Vierailija

Niin, sinne pääsee nyt suorilla lennoilla. Onko kellään kokemuksia ko. kaupungista? Mitä muuta siellä on kun ManUn stadion? Otan mielelläni vastaan vinkkejä, mitä siellä voisi tehdä parin kolmen päivän keikauksella. pete

Kommentit (8)

Vierailija

Hyvä rafla ainakin:
www.tnq.co.uk/main.pl

Härskiä muuten miten hotellit yrittävät kehua itseään netissä, tämä on muka \"asiakkaan\" arvio Mansen Radissonista:
(Mekin olimme siellä, ei mitenkään erityinen)

Hotellihuoneessa oli hyvä koko, moderni, puhdas leikkaus, mutta lämmin ja oli hyvä tuntea sen. Kylpyhuone oli hyvä perustaa myös, jossa amme, suihku ja wc yhdessä osassa on pesuallas ja kaappi on puolet. Niin ihanteellinen jakamista. Our room wasn\'t ready saapuessa joten negogiated Late check out korvata niin kaikki oli hyvin. Meillä oli kahvia ja kakkua ravintolassa, kunnes meidän huoneessa oli valmis - tämä oli vain puoli tuntia, jotta mitään huonoa. I would stay here again, hinta-laatusuhde on hyvä, koska muita hotelleja lähellä on kaksi kertaa hinta melko sama
http://www.agoda.fi/europe/united_kingdom/manchester/radisson_edwardian_...

Vierailija

Kyllä nuo arviot yleensä on oikeita Mutta hirveää tuo googlella käännetty teksti), ja varmaan tuokin olisi ollut suoraan suomeksi,jos hotellin oma kehu.Kyllä tuo ihan fiksu hotelli on.
Suomalaiset hotellit ovat yleensä aika paljon siistimpiä ja fiksumpia kuin monessa muussa maassa,ellei ota jotain tosi kallista.Kaikki Euroopan maat on kohta käyty,ja kyllä alle 100E:lla fiksuimmat hotellit olleet Suomessa.

Mutta jos haluaa olla varma hotelliarvosteluista,niin www.virtualtourist.com ja www.tripadvisor.com ovat ainakin luotettavampia kuin hotellien omat sivut. sinne voivat kirjoittaa vain rekisteröityneet jäsenet (olen itse VT:n jäsen) ja mainosmaiset tekstit voidaan poistaa. Ei pahemmin näy näitä oman kehujia,kun kaikki rakentaa omat matkasivut,ja herättäisi jo ihmetystä,jos olisi vaikkapa vain yhden kaupunkgin vinkkejä jollakin-saati yhden hotellin.

Vierailija

Manchester on tavallinen englantilainen kaupunki, jossa sataa aina ellei satu olemaan hernerokkasumu.
Kävin kerran pojan kanssa katsomassa Beckhamin peliä hänen omassa seurassaan.
Muuta syytä sinne menoon en keksisi, sekin on huono peruste, mutta poikansa vuoksi isät tekevät tällaista.

Vierailija

Kiva isä oot! Muistan ikuisesti kun mun isä yllätti mut ja vei katsomaan silloin jumaloimaani Kevin Keegania Helsingin stadionille noin v 1980(?). Ehkä ainoa juttu minkä isän kanssa tein kahdestaan.
Manchesterin charmi voi piillä juuri tavallisuudessa? Miksi aina jotain erikoista pitäisi :)
Milla

Vierailija

Jep, vaikka kirjoitin \"suorilla lennoilla\", tarkoitin tietenkin \"halpalennoilla\" eli easyJetillä (noin 50 € menopaluu). Olis tietenkin pitänyt kirjoittaa niin kuin tarkoitti.

Tattis vinkeistä tähän asti. Tietääkö muuten kukaan, jatkuvatko Englannin liigamatsit vielä kesäkuussa?

pete

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat