Vierailija

Törkeätä että lentoyhtiöt kieltäytyvät huolehtimasta tuhkapilven takia maailmalle jääneiden matkailijoiden hotelli- ym. kuluista. Vastuu sille jolle se kuuluukin!

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

jos näin väität että vastuu sille jolle se kuuluu niin eikös se sitten ole Islanti? Lentoyhtiöt eivät ole päättäneet sulkea ilmatiloja, sen päätöksen tekee viranomainen.

Vierailija

No ei se Islantikaan ole päättänyt tulivuorenpurkausta järjestää.

Nyt on tilanne se, että tästä ei vain voi syyttää ketään. Se on monen ilmeisen vaikea hyväksyä. Sellaista mahtimiestä (tai -naista) ei tästä maailmasta kerta kaikkiaan löydy, joka voisi tuon purkauksen määräyksellään pysäyttää.

Joskus ihmisen on opittava itsekin kantamaan jotain vastuuta.

Vierailija

Luonto on vastuussa! Ja se on vähän liian mahtava voima haettavaksi oikeuteen, vai mitä.

Onneksi kukaan ei ole kuollut tuhkapilven takia, ainakaan vielä. Aika hienoa että on niin kehittyneet tsydeemit että tiedetään missä se pilvi luuraa näkemättä sitä. Kiva, etteivät lentoyhtiöt ota riskiä ja lennä kielloista huolimatta. Ihanaa että on auttamisenhalua. Tästä voi seurata hyvää.

Kunpa vielä saisin lapseni kotiin Kaliforniasta.

Annukka

Vierailija

Mielestäni jokainen joka maailmalle matkustaa ottaa jonkinlaisen riskin ja on myös velvollinen sen kantamaan, on tosi ärsyttävää, että kun jotain sattuu niin aina pitäs jonkun (valtion tms) rientää apuun oli sitten rahat loppu tai joku muu ongelma.
Kyllä minä ainakin lähtiessäni tiedostan, että itselläkin on jonkinlainen vastuu.

Matkalainen

Vierailija

Uskaltaisitteko lähteä lähipäivinä viikon reissulle Kreikkaan? Meillä olis lähtö viikonvaihteessa. Riski mietityttää, kun pois pitää päästä heti kun loma loppuu. Ei olisi aikaa jäädä sinne odottelemaan paluulentoa.

Vierailija

Näytät purkavan mieltäsi oikein usean ketjun voimalla. Vastuu on sinun, pysy kotona jos sulla ei ole luottoa eikä varoja. Opetus reppureissaajille.

Vierailija

Hei, on luottoa ja on varoja. Vaan tohtiiko riskeerata, jos ei pääsekään ajallaan pois? On nääs pakko olla töissä tiettynä päivänä.

Myös monet luotolliset ja varalliset ovat tämän viikon aikana juuttuneet Euroopan toiselle laidalle.

Vierailija

FINNAIR taitaa olla ainut joka ei suostu korvaamaan....kuka vielä ylistää finnairia!! joo toki luonnonvoimille ei voi mitään ja ne on ennalta arvaamattomia ja tälläisiin ei oikein osata varautua niin kyllä täytysi matkalaisista huolta pitää silti..

Vierailija

Suomalaisena kuitenkin puolustan Finnairia. Minusta olisi komeaa ettei se kaatuisi, ei ainakaan tuhkapilveen. Tietenkään ei tällä kertaa ole omat rahat kyseessä, eikä firmankaan, joten en tiedä miten suhtautuisin jos olisi.
Lähipiiri palasi Espanjasta Finskillä juuri, olivat tyytyväisiä huolenpitoon. Moni jäi vielä kohteeseen. Uskon että parhaansa se Finski tekee. Vähän semmosella jäyhällä suomalaistavalla. Lennän kyllä mielelläni muidenkin yhtiöiden koneilla, mutta mieluiten puhun koneessa suomea sekä mennessä että palatessa. Pikku juttu mutta tärkeä silti.
t. patriootti toimari vaan, 39 v

Vierailija

hmmm! vai että puhuvat suomea...vaihdatko sitten kuulumisia lentoemojen kanssa. :) minusta sillä ei ole mitään väliä puhuuku suomea ei ole tarkoitus elämän stooreja kertoilla :D riittää että tarjoilee kahvin/ruuan koneessa ja hymy kaupan päälle

Vierailija

en vaihda...kyllä niillä on parempaaki tekemistä ja ei ne jouda stooreja kuuntelee...joo ja enkä haluu kertoo stoorejani koko konelle :D

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat