Minne kesälomalla?

Vierailija

Olisi useampi viikko kesälomaa. Loma alkaa juhannuksesta. Mutta ei yhtään hajua mihin sitä aikaansa menis kuluttamaan :) Yksin todennäköisesti olisin menossa. Olisko ideoita?

Kommentit (4)

Vierailija

Hyväksi koettu vinkki epätietoisuuden tilanteiseen: osta Matkaopas(hätätilanteessa käy vanha numero). Pane silmät kiinni. Liruta lehden sivuja peukalon alla ja kun tuntuu siltä, avaa lehti. Matkusta sinne mikä juttu on esillä.

Päädyin viime kesänä tällä tavalla Kroatiaan. Kertakaikkiaan hyvä loma!!

Jännitystä elämään

Vierailija

Miten paljon olet matkustellut ja missä, se ratkaisee eli msitä pidät. kait nyt jokin ajatus on itselläkin?
Jos pitää lämpimästä, vaihtoehtoja on paljon, heinäkuussa tosin moni muukin matkustaa eli paikat saattavat olla vähissä. Myös kaupunkiloma on ok kesälläkin, esim. jossain hieman pohjoisempana. Mukavia yksin matkustavan paikkoja ovat pohjoisen kaupungit, Kööpenhamina, Oslo,Vilna, Krakova, siinä muutama ehdotus.
marika

Vierailija

Kiitos näistä muutamasta vastauksesta. Matkailijana olen melko aloittelija, vaikka muutamissa kohteissa on tullut käytyä.

Ehkä kyseessä voisi olla joku lämmin paikka, jossa olisi paljon aktiviteettejä. Kustannustasoltaan suhteellisen pieni. En myöskään jaksaisi hirveen pitkää lentomatkaa.

Nimimerkillä kesä kahvilla.

Vierailija

Mitenkäs olisi vaellusmatka jonnekin Alpeille tai muualle. Useilla matkatoimistoilla on opastettuja vaelluksia. Viime kesänä olin ensimmäisen kerran vaeltamassa Itävallassa ja nyt sitten on varattuna uusi matka.

Alppinisti

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat