Vierailija

Törkeätä että lentoyhtiöt kieltäytyvät korvaamasta tuhkapilven takia maailmalle jääneiden matkailijoiden yöpymisiä ym. kuluja.
Vastuu sille jolle se kuuluu!

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Niin - olet oikeassa - vastuu sille jolle se kuuluu. Eli kelle? Tulivuorelle? Liikkuville mannerlaatoille? Islannille - kelle siellä? Eu:lle? Yksittäisille valtioille - hallituksille? Lentoyhtiöille?

Äimästynyt aloittajan terävyydestä!

Vierailija

eiköhän se vastuu ole jokaisella matkailijalla itsellään,lomalle lähteminen on vapaaehtoista ja kannattaa lähteä vasta sitten kun on säästettynä muutama ylimääräinen euro sattumusten varalle ettei sitten tarvitse julkisesti itkeä kuinka huonosti kohdellaan. Näillä,monesti halveeratuilla pakettimatkailijoilla on nyt asiat turvattuna mutta sitten omatoimimatkaajat joista näitä arvostelijoita löytyy heillä onkin suurin hätä kun rahat on kaikki.

Vierailija

Tässähän vastuu nyt sattuu yksiselitteisesti olemaan luontoäidin. Eivät lentoyhtiöt eivätkä mitkään viranomaiset ole tulivuorenpurkausta järjestäneet.

Joskus on vain hyväksyttävä, että jostain vastoinkäymisestä ei kertakaikkiaan voi syyttää ketään eikä olla vaatimassa korvauksia.

Onnellista on, että tästä useimmat kuitenkin rahalla selviävät eikä henki ole vaarassa.

Vierailija

Onhan se vähän outoa että lentoyhtiöt joutuu korvaamaan tässä vaiheessa, kun Suomessa Ilmailuhallitus pitää ilmatilan suljettuna vaikka kaikkialla muualla lennetään täyttä höyryä. Mitään estettä siis liikenteen jatkamiselle ei olisi, tuntuu että I-hallitus haluaa vaan kiusata matkailijoita ja lentoyhtiöitä.

Vierailija

Edelliselle.

Vai etsit vieläkin syyllistä?
No, oletko valmis tänään nousemaan koneseen? Jos, niin hyvä. Vastaat itsestäsi. Mutta - otatko vastuullesi kaikki muut 300 koneessa istuvat matkustajat?

Vierailija

Hämmentävää, kun eri tahot ovat lentämisen turvallisuudesta tällä hetkellä niin eri mieltä. Vaikea olisi uskoa, että myöskään lentoyhtiöt olisivat halukkaita uhraamaan satoja matkustajiaan tuhkapilven aiheuttamissa onnettomuuksissa.

Vierailija

Ihan ilmainen tuotekehitysvinkki: tulivuorien päälle sellaiset suodattimet, jotka keräävät tuhkan talteen, ettei se pääse taivaalle.

Lentokoneisiin voisi myös kiinnittää sellaiset huippuimurin suuttimet moottorien eteen, imemään tuhkan ennen kuin ehtii mooottoriin.

Suomalainen sinituote voisi olla ihan edelläkävijä.

Loistava tilaisuus toimia luovasti ja tehdä rahaa.

http://www.sinituote.fi/Suomeksi/Tuotteet/Siivous/Kodin_suodattimet.iw3

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat