asunnon vuokraus ulkomailta - hyviä linkkejä?

Vierailija

Perheellisenä ihmisenä haluaisin mielummin asua ulkomailla tavallisessa asunnossa kuin hotellihuoneessa. Olen katsonut Interhomin sivuja http://www.interhome.fi, mutta onko kellään tiedossa mitään muuta hyvää verkkosivustoa?

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

Hei, meidän perheellä on kokemusta tästä http://www.intervac-homeexchange.com/ Tutkittiin viitisen vuotta sitten kaikkien kodinvaihtosivujen tarjonta ja yritettiin valita paras, kun kuitenkin piti sitoutua maksamalla pieni vuosijäsenmaksu. Olemme olleet tyytyväisiä koteihin ja lomiin, mitään moittimista ei ole myöskään ollut kodissamme lomaillesta matkailijoista. Suosittelen. Kannatttaa vain olla ajoissa liikkeellä eli ensi kesäksi alkaa olla jo kiire. Kodinvaihtomarkkinoilla mattimyöhäisille jää usein hieman rajoittuneemmat valintamahdollisuudet, sanotaanko nyt vaikka näin.

Vierailija

www.vrbo.com
www.only-apartments.com
www.homeaway.fi
www.ownersdirect.co.uk
www.holiday-rentals-worldwide.net
www.homelidays.com

Paljon on vuokrailtu, muttei ikinä Interhomelta.Ainakin meidän kohteissamme sen hinnat ovat olleet jopa kaksinkertaiset muihin verrattuna.
On myös paljon maa- tai kaupunkikohtaisia vuokraamoja.Niitä löydät kun kirjoitat: flats for rent spian (tai suoraan kaupunki-tai mikä maa tai kohde onkin teillä mielessä), apartment rental spain, short-term-apartments.. ,holliday apartments..

Muilla kuin Interhomella on yleensä myös joustavammat päivät-esim.Interhomella saattaa olla pakko saapua sunnuntaina ja lähteä sunnuntaina, kun monilla muilla voi olla 3pvää tai vaikka 10.Ainakin vanhempani joutuivat Interhomella myös maksamaan kuukausi ennen matkaa, kun me taas olemma maksaneet vain käsirahan aina.Loppu sitten,kun on nähnyt ja hyväksynyt asunnon.

Vierailija

Viikko Fuengirolassa
Menin www.t-taxi.com sivuston kautta vuokrattaviin asuntoihin ja sieltä sain hinta/laatusuhteeltaan mieleisen asunnon, vaihtoehtoja oli aika paljon. Saa nähdä viikon kuluttua miten onnisti

Vierailija

On käytetty kolmea eri tapaa eli tuo Interhome Ranskaan pari kertaa, on luotettava. Sitten sukulaisen avustuksella Ranskasta, Bretagnesta ja viimeisin kerta Malagasta ja sen omisti mieheni veljen vaimon työtoveri joten oli ns. tutun kauppaa.
Ihan mistä tahansa nettisibuilta ja keneltä tahansa ei uskalla vuokrata, saattaa olle ettei koko asuntoa ole olemassakaan.Mikä maa teitä kiinnostaa? Italiassa on yksi suomalainen taho joka vuokraa.

Vierailija

Sain pari hyvää vinkkiä työkavereilta, jotka ovat vuokranneet asuntoja Espanjasta luotettavilta välittäjiltä.
www.tupasi.net on suomalainen välitysfirma jolla on runsaasti asuntoja sekä manner-Espanjassa että Kanariansaarilla.Selkeät nettisivut.
Myös www.maaritcasa.es vuokraa asuntoja aurinkorannikolta.

Sari

Vierailija

Interhome on hyvä ja luotettava, eikä välttämättä
tarvitse olla koko viikkoa, vaan voi sopia esim
pitkästä viikonlopusta, 5 päivää yms. Tietysti
sesonkiaikaan viikon lomat ovat suosituimpia ja kysyntää niille varmasti on enemmän kuin lyhyemmille ajoille. Meillä on 10 vuoden kokemus Interhomesta ja se on osoittautunut todella rahansa arvoiseksi. Parempaa on saatu, kuin mitä on odotettu!

Vierailija

Sesonkiaikana Interhomella minimiaika on viikko. Ja mitäpä hyvää ilmaiseksi saa tai edes halvalla. Turvallisesta vuokrauksesta joutuu maksamaan - köyhät voi jäädä kotiin!
Interhomesta hyvät kokemukset.

Vierailija

Älä luulekaan että me köyhät jäämme kotiin! Matkustamme aina kuin voimme. Istumme vieressäsi siellä samaisella reittilennolla vaikka olemme ehkä ostaneet lentolipun puolta halvemmalla. Interhomea en käytä vaan suosin edullisempia vuokraajia.

Köyhyyttä on monenlaista

Vierailija

Vastauksessa 01.05.2010 12,46 on hyvät luukut, tai kämpät tai miten kukin asunnon sanailee. En viitsi kertoa että ne maksavat, sen tajuaa kaikki normaalit. Mutta voin sanoa että hinnoittelu on terveellä pohjalla eli suomalaisittain jopa edullinen. Tietysti jos on pahoja komplekseja, kannattaa ottaa tuo ylimainostettu kallis.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat