Milano

Vierailija

Olen lähdössä parin viikon kuluttua pitkäksi viikonlopuksi Milanoon. Mitkä ovat must-nähtävyydet ja mistä löytyy muotia edulliseen hintaan (vai löytyykö mistään)?

Pikamatka

Kommentit (1)

Vierailija

Varsinaisetoutlet-myymälät ovat kaupunkien ulkopuolella.Muistaakseni niihin järjestetään bussikuljetuksia,mutta en mene vannomaan (Itseä ei niin kiinosta ns.merkkivaatteet). Kenkiä ainakin löytyy paljon ja halvalla.En muista\"kenkäkadun\" nimeä,mutta jos lähdet Duomon aukiolta Porta Ticinesen suuntaan,niin niillä kaduilla on paljon kauppoja.Esim. paikallisia seppälän tyyppisä,ja myös näitä Zaraa ja H&M.ää,ja jollain näistä kaduista on tosi paljon kenkäkauppoja-ikkunoissa kylttejä tyyliin \"kaikki 10e!\"Olisko se Via Torino.En vanno..
Jos osaat englantia,kurkkaa tänne:
http://www.virtualtourist.com/travel/Europe/Italy/Lombardy/Milan-148247/...

Pakollisia nähtävyyksiä on aika vähän.Tärkein tietysti Duomo,jonka katole kannattaa mennä kävelemään-minäkin koreanpaikan kammoinen menin! Ja Galleria Vittorio Emmanuel siinä vieressä.Vaikkakin se on ostoskeskus,niin ei halvimmasta päästä.

Illalla kannattaa mennä Navigliin syömään,ja ehkä iltaa istumaan.Etenkin viikonloppuna siellä on elämää.Sanoisinpa ehkä vielä,että kannattaa mennä pizzalle yhteen kaupungin kehutuimmista pizzerioista Naviglissa.Kurkkaa tänne:
http://www.premiatapizzeria.it/
Oi joi,nyt tuli vesi kielelle,kun muistin ne pizzat!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat