Vierailija

Ylläpito ei siis uudistuksessa voinut laittaa sitä kirjautumispakkoa, jota täällä on pyydetty, pyydetty ja pyydetty. Miksei? Onko parempi, että täällä saa kirjoittaa jopa suoranaista pornoa?

Mikä siinä mättää, että sitä kirjautumispakkoa ei saada aikaiseksi?

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Siisti kirjoittaja:
aloittaja ylireagoi. vapaa foorumi on parempi kuin kirjautumispakkoinen. Kirjautuminen ei estä mitään jos haluaa roskaa kirjoittaa. Jos haluaa kirjoitella sulejtulla foorumille, voi toki mennä sellaiselle.

Vierailija

Hourupäille on jo suomi24-palsta. He voisivat keskittyä mellastamaan siellä. Matkaopas-lehti on mielestäni asiallinen lehti; sen keskustelupalstakin voitaisiin pitää asiallisena ja edes kokeilla, auttaisiko kirjautumispakko tässä yhtään.

Vierailija

pitäkäämme me kirjoittajat tämä asiallisena ja mukavana. turha sysätä vastuuta muille. en tykkää kirjoittautumisesta, en halusi sitä. en mene minäkään minnekään minne pitää kirjoittautua. salasanoja ja muuta muistettavaa on jo ihan liikaa muutenkin. ai niin: kiitos uusista sivuista!

Vierailija

Elvis sanoi eläissään: kateus on parasta imartelua. Jos joku alkaa mollata keskusteluissa toisen matkavalintaa, voitte uskoa että tyyppi on vain sanomattoman kade!

Nautitaan siis kieroutuneesta(kin) imartelusta eikä keskustelussa edes noteerata näitä kateellisia vikisijöitä.

Vierailija

Anteeksi jos edellisen viestini sävy oli hieman jyrkkä... mutta en haluaisi antaa valtaa noille mollaajille. Vaietaan siis heidät porukalla kuoliaaksi.

Vierailija

Joskus olen ihmetellyt miksi ihmiset vauhkoontuu jos heidän lempikohdettaan joku tietämätön tai kateellinen sielu mollaa. Turha niille on antaa liikaa huomiota mutta antaa vaan niidenkin tuulettaa höyryt pois.

Vierailija

Onkohan nyt kyse siitä, että joku mollaa lempikohdetta? Ei ainakaan minulla. Ihmettelin vaan, että ei saada kirjautumispakkoa, vaikka sillä saataisiin nuo pahimmat häiriköt pois. (Toki täytyy myöntää, että meno on huomattavasti siisitytynyt siitä, mitä se pahimmillaan oli). Kritiikkiä saa antaa (jos on aihetta) paikasta kuin paikasta, mutta se alituinen riidan haastaminen pois. Myös se, että arvostellaan toisten matkailutottumuksia, haukutaan junteiksi jne. Jokainen matkustakoon tavallaan - se on kaikkien oikeus.

Nuo, jotka kiivaasti vastustavat kirjautumispakkoa, eivät varmaankaan käytä FB:a, sähköpostia, nettipankkia, nettikauppoja....

Vierailija

Miksi suuttuisit jos joku kateellinen tai tyhmä haukkuu sinua juntiksi? Itsehän tiedät kuka ja mikä olet.

Ethän suutu haukkuville koirillekaan. Vaan jätät ne haukut ihan omaan arvoonsa.

Se on myös kateellisille mollaajille paras rangaistus.

Vierailija

Käytän facebookia, nettipankkia, sähköpostia, nettikauppoja jne ja siinäo n ihan riittävästi kirjautumista.

En halua kirjautumista tänne.

Ylläpito näyttää toimivan ihan riittävän hyvin. Jotkut sekoilee täällä niin kuin muuallakin, ei se niin haittaa, itsekin joskus sekoilen, jokainen kai, ei se niin vakavaa.

tärkeintä on saada elää ja matkustaa

Vierailija

Minusta taas on miellyttävää kun ei kirjauduta. En mene kirjautumista vaativiin keskusteluihin ollenkaan. Silti pidän itseäni ihan normaalina ihmisena jolla ei ole tarvetta purkaa kaunojaan ja paineitaan täällä...

Vierailija

En pelkää kirjautumista, en vain haluaisi sitä. Jos tänne tulee kirjautuminen, moni katoaa linjoilta, minäkin. Kuinka moni oikeasti haluaa tänne kirjautumisen: yksi vai kaksi?
Olen nyt vasta löytänyt koko tämän sivuston. Olisi hauska jatkaa täällä, kysellä muilta vinkkejä matkoille ja kertoa omista. Ilman kirjautumista.

Vierailija

Olen ollut täältä pitkään poissa juuri sen takia, että minua kohtaan jatkuvasti hyökättiin. Minä ainakin suosittelisin kirjautumista. Jos sen takia väki vähenisi, niin olisiko juuri niitä häirikköjä? Kenenkään ei kannata tästä ottaa itseensä - kunhan oli nyt tämmöinen mietintä.

Jokke joutui saman kohtalon kokemaan kuin minäkin. Varmaan moni muukin.

Olen kyllä käynyt lukemassa näitä ja tehnyt saman havainnon, kuin joku muukin - on siistiytynyt. Esim. se, joka vihaa Thaimaata (vai oliko niitä useampikin?) on ilmeisesti lähtenyt.

No, me suuntaamme perjantaina Pösön nokan kohti etelää. Läpi Ruåttin., Juutin siltojen, Hollanti, Belgia, Luxenburg, Saksa, Lichtenstein, Italia, Itävalta. ja takaisin. Kerronko matkakokemuksia, kun plaamme?

Hese

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat