Afrikka safari

Vierailija

Afrikan kävijät, ootteko nähneet mitään vastaavaa. Tämän vinkin antoi Nekku toisessa keskustelussa täällä. Mutta on minusta niin mielettmän hieno et päätin nostaa omaksi aiheeksi. Pistäkää paremmaksi!

T. pikkueero *haaveilee safarista 2011*

http://www.youtube.com/watch?v=LU8DDYz68kM

Kommentit (10)

Vierailija

Ollaanpa nähty vastaavaa ja paljon muuta, leijonien elämää näkyy joka laidalta, vaikuttavaahan se on mutta paljon muutakin yhtä vaikuttavaa näkyy. Upea luonto muutenkin, eläimet, illat leirinuotiolla oudon tähtitaivaan alla, yön äänet, suosittelen.
Neljäs safari ensi talvena

Vierailija

Mitä maata/kohdetta suosittelet ensi kertalaiselle? Menen vaimon kanssa, ei ole valtavia omaisuuksia tai sponsoreita. Omatoimimatka ok?

T. pikkueero

Vierailija

Pikkueero, lue Joken analyysi Afrikasta Tarja Halosen tarjoilumallin alta. Tosi hyvä. Eiköhän vastaus kysymykseesi löydy sieltä.

Lissu

Vierailija

Aivan mieletön jännitysnäytelmä tuo juutuubin pätkä! Pitkähän se on mutta en ole vastaavaa nähnyt edes telkkarin luonto-ohjelmissa. Harmittaa tuo yllätettyjen puhveleiden alkumoka, se kyllä näyttää toteen että asenne ratkaisee.

Vierailija

Ensikertalaiselle suosittelen Tansaniaa tai Keniaa ja suosittelen myös että säästätte vähän kauemmin ja menette sitten vähän kalliimmalle matkalle.
Omatoimimatkat ovat halvempia mutta toisaalta järjestetyllä safarilla näkee enemmän, järjestelyt pelaa esim. auton rikkoontuminen ei pilaa päivää tai kahta vaan matka jatkuu ohjelman mukaan.
Tansaniassa Tarangire ja Serengeti, Keniassa Nakuru ja Masai Mara ja muita puistoja molempiin.

Vierailija

Olin muutama vuosi sitten Olympian safarilla Keniassa ja voin suositella. Eläimiä nähtiin kiitettävästi, opas oli fiksu, puitteet paljon paremmat kuin osasin kuvitella. Yksilöllisyys säilyi sillä matkaseurue ei ollut kovin iso, olisko ollut jotain 14 henkeä. Hintava se matka oli mutta perillä ei juuri kulunut rahaa sillä siihen kuului täysihoito. Ainut harmi olivat huonot tiet.

Vierailija

Olimme Tansanian safarilla Tema-matkojen järjestämänä vuonna 2004, jos haluat lukea matkastamme se löytyy osoitteesta: vesvuarja.vuodatus.net mielestämme kaikki oli hyvin järjetetty ja matkasta saimme juuri sen mitä me lähdimme hakemaan eli huippuelämyksiä safarilla ja eläimiä näki takuuvarmasti, kävimme kaikki Tansanian kuuluisammat ja suurimmat luonnonsuojelualueet.

Matkailija

Vierailija

Tässä nyt tuli pari safarimatkojen järjestäjää esille niin listataan sitten kunnolla:
Olympian ja Teman lisäksi Kon-Tiki, Auris (Olympia)
Aventura, Mandala Travel jotka kaikki ovat tosi hyviä ja sitten tuntemattomampia MrTravel josta ei kokemusta, Smt, Lomamatkat.
Tansaniaan on hienoja ja tarpeeksi pitkiä matkoja, Keniaan taas ainakin ensi vuodeksi safarit ovat vain 9-11 pv joka tuntuisi liian lyhyeltä ja siksipä yritämmekin tehdä pienen porukan kanssa järjestelyjä jotta saisimme Keniaan 14 pv matkan.
(tarkemmin matkaseuraa osiossa)
Kannattaa tosiaan perehtyä ennakkoon matkoihin ja luontoon - kuten olette tekemässäkin pikkueero ja kyllä minustakin, kuten edellisistäkin nuo valmiit matkat ovat olleet hintansa arvoisia.
Marsina

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat