaisen voimin ja katsoa miten finniairilaisten naama venyy :D

reissumiesleipiä unohtamatta

Vierailija

Lyhyellä lennolla on täysin tarpeetonta syödä, ruokaahan saa kotona, lentokentällä ja taas sitten perilla. Suomalaiset ovat aika hyvinvoivia,kukaan ei kuole muutamassa tunnissa, ei edes pahain kakarakaan!Ei ongelmaa asiasta, toivottavasti kieltävät myös omien eväiden mässäilyn.
matkaaja

Vierailija

Ei kokse kaukolentoja eli maanosien ja mannerten välisiä, aloittaja taisi jo kertoakin että EUROOPAN lentoja koskee.
Halvat lennot ja halvat turistirysämatkat jäävät myös historiaan.
lukija

Vierailija

Halpalentoyhtiöillä on kuitenkin edelleen markkinarakoja vai mitä. Tarkoititko Finnairin halvat lennot historiaan? Onko finnairilla ollut halpoja lentoja?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat