Suositelkaa kivaa kohdetta äidille ja tyttärelle

Vierailija

Hei!
Koska meidän 5 henkisellä perheellä ei ole varaa matkustaa kaikki yhdessä niin ajattelin lähteä jossain vaiheessa matkalle yhdessä 7-vuotiaan tyttäreni kanssa. Matka saisi kestää vain n. 3 päivää joten paras kohde taitais olla joku kaupunki Euroopassa. Mistä löytyisi kivaa nähtävää ja koettavaa sekä äidille että tyttärelle? Paikan pitäis tottakai olla myös turvallinen. Kiitos vinkeistä etukäteen!

Mamma

Kommentit (6)

Vierailija

Hei! Ei ole kylläkään kaupunki mutta oma 8-vuotiaani tykkäsi tosi paljon Kolmårdenin eläintarhasta. Tarhan yhteydessä oleva hotellissa on uusi kylpylä, jossa on hoitoja yhtä aikaa äidille ja tyttärelle. Ja ravintolassa sai piirtää pöytäliinaan, vieläkin tyttönen muistelee sitä.

Jos välttämättä kaupunki, niin Kööpenhamina. Niin lapsirakas ja naisystävällinen paikka. ps. pyydä matka äitienpäivälahjaksi
Äitsykkä

Vierailija

Kööpenhamina oli hyvä vihje. Mukava ja turvallinen kohde on myös Oslo, vaikkakin vähän kalliinpuoleinen noin syömisten osalta. Näkemistäkin siellä on niin äidille kuin tyttärellekin.

Wienistäkin löytyy eläintarhaa ja huvipuistoa, ja se on turvallinen ja miellyttävä kaupunki.

Taru

Vierailija

Tukholma voisi olla hyvä ratkaisu; ei mene aikaa matkoihin ja löytyy varmasti paljon nähtävää ja koettavaa. Mutta jos haluaa matkustaa vähän kauemmaksi suosittelen tutustumaan Barcelonaan tai Pariisiin :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat