Vierailija

Ollaan perheen kanssa (aviomies, tyttö 8v ja pojat 6 ja 10v) lähdössä kiertelemään suomea jossai vaiheessa kesää, kovasti kaipaisimme vinkkejä ja kertomuksia lomakokemuksista täällä kotimaassamme, sillä yleensä ollaan aina lähetty ulkomaille.. Minne siis kannattaa mennä ja miksi? Kiitos kovasti kaikista vastauksista jo etukäteen!

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Me aateltiin perheen kanssa suunnata myös jonnekin Suomessa tänä kesänä. Joku kiva vesipuisto tai huvipuisto ois kiva, mutta ei oikein myöskään tiedetä minne päin kannattaisi lähteä. Serenassa ollaan jo käyty ja Linnanmäellä ja Särkänniemessä. Tutut suositteli Powerparkkia, mutta ei oikein tiedetä siitä mitään.

Vierailija

Powerparkissa kannattaa kyllä käydä. Vähän kuitenkin erilainen kuin nuo \"perushuvipuistot\" ym.. Ja siellä löytyy kivasti myös majoitusmahdollisuuksia.
Samalla voisitte sitten piipahtaa Tuurin kyläkaupassa, jos sellainen innostaa ja jos ei halua maksaa maltaita majoituksesta, niin Seinäjoelta on tuonne Power Parkkiin aikas kiva ajomatka, jonka lastenkin kanssa helposti hyvin nukutun yön jälkeen ajelee. Itse tuollaisen reissun pari vuotta sitten tehnyt. Seinäjoki muutenkin todella mukava kesäkaupunki.

Vierailija

Seinäjoen lähellä on hyvää maatilamajoitusta, voisi kiinnostaa tuon ikäisiä lapsia: hepat ja lampaat.

Kuitenkin omasta ja perheen (pojat 6 ja 8) puolesta suosittelen Hankoa: hyvät rannat ja kiva kesätunnelma. Hangon keksit! Veneet! Me menemme Hankoon viikonloppulomalle, jos ei päästä ulkomaille. Tuntuu, että siellä on eniten ulkomailla Suomessa.

Rannan villat ovat upeita pikkuhotelleja. Kannattaa vaan katsoa tarkkaan ettei ole mikään regatta tai rantalentopalloviikonloppu. Silloin on nuorisomatkailun vuoro ;)

Pia

Vierailija

Mitä sitten itse ehdottaisit lapsiperheelle?

Itsekään en ole oikein innostunut noista huvipuistoista. Ajattelimme ensi kesänä viedä tenavat nostalgiselle Lapin reissulle. Patikointia selkosilla ja yöpyminen teltassa tietysti. Tosin teltat ovat nykyään vähän eri luokkaa kuin omassa nuoruudessa.

Niksu

Vierailija

kyläsaari, saimaa, on meinaa yks suomen hiennoimmista rannoista, eikä oo varmaan paljon porukkaa..saareen mennään lossilla, joka jo sinänsä on varmaan lapsille \"vau\", mutta tuo uimaranta varmasti ykkönen..
ja jos pohajnmaalle meinaa niin, alajärvi, hoiskon tulivuorikeskus, volcano center. kannattaa kokeilla

-setu

Vierailija

Meillä lapset on jo lähes aikuisia,mutta vastaan silti kun tuo Powerparkin ajojuttu oli niin mahtava kokemus. Kävimme ajamassa sillä sisäradalla niillä kaartingautoilla. Pojat ja mies houkutteli äiteenkin radalle ja vedin siellä niin että laiteet ryskyi ja hauskaa oli. En yhtään sitten tiedä voiko tuollaiset pikku lapset mennä ajamaan siellä tai onko se edes sallittu. Vauhtihan on ihan hirveä niissä autoissa. Siellä huvipuistossa emme käyneet mutta ulkopäin se näytti nätiltä,ihan satumaalta.

Sikke

Vierailija

Maatilamatkailussa olisi varmaan jotain kivaa lapsille, näin itse ajattelen. Sellaisia paikkojahan on ympäri Suomea ja myös joissain Béd&Breakfast-paikoissa on eläimiä. Lasten sosiaalisia taitoja rauhallisessa ympäristössä kannattaa kehittää.
Maiju

Vierailija

Minäkin suosittelisin lasten kanssa telttamatkailua jossain kivassa paikassa. Yövyimme aina ennen hotelleissa, mutta kerran olosuhteiden pakosta jouduimme menemään kesälomamatkalla telttaan. Onneksi se oli auton takaboxissa. Ja lapsethan tykkäsi! Sitten ruvettiin ihan varta vasten kulkemaan telttaretkillä. Leirintäalueet on valittu aina sen mukaan missä on jotain kivaa tekemistä lapsille kuten hyvä uimaranta tai jotain pelimahdollisuuksia. Ahvenamaalla ja Ruotissakin olemme käyneet ja kerran Tanskassa Legolandiassa asti. Siinä oli ihan vieressä leirintäalue jossa yövyttiin pari kolme päivää. Yhtenä iltana sille alueelle tuli jopa sirkus! Hyvä juttu ainakin meille on se että telttailu ei ole kallista. Voidaan reissata vähän enemmän.

Vierailija

Tuo telttailu lasten kanssa on kyllä tosi hauskaa. Me aateltiin myös lähteä tänä kesänä parin päivän telttaretkelle ja siitä onkin tullut meille jo jokavuotinen perinne. Myös lomakohteissa tulee käytyä ainakin Powerparkissa, joka on kyllä ehdottomasti paras kaikista Suomen huvipuistoista ja lisäksi käydään ainakin Puuhamaassa ja Naantalin kylpylässä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat