Kap Verde

Vierailija

Hei!
Kertokaahan kokemuksia Kap Verdestä ja erityisesti Santa Mariasta.Harkinnassa loma lokakuussa Clubhotel Riu Funanaan.

Kommentit (5)

Vierailija

Santa Mariassa mielestäni aika kallista syödä joten suosittelen All inclusive hotellia. RIU Funana oli mielstäni hyvä hotelli (11.2009). Kannattaa kokeilla kaikkia ravintoloita mitä sillä on. Meidän suosikki oli Aasia ja Grill. Merinäköalasta en maksaisi ylimääräistä.

Paikan päällä pärjää ilman rahaa. Santa Mariassa ei ole mitään ostettavaa. Hotellilla on jotakin pieniä kauppoja istä saa tuliaisia jms. Mutta kannattaa muistaa että MasterCard ei toimi.

Rannalla erilaisia vesiurheilu juttuja mitä voi lainata tai vuokrata. Jos sukellus on jotain uutta kannattaa hyödyntää hotellin ilmaisen kokeilun uimaaltaassa. Kap Verdellä on hyvät sukellusvedet!!

Lämmintä oli, ja aihan kunnolla! Saarella ei nähtävyyksiä, sinne kannattaa mennä rentoutumaan ja mahd harrastamaan vesiurheilua.

Voisin ehdottomasti matksutaa sinne uudestaan!

Vierailija

heissan... olen samaa mieltä ed. tarinoijan kanssa, mutta uudelleen en mene ennen kuin maaliman muut kolkat on tutkittu :) korostan: ei mitään ostettavaa, ei mitään nähtävää, ei mitään tekemistä tuon vesiurheilun lisäksi. jeepeillä saarikierros suolakaivokselle oli ihan ok ajanvietettä. rentoutumista vaan altaalla ja kävelyllä kalastajalaiturille. jos nämä riittää ja asennoituu siihen, niin toki matkasta voi nauttia :)
maaliskuu 2009

Vierailija

Oltiin Riussa Kap Verdellä jouluna 2008. Joinakin päivinä oli kova tuuli, mutta kertaakaan ei ollut pilviä taivaalla. Lämpötila päivisin n 22-24 astetta.

Hotelli on ok, jos haluaa lepäillä ja olla perheen kanssa, nähtävää ei juuri ollut ja kaupunki on pieni. Paikallinen musiikki on todella kauanista ja kaihoisaa, sitä kuunneltiin yhdessä baarissa rannalla.

Hotellin oma ohjelma surkeata iltaisin. Ruoka ihan ok, kannattaa kokeilla niitä muitakin ravintoloita kuin buffaa.

Vierailija

Salilta pääsee lentäen myös retkeilemään muille Kap Verden saarille. Suosittelen sillä Sal on tosiaan aika tasainen hiekkasaari jolla ei ole kuin muutama kylä. Muilta saarilta löytyy sitten vaihtelevia maastoja, vuoriakin pilvien yläpuolella.

Martta

Vierailija

Olimme Kap Verdellä Riu Funanassa maaliskuussa 2010 ja lähdimme hakemaan rentouttavaa lomaa.
Sitä kyllä saimmekin, aivan upeat hiekkarannat
loikoilla, ottaa aurinkoa ja käveleskellä...

Hotelli oli ihan kiva, epäilin hieman huonompi
kuntoiseksi kuin sitten loppujen lopuksi olikaan.
Yllättävän siisti ja erittäin ystävällistä henkilökuntaa.

Nähtäväähän Salin saarella ei ole, mielestämme katamaraaniristeily oli kiva kokemus ja Santa Marian kylä oli nähtävyys sinänsä.

Voisin käydä toisenkin kerran rentoutumassa, siellä oli ihanan lämmintä vaikka tuuli aika
kovasti. Ilman tuulta olisi tukehtunut kuumuuteen.

Kanarian saaret ja Kreikka liian tavanomaisia.

Nimim. Ei koskaan esim. Thaimaa

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat