Hyvästi Thaimaa?

Vierailija

Surullisia nuo viime aikojen uutiset Thaimaasta. Ihmisiä kuolee ja joutuu sairaalaan, kun joukot mellakoivat kaduilla. Suomen suurlähetystökin lähti väkivaltaisuuksien takia evakkoon Bangkokissa.
Päätin että perun joulumatkani Thaimaahan.

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Vaihda matka Sri Lankaan. Kerhokaveri oli riemuissaankun se saari tuli taas matkavalikoimaan. Muisteli koko kerhoajan matkojaan sinne suurinpiirten 30 vuotta sitten. Niin hyvät suositukset sillä kaverilla että päätin kokeilla.

Vierailija

Jouluun mennessä tilanne voi olla jo ihan toinen. Kyllä taikut ymmärtää lopettaa hulinat ennen kuin seuraava turistisesonki alkaa. Niinhän edellisellä kerrallakin kävi.

Vierailija

Jee, sama juttu, matka varattuna Thaimaahan tammi-helmikuulle 2011 ja nyt jännityksenä seurataan tilannetta, täytyykö vaihtaa matkaa vai onko siihen mennessä Thaimaan Bangkokissa tilanne rauhoittunut, on yhdistelmämatka Bangkok-Rayong.

Vierailija

Oletko ajatellut vaihtaa suunnitelmia siten ettei tuo Bangkok kuuluisi ohjelmaan? Mielessä on vielä se hässäkkä Suvarnabhumin lentokentällä.

Vierailija

aloittaja kirjoittaa mielestäni huuhaata. varoitukset koskevat Bangkokia EI koko Thaimaata.
Neljän viikon lentomatka maksettu marraskuuksi, joulukuussa varataan talvilomamatka maaliskuulle.

Vierailija

Lento olis ollut Bangkokiin,siellä alussa ja lopussa muutamia päiviä, välissä Siaminlahden saarilla. Phuketiin olis tietty tarjolla vaihtoehtoisia lentoja mutta sinne en halua.
- aloittaja

Vierailija

Huu ja haa... en ole koskaan ollut thaimaassa enkä usko sinne menevänikään jos tämä järki pysyy päässä. Halpuuus ei ole mikään arvo minulle, ei Aasian kulttuuri kiinnosta, ei ne lieveilmiöt kiehdo. Maailma on myös kaunis ja turvallisuus on yksi tärkeä asia.

Vierailija

huuhaalle

Olisikohan jo pikkuhiljaa aika löpettaa tuo \'halpaa halpaa\' - idiotismi.

Luuletko tosiaan, että jokainen, joka on Thaimaassa käynyt, taikka suunnittelee matkaa sinne, lähtee pelkästään siksi, että siellä on halpaa? (Ja niinkuin edellinen totesi, eivät ne matkat mitään halpoja ole. Jos perillä on halvempaa kuin kotona, niin ei siinä matkan hintaa säästä). Jos sinua ei kiinnosta Aasian kulttuuri, monia muita kiinnostaa, joten älä kiitos, sekoita tuota halpuutta tähän. Minuakin kiinnostaa mitä erilaisemmat elämänmenot, kulttuurit, nähtävyydet jne. enkä pätkääkään miettinyt Bangcokin, Hua-Hinin, Singaporen reissullamme, että pitäisi olla halpaa.

Vierailija

Heissan!
Tulin phujetista suomeen 03.04. oltiin siellä 2 viikkoa. halpa ja halpa se on käsitys meidän suomalaisten mieletä. on siellä halvenpaa kuin suomessa, mutta paljon kalliinpaa kuin Hua Hinissä. Kyl mulla on aikomus matkustaa Thaikkuun uudestaan.

Vierailija

Hei sinä jota kiukuttaa kateellisten harjoittama halpaahalpaa-idiotismi. Miksi se sinua niin kyrsii? Anna kateellisten kiehua omassa liemessään äläkä itse hyppää samaan liemeen.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat