maspalomas

Vierailija

14.12.2004 - 20:28:52

Hei Kanarian kävijät

Olen perheineni lähdössä ensi kertaa Kanarialle Maspalomasiin. Olen nyt netistä lueskellut erilaisia matkakertomuksia ja kirjoituksia, tietysti myös matkatoimistojen viralliset jutut ja Berlit´zin Kanarian oppaan. Nyt olen vähän \"hoo moilasena\", kun niin monelta kirjoittajalta voi lukea, miten kaikki on vähän sinnepäin;taskuvarkaita,ruopattua kuumaisemaa, roskakasoja,huijausta kaupoissa ja ravintoloissa, öykkärituristeja ja suomalaisten omia remupaikkoja kera humpan ja \"köttbullarin\", joissa sinänsä ei mitään vikaa ole omassa viitekehyksessään. Kertokaa nyt minunlaiselleni matkaajalle (nyt ei kiinnosta rällääminen,yöelämä,made in china shoppailu, muoviset intiaanikylät eikä pelkkä hotellilla oleilu), jolla lapset 9 ja 14 mukana, mitä Maspalomas/Kanaria tarjoaa meille viikon matkalla mahdollisen auringon lisäksi. Sinä, joka tunnet paikan, pistä muutama vinkki; retki, ravintola
tms. tulemaan. Etukäteen kiittäen.

-hannaleena

Re: Maspalomas/Ingles? 15.12.2004 - 9:39:37

Viime keväänä olimme Inglesissä, hotellimme oli Meloneraksen puolella. Matkaa Inglesin keskustaan noin 5-6 km. Taksin käyttö on helppoa ja edullista. Samoin bussilla matkustelu. Ingles oli sisänsä pettymys, en ainakaan sieltä haluaisi hotellia, taskuvaras ei iskenyt, kaupoissa tai ravintoloissa ei yritetty huijata, humalaisia öykkäröiviä turisteja ei näkynyt, ei liikuttu iltaisin Inglesin puolella. Me kävelimme iltaisin meren rannalla, majakan ympärillä. Hiekkaranta oli iso ja hyvä, tosin tuulinen. Papukaijapuisto oli mielestäni hieno, vaikkakin kallis. Auto emme vuokranneet, olimme yhdellä järjestelyllä matkalla, jossa ajoimme pitkin kapeita ja mutkaisia vuoristoteitä. Maailmasta löytyy vielä paljon näkemistä, Gran Canarialle tuskin enää palaan! Tosin neljävuotias oli erittäin ihastunut.

-Tina

Maspalomas 15.12.2004 - 10:29:19

...on suosikki paikkamme!
Olemme perheemme kanssa (2 aik.+2 lasta) käyneet jo 5-6 kertaa (välillä Inglesissä tai Puerto Ricossa, Fuerteventuralla).
Tykkäämme paikasta ja nytkin olemme lädössä 28.2.2005 Maspalomakseen 2 vkoksi.
Kelit ovat yleensä suosineet meitä.
Jos kaipaat jotain vinkkejä laita sähköpostiosoitteesi pikkupeikko@hotmail.fi, niin kirjottelen.

-Susanna

Re: Maspalomas/Ingles? 17.12.2004 - 12:43:05

Hmm. Riippuu täysin siitä mitä matkalta haluatte. Löhöloma? Aktiiviloma? Perheloma? Maspalomas ei ole huono muttei erityisen hohdokaskaan - samalla rahalla voisitte kuitenkin saada jotakin paljon eksoottisempaa ja mieleenpainuvampaa. Maspalomas vaikuuti minusta persoonattomalta rahanriistokeitaalta, näin hieman kärjistäen. Paikka ei mielestäni oikein tarjoa mitään sellaista, jonka vuoksi sinne kannattaisi enää palata. Nähty mikä nähty. Toisaalta - jos auringonoton lisäksi ei lomalta kaipaa muuta kuin kolme ateriaa vatsantäytteeksi per päivä, niin Maspalomas täyttää vaatimukset. Nähtävää kerta kaikiaan ei ole.

-Antero F

Re: Maspalomas/Ingles? 19.12.2004 - 11:17:27

Paras ravintola Inglesissä oli mielestäni Toros Yumbo-ostoskeskuksen kolmannessa kerroksessa.

-Rène

Re: Maspalomas/Ingles? 20.12.2004 - 18:22:40

Olà

Kiitos tähän asti vastanneille ja hyvät joulut teille kaikille.
Tarkennan vielä;perhe 2x40 + 13v+9v, aurinkoa, uintia,löhöilyä, hyvää ruokaa (mielellään espanjalais-kanarialaista) ja pari mukavaa retkeä on hakusessa (ei teema/actionpuistoja kumminkaan). Onko kokemuksia; Tjäreborgin valmisretki vuoristoon ja luontonähtävyyksille tai uusi retki Tuntematon Kanaria? Kannattaako?

-Hannaleena

Re: Maspalomas/Ingles? 26.12.2004 - 18:33:28

Olemme olleet useasti Ingelisissä,Maspalomaksessa,Playa de Curassa. Aina on ollut uutta katsottavaa. Esim. Kasbah-ostoskeskuksessa iltaisin toritanssit, jossa myös kuulu Toro-ravintola. Papukaijapuistoon kannattaa tutustua. Dyyneillä kannatta kävellä, myötätuuleen. Puerto Moganissa on sukellusvene ja voi tutustua pienoisvenetsiaa. Maspalomaksessa on Varadero-ostoskeskus ja siellä esim. Beethoven ravintola hyvä ruoka ja palvelu, rauhallinen. Paikallisbusseja kannattaa käyttää. Vecindarion kylässä iso kauppakeskus, jossa halvempaa kuin Inglesissä. Las Palmasissa on paljonkin nähtävää esim. El Gorte Ingles-kauppakeskus, seitsemän kerrosta molemmin puolin katua ja tietenkin vanha kaupunki muinaismuistoineen. Epärehellisiä ihmisiä on Suomessakin. Meille ei koskaan ole sattunut mitään ikävää. Hiekkamyrskykin on kokemus sekin. Toivotan hyvää ja riemukasta lomaa avoimin mielin!

-Eija

Re: Maspalomas/Ingles? 18.1.2005 - 12:28:27

Maspalomas on turistien kansoittama lomakohde, josta löytyy kyllä jokaiselle jotakin. Ja nimen omaan jotakin. Pitää osata vähän hakea ja uskaltaa mennä muiden turistien viemänä ja löydät itsellesikin tekemistä. Pienten lasten kanssa ei kannata lähteä rannalle (Maspalomas) kulkemaan, koska osa rannasta on nudistialuetta ja heitä on aina liikkeellä... Itse olin San Agustinin puolella majoittuneena huoneistohotelliin, johon yritettiin murtautua (omaan huoneeseemme), mutta onneksi parvekkeen ovi kesti yrityksen eikä mitään hävinnyt. Taas ollaan menossa helmikuussa -05, mutta nyt Melonerasin puolelle.

-Juha

Re: Maspalomas/Ingles? 22.1.2005 - 0:34:42

olimme lasten kanssa syksyllä -04 maspalomas koala hotellissa mahtavat altaat ja lapsille ohjelmaa tosin in deutsch mutta katsottavaa oli holiday world oli 10 min kävelymatkan päässä,ja kiinalainen rafla siellä oli hyvä(parempi ku suomes)ja taksi inglesiin makso 2-4e joko jumboon tai kasbasiin eli ei juuri mitään olemme nyt helmikuussa lähdössä samaan paikkaan eli meidän mielestä se on tod. löhölomapaikka eli thaimaan hinnalla menet 2krt kanarialle jos on kyse 1vk matkasta ja minä menen mieluummin 2krt vuosi 1vk matka ehkä sit joskus ilman lapsia voi mennä vaik mauritiukselle

-mama

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat