Vierailija

Kiinnostaako Kenian safari! Olemme suunnittelemassa noin kahden viikon mittaista safaria johonkin aikaan tammi-maaliskuussa 2011.
Puistoina Nakuru, Masai Mara ja Ambosel, muut vielä avoimena, mitä puistoja lisää tai sitten rantalomaa tai jokin saari.
Jos kiinnostaa ota yhteyttä:
marsina@luukku.com

Kommentit (12)

Vierailija

Kyllähän sitä kauemminkin olisi kuin kaksi viikkoa, lomat tai sen puute kuitenkin rajoittaa. Keniaan nyt ei ole tarjolla kuin 9-11 pv:n safareita ja se on liian lyhyt aika, siksi tällainen järjestely.
Pitäisi päästä katsomaan Nakurun miljoonat flamingot - jos ne sattuisivat olemaan paikan päällä ja Masai Maran upeat maisemat.
Botswana on hieno maa, erilaista Afrikkaa kuin Kenia ja Tansania ja sinne on useammaltakin matkanjärjestäjältä hyviä matkoja.
Marsina

Vierailija

kahdessa viikossa ehtii ihan hyvin, voi jopa alkaa kyllästyttääkin... ainakin amboselilla meinas tulla jo yliannostus kun nitä eläimiä oli niin valtavasti! tsavoin puistoista (itä ja länsi) tykkäsin ite enemmän, siellä kun pääsi ihan itse bongailemaan niitä eläimiä, eikä ne parveilleet koko aikaa auton ympärillä. tuli semmosia hienoja hetkiä kun oikeesti löysi sieltä jonkun eläimen!

Vierailija

Nyt meillä on varattuna Kenian safari helmikuulle 2011, aika kaksi viikkoa ja ohjelma Samburu-Aberdares-Nakuru-Bogoria-Naivasha-Masai Mara.
Matkanjärjestäjänä Kontiki ja matkakuume nousee..
mukaankin pääsee vielä
Iloisin matkanodotuksin

Marsina

Vierailija

matka tulee maksamaan n.4000 €, lopullinen hinta voi mennä vähän yli, riippuu viimeisistä toiveista ja dollarin kurssista mutta suunnilleen noin.
Lisäkulua tulee juomista, oluet ym. ja tipeistä ja tietenkin ne tuliaiset mutta siinäpä ne.
Matkatoimistosta (aikaisempi viesti) saa lisätietoa

Marsina

Vierailija

ei vielä kovin kova mutta pikkuhiljaa nostattaa.
Ajatuksissa ne pimeät tuoksuvat salaperäiset illat nuotiolla, leijonan karjahtelu pimeässä, ne ihanat raikkaat aamut ja lintujen valtava konsertti, kirahvit suurine silmineen ja pitkine silmäripsineen, norsut, virtahevot, leopardit ja jospa vaikka gebardit ja toivottavasti ne flamingot Nakurulla tai Bogorialla ja monet monet muut eläimet ja myös hienot maisemat ja hyvä ruoka ja ennekaikkea hedelmät, mangot-papaijat-ananakset ne on tuoreita ja maistuvia ja kaikkea tätä kaksi viikkoa
..M

Vierailija

osaako kuka kertoa Kimbla Mantana nimisestä safareita järjestävästä yrityksestä? Toimii Nairobissa. Entä matkustaminen Nairobin ja Mombasan välillä? juna vai lento?

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat